funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά το ψυγειακι που πήρα έχει 8x400ml παγοκυστες για να διατηρεί θερμοκρασία 8 βαθμών. Άρα πρέπει να πάρω 32 100άρες; Που και να έπαιρνα δεν επιτρέπονται τόσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ξαναπήρε χθες στην aegean, βγήκε άλλη τηλεφωνήτρια και μου είπε πως επειδή είναι φάρμακο επιτρέπεται ο παγος. Της είπα πως μερικές μέρες πριν ξαναπήρα και μου είπαν άλλα και την ρώτησα 2-3 φορές αν είναι απόλυτα βέβαιη και μου είπε πως είναι. Μετά πήρα στο αεροδρόμιο, βγήκε μια θεία και μου είπε να το βάλω στην βαλίτσα. Της είπα πως είναι πολύ ακριβό και δεν θέλω να το ρισκάρω. Έδειχνε να μην ξέρει και της είπα πως δεν είναι σπάνια περίπτωση και να ρωτήσει. Τελικά μου είπε πως δεν θα έχω πρόβλημα, χωρίς να ρωτήσει. Μετά πήρα στην λουφτχανσα. Εκεί βγήκε μια απαλευτη που δεν ήθελε να εξυπηρετήσει. Διάβασε απλά κάποιους κανόνες και μου είπε για ξηρό πάγο. Της είπα πως δεν είναι κατάλληλος για το σκεύασμά μου. Μετά συνέχισε να ψάχνει και μου είπε πως δεν τελικά δεν ξέρει και προσπάθησε να με κλείσει. Την πίεσα λίγο και μου λέει οκ επιτρέπεται πάγος αν δεν λιώσει όποτε μπορώ να το πάρω. Οτιναναι δηλαδή. Και που ξέρουν στον έλεγχο αν θα λιώσει της λέω, θέλω μια υπεύθυνη απάντηση με τους κανόνες σας γιατί τα φάρμακα που θα μεταφέρω είναι πολύ ακριβά και δεν μπορώ να το ρισκάρω. Αν δεν ξέρεις, ρώτα κάποιον προϊστάμενό σου, δεν είναι κακό. Δεν θα ξέρει κι αυτός λέει αλλά τέλος πάντων. Με βάζει στην αναμονή, περνάνε 25 λεπτά και τίποτα. Το κλείνω και ξαναπαίρνω και για 2 ώρες δεν απαντούσε κάνεις. Το συμπέρασμα είναι ότι η λουφτχανσα στην Ελλάδα έχει άθλια εξυπηρέτηση. Σήμερα το πρωί πέρασα τελικά από το αεροδρόμιο παρά πολύ εύκολα. Δεν το σκέφτηκαν καν. Τώρα είμαι στο αεροδρόμιο του Μονάχου και περιμένω την μετεπιβίβαση. Δεν θα περάσω άλλο έλεγχο εδώ και δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς από το πλήρωμα με το τι κρατάω οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα. Ελπίζω μόνο ο πάγος να μην έχει λιώσει όταν φτάσω το απόγευμα. Θεωρητικά μπορώ να ταξιδεύω με αυτό μέχρι αύριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τελικά έφτασα σπίτι, ο πάγος όταν άνοιξα το ψυγείο δεν είχε λιώσει σχεδόν καθόλου. Δεν ένιωθα όμως να έχει και πολύ ψύξη εντός. Έπρεπε να είχα βάλει κι ένα θερμόμετρο μαζί. Αφού όμως δεν έλιωσε ο πάγος υποθέτω πως θα είχε μια κοντινή θερμοκρασία στην θεωρητική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τελικά έφτασα σπίτι, ο πάγος όταν άνοιξα το ψυγείο δεν είχε λιώσει σχεδόν καθόλου. Δεν ένιωθα όμως να έχει και πολύ ψύξη εντός. Έπρεπε να είχα βάλει κι ένα θερμόμετρο μαζί. Αφού όμως δεν έλιωσε ο πάγος υποθέτω πως θα είχε μια κοντινή θερμοκρασία στην θεωρητική. Δε γίνεται ενώ υπάρχει πάγος να υπάρχει υψηλή θερμοκρασία, εκτός αν έχεις μόνωση ανάμεσα στον πάγο και τα φάρμακα που δεν είχες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 @funbreaker φαντάζομαι δεν ευχαριστήθηκες το ταξίδι ε? Λογικά το μυαλό σου ήταν συνέχεια εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillyki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Έχω τα φάρμακα για τις αλλεργίες μου,όχι ενέσεις,τα γυρίσαμε σε σπρει και η πτήση μου είναι Ελλάδα με στάση Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό Αμερική.Ζυγίζουν 1 κιλό και 90 γραμμάρια και πρέπει να είναι σε 2 με 8 βαθμούς θερμοκρασια.Τι διάολο να κάνω?έχουν 2μιση χιλιάρικα και έχω απελπιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 19 minutes ago, vasillyki said: έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Έχω τα φάρμακα για τις αλλεργίες μου,όχι ενέσεις,τα γυρίσαμε σε σπρει και η πτήση μου είναι Ελλάδα με στάση Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό Αμερική.Ζυγίζουν 1 κιλό και 90 γραμμάρια και πρέπει να είναι σε 2 με 8 βαθμούς θερμοκρασια.Τι διάολο να κάνω?έχουν 2μιση χιλιάρικα και έχω απελπιστεί Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Έχω το ίδιο πρόβλημα... μήπως γνωρίζετε κάποια εταιρία μεταφορών που να μεταφέρει φάρμακα σε χαμηλές θερμοκρασίες από Ελλάδα στο εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, limplixos είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα... μήπως γνωρίζετε κάποια εταιρία μεταφορών που να μεταφέρει φάρμακα σε χαμηλές θερμοκρασίες από Ελλάδα στο εξωτερικό; σε ποια περιοχη; ευρωπη; αμερικη; ασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 υπαρχουν αρκετες μεταφορικες logistics ιδιως ασπροπυργο που μπορουν να σε βοηθησουν μιας και κανουν μεταφορα ευπαθη. Εχει γινει ξανα με φαρμακα (ακομα και μικρη ποσοτητα) απλως πρεπει να πας να παραδωσεις εσυ και προφανως το σημειο παραδωσης στο εξωτερικο να ειναι σε καποιο σημειο που να βολευει (οχι σε στενο σε πολη). Μιλαμε για τεραστιες νταλικες/ψυγεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, limplixos είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα... μήπως γνωρίζετε κάποια εταιρία μεταφορών που να μεταφέρει φάρμακα σε χαμηλές θερμοκρασίες από Ελλάδα στο εξωτερικό; Μιλα με DHL. Εχω στειλει στο παρελθον embrel στην Αυστρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα