Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ! Μπαινω στο θεμα γιατι ειναι κρισιμες ωρες. Εληξε το συμβολαιο που ειχα με cosmote adsl και αποφασισα να παω σε nova vdsl μιας και δεν ημουν ευχαριστημενος σε καποια πραγματα. Το θεμα ειναι οτι με παιρνουν απο ote και μου λενε οτι οι γραμμες ειναι δικες τους και οτι δεν μπορει αλλος να μου δωσει vdsl και διαφορα αλλα τετοια.. Οτι οι γραμμες ειναι του ote το γνωριζω, το οτι δεν μπορω να παρω απο αλλου vdsl λογικα ειναι για εκφοβισμο. Μ αυτα και μ αυτα μου εκαναν προσφορα απο ote στα ιδια χρηματα με nova για vdsl 50.. Τωρα που οι προσφορες ειναι ιδιες αξιζει να παω στην nova η να παραμεινω ote? Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή μένεις; Μπες στο site της vodafone πχ, βάλε τον αριθμό σου και δες αν μπορεί να μπει vdsl. Αν μπορεί να μπει, βγάλε ένα σκρινσοτ και στείλτους το μαζί με ένα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :P 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποια περιοχή μένεις; Μπες στο site της vodafone πχ, βάλε τον αριθμό σου και δες αν μπορεί να μπει vdsl. Αν μπορεί να μπει, βγάλε ένα σκρινσοτ και στείλτους το μαζί με ένα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :P

Η διαθεσιμοτητα ειναι σιγουρη.. Φαινεται και στο site του οτε και στης nova. Εχω ρωτησει και σε καταστημα. Αυτο που φοβαμαι πιο πολυ στην nova ειναι η τεχνικη υποστηριξη απο διαφορα που εχω διαβασει.

Δημοσ.

Η διαθεσιμοτητα ειναι σιγουρη.. Φαινεται και στο site του οτε και στης nova. Εχω ρωτησει και σε καταστημα. Αυτο που φοβαμαι πιο πολυ στην nova ειναι η τεχνικη υποστηριξη απο διαφορα που εχω διαβασει.

Προσωπικά νοβα δεν θα πήγαινα. Αν ο οτε σου έκανε πρόταση στα ίδια χρήματα με νοβα, τότε σε συμφέρει γιατί δεν θα πληρώσεις και τέλη ενεργοποίησης κτλ.

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ! Μπαινω στο θεμα γιατι ειναι κρισιμες ωρες. Εληξε το συμβολαιο που ειχα με cosmote adsl και αποφασισα να παω σε nova vdsl μιας και δεν ημουν ευχαριστημενος σε καποια πραγματα. Το θεμα ειναι οτι με παιρνουν απο ote και μου λενε οτι οι γραμμες ειναι δικες τους και οτι δεν μπορει αλλος να μου δωσει vdsl και διαφορα αλλα τετοια.. Οτι οι γραμμες ειναι του ote το γνωριζω, το οτι δεν μπορω να παρω απο αλλου vdsl λογικα ειναι για εκφοβισμο. Μ αυτα και μ αυτα μου εκαναν προσφορα απο ote στα ιδια χρηματα με nova για vdsl 50.. Τωρα που οι προσφορες ειναι ιδιες αξιζει να παω στην nova η να παραμεινω ote? Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αφού είσαι σίγουρος για διαθεσιμότητα από εναλλακτικό πάροχο, ψάξε για το καλλίτερο πακέτο που σε εξυπηρετεί και είναι φτηνό.

Αυτά που σου είπαν είναι φούμαρα γιατί ναι μεν το νέο δίκτυο είναι του ΟΤΕ αλλά είναι υποχρεωμένος να δίνει χονδρική στους εναλλακτικούς. Και με δεδομένο ότι το vdsl έρχεται στην κοντινή σου καμπίνα με οπτική ίνα, η μόνη πιθανότητα βλάβης στην ευθύνη του ΟΤΕ είναι το τμήμα από την καμπίνα μέχρι το χώρο σου.

Δημοσ.

Καλως παιδες, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Λογικα θα παω στη nova για να δοκιμασω και εκει, αλλα και για ολες τις μπαρουφες που εχω ακουσει απο ote αυτες τις μερες. Αν υπαρχει καποιος με προσωπικη εμπειρια απο nova vdsl για να μου πει εντυπωσεις θα βοηθουσε πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...