funbreaker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Η aegean μου είπε πως μπορώ να τα μεταφέρω σε φορητό ψυγείο το οποίο να έχει παγοκύστες μέχρι 100ml η κάθε μία. Η lufthansa μου είπε πως μπορώ να τα μεταφέρω σε φορητό ψυγείο το οποίο να έχει παγοκύστες μέχρι 2.kg συνολικά. Προφανώς έχω χαρτί γιατρού στα αγγλικά. Εγώ παρήγγειλα αυτό που δεν τηρεί τις προδιαγραφές για καμία από τις 2 εταιρίες ούτε και νομίζω να βρω κάτι που να καλύπτει τους ξεχωριστούς κανόνες της κάθε εταιρίας. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να ρισκάρω και να το βάλω στην βαλίτσα ολόκληρο κι αν χαθεί ή σπάσει να έχω την ευθύνη. Γνωρίζει κανείς κάποια εναλλακτική; Μου φαίνεται γελοίο να μην μπορώ να μεταφέρω ένα φάρμακο που χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 γιατι δεν παιρνεις απλα ενα κουτι φελιζολ και τις γνωστες παγοκύστες που ειναι για ινσουλινες (100 ml εκαστη); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πόση ώρα θα κάνεις? Εγώ θα έπαιρνα παγοκύστες και ψυγειάκια του τζάμπο πάντως, απορώ πως έδωσες 110+ ευρώ για αυτή τη γκουμούτσα. Θες όντως 40 ώρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω αν θα βολέψει η αν θα το επιτρεψουν υπαρχει και ο ξηρος πάγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τί είναι ο ξηρός πάγος; Έδωσα 110 ευρώ γιατί τα φάρμακα που θα μεταφέρω κάνουν 1100 ευρώ. Συνήθως το ταξίδι μου διαρκεί 10-12 ωρες γιατί έχω και μετεπιβίβαση με αναμονή. Τα φάρμακα πρέπει να είναι μεταξύ 2 και 8 βαθμών και δεν θέλω να το ρισκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στερεό διοξείδιο του άνθρακα είναι ο ξηρός πάγος. Το οποίο βέβαια για να είναι στερεό είναι σε κάτι σαν -70 °C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τα φέρνεις από κάπου ή τα κουβαλάς επειδή πρέπει να πας κάπου? 'Εχεις σκεφτεί αποστολή με μεταφορική που έχει ψυγεία? Επίσης είμαι περίεργη τι φάρμακα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στερεό διοξείδιο του άνθρακα είναι ο ξηρός πάγος. Το οποίο βέβαια για να είναι στερεό είναι σε κάτι σαν -70 °C. Ναι αλλά σε μια ερμητικά κλειστή συσκευασία και χωρίς τον περιορισμό των mL θα μπορούσε να έχει ένα κουτάκι που μέχρι να φτάσει στον προορισμό θα μείνει παγωμένο. Κάθε μέρα παραλαμβάνω αντιδραστήρια από όπου θες σε ξηρό πάγο δε νομίζω να έχει πρόβλημα εκτός και αν το φάρμακο δεν πρέπει να διατηρηθεί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Στερεό διοξείδιο του άνθρακα είναι ο ξηρός πάγος. Το οποίο βέβαια για να είναι στερεό είναι σε κάτι σαν -70 °C. Άρα δεν μας κάνει. Τα φέρνεις από κάπου ή τα κουβαλάς επειδή πρέπει να πας κάπου? 'Εχεις σκεφτεί αποστολή με μεταφορική που έχει ψυγεία? Επίσης είμαι περίεργη τι φάρμακα είναι. Ζω στο εξωτερικό, τα χρειάζομαι για μένα, είναι βιολογικοί παράγοντες για ρευματοπάθεια. (ελπίζω να ικανοποίησα την περιέργειά σου) Δεν συμφέρει να μπω σε διαδικασίες μεταφορικής ούτε οικονομικά ούτε να κάτσω να ασχοληθώ. Γι αυτό το ψάχνω με το αεροπλάνο και ζητάω ιδέες. Ναι αλλά σε μια ερμητικά κλειστή συσκευασία και χωρίς τον περιορισμό των mL θα μπορούσε να έχει ένα κουτάκι που μέχρι να φτάσει στον προορισμό θα μείνει παγωμένο. Κάθε μέρα παραλαμβάνω αντιδραστήρια από όπου θες σε ξηρό πάγο δε νομίζω να έχει πρόβλημα εκτός και αν το φάρμακο δεν πρέπει να διατηρηθεί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία. Προφανώς και δεν πρέπει, 2-8 πρέπει να είναι άρα ο ξηρός πάγος δεν μας κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή κάτι θυμάμαι για βιολογικούς και νομίζω είναι stelara, τα παίρνεις με ΕΟΠΠΥ ενώ μένεις έξω? Δηλαδή κουβαλάς πολλά να έχεις? Γιατί αν είναι να έρχεσαι κάθε 2-3 μήνες, τότε τα κάνεις εδώ και τέλος. Η αεροπορική ρώτησες αν έχει ψυγείο στο αεροπλάνο? 'Η αν μπορούν να σου δώσουν πάγο να βάλεις μέσα σε σακουλάκια αν ζεσταθουν οι παγοκυστες σου στα μισα του ταξιδιου? Νομίζω καλύτερα να έχεις κάτι μικρό και βολικό που να θέλει λίγο συντήρηση για να βγάλει 12 ώρες παρά ένα τέρας που βγάζει 40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δε χορηγούνται όλοι οι βιολογικοί παράγοντες ανά 2-3 μήνες. Κάποιοι μπορεί να χορηγούνται ανά 15 μέρες και κάποιοι άλλοι ανά μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Απλά νομίζω είναι stelara για αυτό το λέω. Αν είχε πχ humira δεν θα γινοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή κάτι θυμάμαι για βιολογικούς και νομίζω είναι stelara, τα παίρνεις με ΕΟΠΠΥ ενώ μένεις έξω? Δηλαδή κουβαλάς πολλά να έχεις? Γιατί αν είναι να έρχεσαι κάθε 2-3 μήνες, τότε τα κάνεις εδώ και τέλος. Η αεροπορική ρώτησες αν έχει ψυγείο στο αεροπλάνο? 'Η αν μπορούν να σου δώσουν πάγο να βάλεις μέσα σε σακουλάκια αν ζεσταθουν οι παγοκυστες σου στα μισα του ταξιδιου? Νομίζω καλύτερα να έχεις κάτι μικρό και βολικό που να θέλει λίγο συντήρηση για να βγάλει 12 ώρες παρά ένα τέρας που βγάζει 40. Αν γινόταν αυτό που λες θα το έκανα, πλέον είναι humira. Τα χρειαζομαι πιο συχνά και πρέπει να τα μεταφέρω. Τώρα ως προς το ontopic, η αεροπορική δεν μου είπε τίποτα για ψυγείο αλλά ακόμη κι αν το κανονίσω έτσι υπάρχει και ο ενδιάμεσος σταθμός που κρατάει 3-4 ώρες, μερικές φορές και περισσότερο. Το τέρας το θέλω γιατί δεν θέλω να ρισκάρω με τσαντάκια του κάμπινγκ αμφιβόλου απόδοσης που μπορεί να λιώσουν στο 3ωρο. Ακόμη και για το τέρας αμφιβάλλω αν θα κρατήσει το +8. Καταλήγω πως η μοναδική λύση είναι να το βάλω στην αποσκευή που παραδίδω, εκτός αν βρεθεί καλύτερη ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εφόσον έχεις αποκλείσει την επιλογή του courier, θεωρώ πως αυτή είναι η καλύτερη λύση. Δεν μπορούν να καλυφθούν με κάποιο τρόπο τα φάρμακα στη χώρα που εργάζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εφόσον έχεις αποκλείσει την επιλογή του courier, θεωρώ πως αυτή είναι η καλύτερη λύση. Δεν μπορούν να καλυφθούν με κάποιο τρόπο τα φάρμακα στη χώρα που εργάζεσαι? Όχι δεν μπορούν. Δεν είναι και τόσο καλή λύση γιατί αν πάθουν κάτι δεν αποζημιώνομαι και γιατί γεμίζει η μισή βαλίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα