Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα links πριν δεν αντεξα....

Το gctech ειναι διπλα στον σκρεκη (σαν τον καυκα ενα πραμα)

και ο ξυδεας ειναι χαμηλα προς γλυφαδα αφου περασεις και τον σκλαβενιτη. Τους εμπιστευομαι τα τελευταια 3 χρονια περιπου.

• Like 3
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλος, από το games club στη Γλυφάδα ψώνιζα για χρόνια, δεν είχα εξαπατηθεί ποτέ.

Για να το λές κάτι θα χεις πάθει φαντάζομαι. Επίσης δεν αναγνωρίζω κανέναν από το παλιό cames club...

Μήπως μπερδεύεσαι?

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλος, από το games club στη Γλυφάδα ψώνιζα για χρόνια, δεν είχα εξαπατηθεί ποτέ.

Για να το λές κάτι θα χεις πάθει φαντάζομαι. Επίσης δεν αναγνωρίζω κανέναν από το παλιό cames club...

Μήπως μπερδεύεσαι?

Games club στη Γλυφαδα που ανοιξε μεσοτελη του 90, πουλησε αντιγραφα και ηταν απο τα ελαχιστα που εκανε τσιπαρισματα για Saturn και εισαγωγες με τιμη x4 απο οτι εξω. Το ιδιο λεμε. Μεγαλη προιοστορια οι τυπαδες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά... δεν κόβω τίποτα.

Μην προσβάλεσαι επειδή έκανα μια χιουμοριστική παράθεση ενός σχολίου σου.

Δεν συγκρίνα τίποτα με το alie ή το ebay.

Οι τιμές είναι πολύ καλές και η ποικιλία κι αυτή πλούσια, αν και χρειάζεται και κάποιος προγραμματισμός.

Το ξαναγράφω, τουλάχιστον δεν μου πιάνουν τον νότιο πόλο και δεν με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου.

τα μαγαζιά της περιοχής μου που χρησιμοποιώ

https://www.gctech.gr/

https://xideas.gr/

Το σκρουτζ είναι ψιλοαπάτη πλέον. Εχουν φύγει πάρα πολλά καταστήματα από εκεί και οι τιμές δεν είναι χαμηλές.

Αν μου έχει μέσα το 5% των καταστημάτων δεν είναι πια χρήσιμο.

Το ότι δεν είναι κάποιος στο σκρουτζ δεν σημαίνει ότι είναι συνοικιακό κατάστημα. Με τον τρόπο που το έγραψες, νόμιζα ότι πήγες σε κανέναν μάστορα της γειτονιάς σου ή σε κανένα κατάστημα τρύπα.

• Like 1
Δημοσ.

Games club στη Γλυφαδα που ανοιξε μεσοτελη του 90, πουλησε αντιγραφα και ηταν απο τα ελαχιστα που εκανε τσιπαρισματα για Saturn και εισαγωγες με τιμη x4 απο οτι εξω. Το ιδιο λεμε. Μεγαλη προιοστορια οι τυπαδες.

Τους ξέρω ποιους λες. Δεν είναι οι ίδιοι εκτός κι αν ρετάρει τόσο πολύ το μυαλό μου.

Δημοσ.

Τους ξέρω ποιους λες. Δεν είναι οι ίδιοι εκτός κι αν ρετάρει τόσο πολύ το μυαλό μου.

Μιλαω παρεπιπτωντος για το gc tech στη Γουναρη στη Γλυφαδα. Δεν ξερω αν υπαρχει και αλλου. Δυο αδελφια το εχουν.

Για να δεις τι πατος ειναι, δινουν θετικη οι ιδιοι στην επιχειρηση τους στο google!

https://www.google.gr/search?client=opera&hs=1VU&sa=X&q=GCTECH

http://www.vrisko.gr/details/74014i72d63h5c_2d_de24d_c321d42_

• Like 1
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΙΛΙ κάτι fans για το pc  μπορώ να πω δεν άργησαν τα φέρουνε αφού πληρώνω την αντικαταβολή ανοίγω το κουτί  και βλέπω κάτι κουτιά ταλαιπωρημένα και γεμάτο σκόνη λέω  ok μπορεί να είναι από την εταιρεία αντικαταβολής το ανοίγω σπασμένο επικοινωνώ με το κατάστημα για αλλαγή και μου είπαν δεν έχουν καμία ευθύνη για την ζημιά αργότερα από αρκετή ομιλία στο τέλος τα κατάφερα να μου τα αντικαταστήσουν αλλά το θέμα κράτησε 15 μέρες ….πριν από αυτό είχα αγοράσει ένα case για το pc το coolermaster HAF X αφού πήγα και το πήρα ο ίδιος από τα κεντρικά για να μην γίνει τπτ με την μεταφορά πάω σπίτι το ανοίγω και ένας πυκνωτής πάνω στο chip που αναγνωρίζει τους HDD είχε στραβώσει και σχεδόν κοπή αλλά λειτουργούσε κανονικά παίρνω τηλ στα κεντρικά αφού τους το αναφέρω μου λένε να το πάω από εκεί γεια έλεγχο κάνω τον κόπο το πάω και μετά από 3 μέρες μου λένε ότι δεν μπορούν να το αλλάξουν από την στιγμή που λειτουργεί. Ούτε στον κοπο να μου το ισιώσουν δεν μπήκαν…γεια εμένα είναι δίκοπο μαχαίρι το eshop ειδικά τώρα  τελευταία με τα crazy Sunday που δεν βάζουν καμία αξιοπρεπές τιμή αλλά βάζουν τιμές που είναι η κλασικές σε άλλα μαγαζιά και εκκινεί το θεωρούνε προσφορά για εκείνους….αυτά έχω να πω τώρα ο καθένας έχει την γνώμη του

Δημοσ.

την μεταφορά πάω σπίτι το ανοίγω και ένας πυκνωτής πάνω στο chip που αναγνωρίζει τους HDD είχε στραβώσει και σχεδόν κοπή αλλά λειτουργούσε κανονικά παίρνω τηλ στα κεντρικά αφού τους το αναφέρω μου λένε να το πάω από εκεί γεια έλεγχο κάνω τον κόπο το πάω και μετά από 3 μέρες μου λένε

Δεν σε καταλαβαινω τι λες,μονο η μητρικη αναγνωριζει τους δισκους τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Ακριβως η ιδια περιπτωση και με εμενα. Και μενα επαιξαν δυο μερες και μετα μπλε οθονε φουλ. Ειμουν μεσα σε doa και εκαναν 18 μερες να μου δωσουν νεες μνημες.. Βεβαια ηταν σε ελειψη γενικως, αλλα θα μπορουσαν να με εξυπηρετησουν λιγο πιο γρηγορα.

όταν είναι για doa όλα ως δια μαγείας είναι σε έλλειψη. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω τελείως διαφορετική εμπειρία απο eshop.

Monitor lg με καμμένο pixel,αντικατάσταση μέσα σε 1 μέρα.Κινητο με φαινόμενο screen bleeding επιστροφή χρημάτων μέσα σε 2 μέρες.Προβληματικό tablet άμεσα επιστροφή χρημάτων μετά απο έλεγχο στα κεντρικά τους.Ακουστικά με ανοιχτή συσκευασία και σκονισμένα,(προφανώς εκθεσιακά) άμεση επιστροφή χρημάτων.Βέβαια κάθε χρόνο κάνω πάνω απο 50 παραγγελίες αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο.

Δεν είχα ποτέ προβλημα σε επιστροφές με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.

Eγω βασικα ψωνιζω κυριως απο 1 φιλαρακι που φερνει χονδρικη αλλα ενταξει οχι αποκλειστικα. Γενικοτερα αμα θελω κατι να ερθει γρηγορα το παραγγελνω απο πλαισιο γιατι την επομενη μερα ειναι ετοιμο. γενικοτερα παραγγελνω απο e-shop kαι στο καταστημα περιστεριου δεν ειχα ποτε θεμα εκτος απο κατι μνημες ηταν DOA αλλα μου ειπαν εξαρχης να μου δωσουν αλλες με ιδια specs γιατι οι συγκεκριμενες -crucial ballistic sport XT 2x4) ηταν σε ελλειψη. Πηρα τοτε τις corsair vegeance και πληρωσα τα 8Ε που ειχαν διαφορα με τις αλλες. Τωρα σε θεμα με service δεν μου εχει τυχει ακομα ευτυχως οτι εχω παρει απο εκει εχει βγαλει 7ετια τουλαχστον χωρις προβλημα.

Το μονο μειον για εμενα ειναι να μην παρεις ετοιμο το pc. Οι ανθρωποι πραγματικα ειναι απαραδεκτοι.

1)Ψυκτρα βιδωμενη απο την μια πλευρα, η αλλη βαρκα γιαλο

2)ειχε βαλει παστα αρκετη για να μπει ψησταρια

και το πιο θεικο (δεν μου ετυχε απλα το ακουσα) δεν ειχε να του βαλει την καρτα γραφκων που παραγγειλε και του εβαλε αλλη με ιδια specs δηλαδη δεν του εβαλε την msi εβαλε ακριβως την ιδια αλλα υλοποιηση της gigabyte. Σιγα τα αυγα που λενε αλλα ενταξει παρε ενα τηλεφωνο κ πες του το ρε φιλε οχι ετσι δεν εχω και βαζω οτι εχω. Τελικα το πηγε πισω περιμενε 1 μηνα και του βαλανε την καρτα που ηθελε απο την αρχη

ΥΓ: Ρουφιανα MSI για αυτο το λογοτυπο με το ledακι σου εχουνε πεσει κορμια   :D

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβαινω τι λες,μονο η μητρικη αναγνωριζει τους δισκους τιποτε αλλο.

Το κουτί έχει RACK για να δέχεται δίσκους συρταρωτά και κάθετε  πάνω σε μια πλακέτα που μεταφέρει τα δεδομένα με sata στην motherboard

Αν δεν λειτουργεί η πλακέτα δεν μεταφέρει δεδομένα

Ελπίζω να στο εξήγησα καλά

Ευχαριστώ !! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...