Whitefanged Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αυτό εδώ το πράμα πρέπει να εννοείς για hot swap των δίσκων.
BlackZero Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αυτό εδώ το πράμα πρέπει να εννοείς για hot swap των δίσκων. oie_transparent_8_36536__71375.1439545523.1280.1280.png ναι αυτό είναι
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το eshop παταει στο γεγονος οτι ακομα δεν εχει μπει πληρως στον Ελληνα η αγορα απο amazon+οτι απο επαρχια και νησια λιγες οι επιλογες. Βεβαια οπως αναφερεται καθε τρεις και λιγο οι κομπινες που εχουν γινει με αυτο ουκ ολιγες κατι που μαλλον ο Ελληνας δεν πρεπει να το γνωριζει,ειδικα οταν ακουμπαει πολλα ευρω πχ 900 ευρω για καρτα γραφικων. Beni εσυ δεν ησουν που ειχες αγορασει σφραγισμενο απο αυτους κινητου που ειχε μεσα Γερμαμικη sim?
benign Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το eshop παταει στο γεγονος οτι ακομα δεν εχει μπει πληρως στον Ελληνα η αγορα απο amazon+οτι απο επαρχια και νησια λιγες οι επιλογες. Βεβαια οπως αναφερεται καθε τρεις και λιγο οι κομπινες που εχουν γινει με αυτο ουκ ολιγες κατι που μαλλον ο Ελληνας δεν πρεπει να το γνωριζει,ειδικα οταν ακουμπαει πολλα ευρω πχ 900 ευρω για καρτα γραφικων. Beni εσυ δεν ησουν που ειχες αγορασει σφραγισμενο απο αυτους κινητου που ειχε μεσα Γερμαμικη sim? Ναι εγω ειμουν. 1
Alex-V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Λοιπον. Να σας πω και γω σκηνικο? Βρηκα ενα φιλο μου σημερα το απογευμα. Ειχε παρει πριν κατι μηνες το xperia m5 απο eshop. Το κουφο? Δεν ειχε ουτε handsfree μεσα, ουτε τον φορτιστη! Μονο το καλωδιο usb! Καλα λεω ρε δεν πηρες τηλ? Λεει οχι νομιζα οτι ετσι ηταν. Καλος μα****ς και αυτος!
marioslokas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Λοιπον. Να σας πω και γω σκηνικο? Βρηκα ενα φιλο μου σημερα το απογευμα. Ειχε παρει πριν κατι μηνες το xperia m5 απο eshop. Το κουφο? Δεν ειχε ουτε handsfree μεσα, ουτε τον φορτιστη! Μονο το καλωδιο usb! Καλα λεω ρε δεν πηρες τηλ? Λεει οχι νομιζα οτι ετσι ηταν. Καλος μα****ς και αυτος! και?Ποια ήταν η συνέχεια?
Alex-V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καμια. Δεν πηρε ποτε τηλεφωνο και απλα μου το ειπε τωρα.
web_assasin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Θα έπρεπε να υπάρχει από 1ας τεχνικός σε κάθε e-point. Όχι να πηγαίνεις και να λέει (ο πωλητής ==> του τεχνικού) "θα το δει ο τεχνικός μας και θα σας ενημερώσουμε". ΞΥΠΝΑ στρουνάρι κι εγω ΤΕΧΝΙΚΟΣ είμαι και ξέρω πολύ καλά τι έχει και τι δεν έχει.. Τα εσώψυχα μου βγάζω τώρα τελευταία εδώ μέσα και έχει αρχίσει να με αγχώνει αυτό.. Ηρεμησε ομως,ο αλλος δεν ξερει αν εσυ εισαι τεχνικος,ουτε και τον νοιαζει. Τώρα που διάβασα αυτό, πάω να ξηλώσω τα μάτια μου σα κι αυτόν εδώ. zygoteeyes.jpg Εσυ και αν πρεπει να ηρεμησεις.
BringMe2Life Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Λοιπον. Να σας πω και γω σκηνικο? Βρηκα ενα φιλο μου σημερα το απογευμα. Ειχε παρει πριν κατι μηνες το xperia m5 απο eshop. Το κουφο? Δεν ειχε ουτε handsfree μεσα, ουτε τον φορτιστη! Μονο το καλωδιο usb! Καλα λεω ρε δεν πηρες τηλ? Λεει οχι νομιζα οτι ετσι ηταν. Καλος μα****ς και αυτος! Υπάρχει περίπτωση να τα κάνουν retail και να τα πουλάνε ξεχωριστά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα