star12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχω το σονυ Βάιο και το πλήκτρ,σταμάτησε να δουλεύ,ει παρά μόνο κάποια πλήκτρα λειτουργουνε .δεν έπεσε νερό η οτιδήποτε άλλο στα πλήκτρα ,και ευτυχώς λειτουργώ το λαπτοπ με το εικ πληκτρ. Τι μπορώ να κάνω ;; αλλιώς θα πρέπει να το δώσω σε μαγαζί που δε θα θέλα.
corsair04 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχω το σονυ Βάιο και το πλήκτρ,σταμάτησε να δουλεύ,ει παρά μόνο κάποια πλήκτρα λειτουργουνε .δεν έπεσε νερό η οτιδήποτε άλλο στα πλήκτρα ,και ευτυχώς λειτουργώ το λαπτοπ με το εικ πληκτρ. Τι μπορώ να κάνω ;; αλλιώς θα πρέπει να το δώσω σε μαγαζί που δε θα θέλα. να το αλλάξεις δυστυχώς είτε κάποιο εξωτερικό γράψε ποιο μοντέλο έχεις και μπορεί να είναι εύκολο να σε καθοδηγήσουμε και να το αλλάξεις και μόνο σου
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το ίδιο έπαθα και εγώ σε ένα msi που είχα. Μάλλον χάλασε η κορδέλα που συνέει το πληκτρολόγιο στην πλακέτα. Εγώ στο δικό μου πήρα άλλο πληκτρολόγιο και το αντικατέστησα αλλά και πάλι δεν δούλευε οπότε τελικά το πέταξα γιατί είχε και άλλα θέματα.
star12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 να το αλλάξεις δυστυχώς είτε κάποιο εξωτερικό γράψε ποιο μοντέλο έχεις και μπορεί να είναι εύκολο να σε καθοδηγήσουμε και να το αλλάξεις και μόνο σου ειναι το σονυ βαιο sfv15A .αν παω σε μαγαζι θα μπορεσουν να μου το κανουν και πιο ειναι το κοστοσ?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 https://www.skroutz.gr/c/1063/laptop-desktop-parts.html?from=catspan&keyphrase=svf15A Στην έσχατη παίρνεις καινούργιο, μπορεί απλά να το ανοίξει κάποιος γνωστός σου που το κατέχει και να δεί άν δεν πατάει καλά η καλωδιοταινία.
star12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 οκ ευχαριστω για τισ απαντησεισ μαλλον θα παρω νεο πληκτρ γιατι δε θελω να παω σε αλλο λαπτοπ
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Έχω το σονυ Βάιο και το πλήκτρ,σταμάτησε να δουλεύ,ει παρά μόνο κάποια πλήκτρα λειτουργουνε .δεν έπεσε νερό η οτιδήποτε άλλο στα πλήκτρα ,και ευτυχώς λειτουργώ το λαπτοπ με το εικ πληκτρ. Τι μπορώ να κάνω ;; αλλιώς θα πρέπει να το δώσω σε μαγαζί που δε θα θέλα. Απ τα ανέκδοτα που γράφεις λογικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα