overpower Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ειχα την εντυπωση οτι σε τετοιες περιπτωσεις σε βοηθανε οι αεροπορικες αν εχεις και συνταγη μαζι σου κτλ.. Αν δεν, μεγαλο fail. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δικαιουσαι να κουβαλησεις ενα μικρο τσαντακι επιπλεον για το μωρο, και οχι τα φαρμακα τα οποια τα χρειαζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Όχι δεν μπορούν. Δεν είναι και τόσο καλή λύση γιατί αν πάθουν κάτι δεν αποζημιώνομαι και γιατί γεμίζει η μισή βαλίτσα. Για το θέμα της αποζημίωσης το γνωρίζω. Το θέμα της χωρητικότητας θα μπορούσε να λυθεί αν προσθέσεις και δεύτερη βαλίτσα, η οποία θα έχει μόνο τα σκευάσματα. Πάντως σε αναζήτηση μου για courier που μεταφέρουν φάρμακα βρέθηκα μπροστά στην kanga courier. Δε χάνεις αν ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ξαναλεω θα τα επαιρνα χειραποσκευη... Επειδη εχω ζησει το πως πετανε τις βαλιτσες δε σε σωνει παρα μόνο κυτιο απο μολυβδο... Επισης οι θερμοκρασίες στο αεροδρομιο και την καμπινα καλως ή κακως θα ειναι γυρω στους 22 βαθμους βοηθώντας στη διατηρηση της θερμοκρασίας περισσότερο ενω εκει που ειναι οι βαλιτσες ειναι θερμοκρασία περιβαλλοντος (αν δεν τις παρατησουν στον ηλιο οπως κανουν σε πολλα μικρα αεροδρόμια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Από άλλους ασθενείς με ρευματοπάθειες: Σακουλάκι, ισοθερμικό ψυγείο, πάγος. Ενημερώνεις από την προηγούμενη την αεροπορική. Ενημερώνεις με το που μπεις την αεροσυνοδό ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις πάγο και τέλος. Παγοκύστες δε θα χρειαστείς απλά θα αλλάξεις τον πάγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Για το θέμα της αποζημίωσης το γνωρίζω. Το θέμα της χωρητικότητας θα μπορούσε να λυθεί αν προσθέσεις και δεύτερη βαλίτσα, η οποία θα έχει μόνο τα σκευάσματα. Πάντως σε αναζήτηση μου για courier που μεταφέρουν φάρμακα βρέθηκα μπροστά στην kanga courier. Δε χάνεις αν ρωτήσεις. Δεν είναι πρακτικό να κουβαλάω και να πληρωνω και 2η βαλίτσα. Θα ψάξω την κούριερ, θενκς.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ξαναλεω θα τα επαιρνα χειραποσκευη... Επειδη εχω ζησει το πως πετανε τις βαλιτσες δε σε σωνει παρα μόνο κυτιο απο μολυβδο... Επισης οι θερμοκρασίες στο αεροδρομιο και την καμπινα καλως ή κακως θα ειναι γυρω στους 22 βαθμους βοηθώντας στη διατηρηση της θερμοκρασίας περισσότερο ενω εκει που ειναι οι βαλιτσες ειναι θερμοκρασία περιβαλλοντος (αν δεν τις παρατησουν στον ηλιο οπως κανουν σε πολλα μικρα αεροδρόμια).Ε αφού είπα πως δεν με αφηνουν να την πάρω ως χειραποσκευη με τον τρόπο που θέλω για να είμαι σίγουρος για την διατήρησή τους.Επίσης είπα πως έχω και ενδιάμεσο αεροδρόμιο με πολύωρη αναμονή, και μετά και 2η πτήση. Εκ των πραγμάτων αυτά τα μικρά τσαντάκι δεν με βοηθάνε. Από άλλους ασθενείς με ρευματοπάθειες: Σακουλάκι, ισοθερμικό ψυγείο, πάγος. Ενημερώνεις από την προηγούμενη την αεροπορική. Ενημερώνεις με το που μπεις την αεροσυνοδό ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις πάγο και τέλος. Παγοκύστες δε θα χρειαστείς απλά θα αλλάξεις τον πάγο 2η πτήσεις και πολύωεη αναμονή καθιστούν αδύνατη την συντήρηση με αυτά τα μικρά τσαντάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ε παρε εστω αυτό το ειδικο δοχείο και παρε αυτο χειραποσκευη... δε προκειται να σου πουν τιποτα ειδικα εφόσον πρόκειται για φαρμακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ε παρε εστω αυτό το ειδικο δοχείο και παρε αυτο χειραποσκευη... δε προκειται να σου πουν τιποτα ειδικα εφόσον πρόκειται για φαρμακα... Μα καλά αφού τα γράφω και για αυτό άνοιξα το θέμα. Αυτό σκοπευα να κάνω αλλά πήρα τηλ και τις δύο εταιρείες για τις δύο πτήσεις και είχαν συγκεκριμένες προδιαγραφές που δεν με καλύπτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Θεωρω οτι στην Aegean τουλαχιστον δε θα υπάρχει θέμα. Επισης οταν καλεις για σοβαρα θέματα καλύτερα ειναι να μιλας με προισταμενο καθως τα κοριτσακια απλα δεν ξερουν απο εξεζητημενα ζητηματα οπως το δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θεωρω οτι στην Aegean τουλαχιστον δε θα υπάρχει θέμα. Επισης οταν καλεις για σοβαρα θέματα καλύτερα ειναι να μιλας με προισταμενο καθως τα κοριτσακια απλα δεν ξερουν απο εξεζητημενα ζητηματα οπως το δικο σου Το κοριτσάκι διέκοψε 3 φορές για να ρωτήσει τον προϊστάμενο και τελικά μου έδωσε συγκεκριμένα όρια που δεν ήταν μόνο της εταιρείας αλλά και του αεροδρομίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αν αλλάζεις συνεχώς τον πάγο δε θα έχεις θέμα προφανώς. Επίσης τα αεροδρόμια έχουν ιατρείο που θα σε εξυπηρετήσει στην αναμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Και πού να τον βρίσκω τον πάγο για να τον αλλάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Και πού να τον βρίσκω τον πάγο για να τον αλλάζω; Πας αεροδρόμιο με πάγο και ισοθερμικό τσαντάκι. Πας στο πρώτο αεροπλάνο απευθείας ενημερώνεις την αεροσυνοδό ότι θες πάγο για τα φάρμακα. Πριν κατέβεις αλλάζεις άλλη μια φορά. Κατεβαίνεις πας στο ιατρείο του αεροδρομίου παίρνεις πάγο ή τα βάζεις ψυγείο. Φεύγεις επανάληψη στο β αεροπλάνο. Όλοι έτσι το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Και πού να τον βρίσκω τον πάγο για να τον αλλάζω; ζητας απο μια καφετερια που θα αγορασεις 1 χυμο για να σε εξυπηρετησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Χρειάστηκε να μεταφέρω κι εγώ πριν κανα μήνα για συγγενικό μου άτομο. Για πτηση εσωτερικού συνολική διάρκεια ψυγείο με ψυγείο 4 ώρες, έχω μεταφέρει σε τσαντακι camping με 2 μπουκαλάκια νερό σε μορφή πάγου. Οταν έφτασα τα μπουκαλάκια ήταν ακόμα 80% πάγος μέσα. Προσωπικά στα σκάνερ του Βενιζέλος μου την είπαν για το μέγεθος του πάγου και οτι είναι μπουκαλάκια και δεν επιτρέπεται και οτι θα έπρεπε να έχω παγοκύστες. Τους είπα οτι και οι παγοκύστες δεν παίζει να είναι τόσο μικρές 100ml και φυσικά μου είπαν να περάσω κανονικά - πιθανότατα χαριστικά διότι τα φάρμακα αυτά το γνωρίζουν και οι ίδιοι οτι κάνουν χιλιάρικα. Είχα και τα αντιστοιχα παραπεμπτικά για τα φάρμακα μαζί με το συνοδευτικο΄του γιατρού. Γενικότερα εξαρτάται απο τα σκάνερ του αεροδρομίου. Αν στον ενδιάμεσο σταθμό δεν περάσεις σκάνερ (το πιο πιθανό) τότε νομίζω οτι απλά σε νοιάζει τι θα πουνε τα σκάνερ του αεροδρομίου αθηνών. Για μένα πάρε τηλέφωνο εκει και ρώτα ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες, και ακολούθησε τες. Περισσότερο διότι είναι πτήση εξωτερικού και ίσως θέλουν να είναι περισσότερο τυπικοι απο τους εσωτερικού. Αλλα ακόμα και 100ml η παγοκύστη να σου πουνε πήγαινε τζαμπο έχει ένα κάρο fabulous με καρπουζια και φράουλες. Τσίμπα και ένα ροζ φλαμίνγκο και είσαι κομπλέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έχει στα φαρμακεία 100ml παγοκύστες τις παίρνουν για τον ίδιο λόγο οι διαβητικοί για να μεταφέρουν την ινσουλίνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα