fotskal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλημέρα , πολύ ζέστη φαίνεται να κάνει αυτό το καλοκαίρι και το pc μου άρχισε να αντιδρά. Χτες ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι η οθόνη ξαφνικά έγινε γκρι , μετά από alt+tab επέστρεψα στην επιφάνεια εργασίας και μπορούσα να διακρίνω το χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα των windows τα παράθυρα κλπ αλλά εξακολουθούσε να είναι αλλοιωμένη. Σαν να "λιώνουν" τα χρώματα μεταξύ τους , ένα σύγχρονο έργο του Dali, παρόλα αυτά το pc συνέχιζε να είναι λειτουργικό αν και δε μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα γιατί διέκρινα τις ανάλογες διαφορές στους χρωματισμούς μετά από alt+tab ή ctrl+alt+del. Η ερώτηση μου είναι η εξής, βάση της εμπειρίας σας πηγαίνουμε για καινούρια οθόνη , gpu ή κάτι άλλο? Καλό καλοκαίρι
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πόσους βαθμούς ανέβασε η κάρτα; Πρόλαβες να δεις;
fotskal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δεν πρόλαβα , συνήθως κυμένεται στους 58-74 αλλά την ώρα της καταστροφής δεν είδα όχι , θα επαναλάβω τη διαδικασία αργότερα προσπαθώντας να δω αν φτάνει παραπάνω
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Επίσης να τσεκάρεις και το καλώδιο που χρησιμοποιείς μήπως έχει κανα θεματάκι 1
johnyboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Συνήθως αν είναι η κάρτα δεν είναι λειτουργικό το πισι, θα παγώσει, θα κλείσει, θα κάνει ρισταρτ, θα πετάξει μπλε οθόνη και άλλα τέτοια. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Συνήθως αν είναι η κάρτα δεν είναι λειτουργικό το πισι, θα παγώσει, θα κλείσει, θα κάνει ρισταρτ, θα πετάξει μπλε οθόνη και άλλα τέτοια. Εγώ πιστεύω πως του έβγαλε τίποτα artifacts απ την υπερθέρμανση και το τόσο το έκανε ΤΟΣΟ Θα δείξει όμως.
johnyboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Αν ήταν σε τέτοιο βαθμό που λέει θα φριζαρε κάτα πάσα πιθανότητα.
fotskal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Λοιπόν έκανα 2 απόπειρες , 1ον έβαλα να παίξω στις 15¨00 το μεσημέρι και μετά από 20 λεπτά απλά μαύρισε η οθόνη εντελώς (όχι σαν τη προηγούμενη φορά με τα χρώματα) οι θερμοκρασίες της κάρτας πρέπει να ήταν γύρω στους 70 βαθμούς , 2ον έβαλα να παίζω στις 19"00 και όλα είναι μια χαρά ... ακόμα παίζω κοιτάω όμως τις θερμοκρασίες κι ενώ πάλι η gpu είναι στους 69-70 μου ανεβάζει πολύ θερμοκρασία η cpu (70-73 max) πράγμα που συνήθως δεν μου συμβαίνει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
MSSB Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τσέκαρε και το καλώδιο γιατί εμένα όταν έπαιζα κάποια στιγμή ξαφνικά τα χρώματα έγιναν ότι να ναι και φρικτά αλλά είδα ότι κουνήθηκε το hdmi και γι αυτό. Όπως είπαν και τα παιδιά ποιο πάνω. Σιγουρεψε και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα