Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς μαγαζιά και επιχειρήσεις που υποτίθεται χρεοκοπούν συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

εν συντομία και μιλώντας γενικότερα και όχι ειδικά για το εσοπ, φτάνουν στο σημείο χρεοκωπίας και άρθρου 99, με το οποίο "απειλούν" οτι δεν θα εξοφλήσουν κανένα προμηθευτή, γίνεται διακανονισμός με όσους είναι διατεθιμένοι να κουρέψουν απαιτήσεις και με τις τράπεζες για αναχρηματοδότηση των τρέχουσων αναγκών που φτάσανε στο μη παρέκει, και συνεχίζει η λειτουργία προς εξυγίανση - που μπορεί να μην γίνει και ποτέ και να συνεχίσει πάντα ως προβληματική. Η΄ δεν πετυχαίνει ο διακανονισμό και πάνε στο άρθρο 99, οπότε δεν μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία στην ίδια μορφή.

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως στο καταστημα της λαμιας το ενα το παλικαρι ειναι για τρελα σφαλιαριδια. Ουτε καλημερα δε σου λεει και ειναι λες και του σκοτωσες την μανα. Καθολου ομιλητικος. Θα μου πεις οτι ισως να μην πληρωνεται. Να του χρωστανε καυι μηνιατικα απο την εταιρια. Αυτο ομως δεν με απασχολει. Παντως για το σερβις, εχω και καλες εμπειριες και κακες.

Δημοσ.

Πάντως στο καταστημα της λαμιας το ενα το παλικαρι ειναι για τρελα σφαλιαριδια. Ουτε καλημερα δε σου λεει και ειναι λες και του σκοτωσες την μανα. Καθολου ομιλητικος. Θα μου πεις οτι ισως να μην πληρωνεται. Να του χρωστανε καυι μηνιατικα απο την εταιρια. Αυτο ομως δεν με απασχολει. Παντως για το σερβις, εχω και καλες εμπειριες και κακες.

Ποσο θα γ@μ@ει οταν θα μπει να διαβασει εδω  καποιος απο τους υπαλληλους που αναφερουμε κατα καιρους.

Και αυτος ο τυπος που λες φιλε ειναι παραδειγμα του πως ενα ατομο μπορει να γ@μησει ενα μαγαζι ( που ανηκει και σε μεγαλη αλυσιδα ) μονος του.

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ καμία από τις μαρτυρίες των παιδιών εδώ. Προσωπικά όμως, ως πελάτης του e-shop από το 2006 περίπου δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω γυρίσει πάνω από 7-8 προιόντα εντός εγγύησης και δεν μου έκαναν ποτέ καμία μανούρα, κανένα πρόβλημα και ήταν πάντοτε πρόθυμοι να με βοηθήσουν όταν επέστρεφα ελαττωματικό προιόν. Όσο για τις παραγγελίες, πάντοτε στην ώρα τους εκτός μιας φοράς που είχα παραγγείλει οθόνη (διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμων ημερών) και αναγκάστηκα να την ακυρώσω λόγω συνεχούς καθυστέρησης. Απλά να σας πω ότι παρήγγειλα τροφοδοτικό, γιατί κάηκε το δικό μου, τη περασμένη Δευτέρα 14/8 στις 1 το μεσημέρι και παρότι μεσολαβούσε Δεκαπενταύγουστος, Τετάρτη πρωί είχε έρθει. Επίσης, τα παιδιά στο κατάστημα του Βόλου από όπου κατάγομαι είναι πολύ ευγενικά.

Νομίζω πως είναι να μη σου κάτσει η στραβή και να μην τύχεις στη περίπτωση.

Δημοσ.

η δική μου εμπειρια ειναι οτι πριν 2 χρονια αγορασα λαπτοπ 1000 ευρω και οταν πηγα να παραλαβω απο θεσσαλονικη διαπιστωσα οτι η ταινια ασφαλειας στο κουτι ηταν κομμενη! το λαπτοπ ηταν free dos. οταν το ειπα στον πωλητη μου ειπε ναι εχεις δικιο αν θες μη το παιρνεις.....

Δημοσ.

Ασχετο με το αρχικό ποστ,στο site του e-shop.gr διαπίστωσα κοιτάζοντας το,εκεί που αναγράφει τα Φυσικά καταστήματα και Ποιος είναι ο υπεύθυνος,σε όλα,μονο στο της Θεσσαλονίκης έχουν υπεύθυνο γυναίκα!

Μπράβο της ! Άξια. Μακάρι να βάλουν και σε άλλα καταστηματα!

Δημοσ.

Εξαρταται σε ποιο τοπικο καταστημα εισαι.Εγω που μερικες φορες ψωνιζω στο Γαλατσι, εδω και 20 χρονια απειρες φορες, μονο μια φορα ειχα προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που απορώ με εσάς που ψωνίζετε ακόμα απο εκεί?

αν θες κάτι ετοιμοπαράδοτο βέβαια αλλάζει το πράμα, αλλά και πάλι...

εγώ την παλεύω χωρίς αΠαισιο και κιτρινομάγαζο 2-3+χρόνια χωρίς την παραμικρή αγορά, ούτε 0.2 ευρώ,

απλά προγραμματίζομαι περισσότερο από ότι πριν που ήταν στις επιλογές μου...

Δημοσ.

Ο μονος τρόπος να γινει άμεσα ελεγχος-επιστροφή ή αντικατασταση ειναι να πας στα κεντρικά και να ριχνεις γκαζια-μπινελικια για να τις δουν επιτόπου. Στα points ειναι πωλητες.....

Και μάλιστα στο Ηράκλειο είναι αγενέστατοι.. Διαβάστε παρακάτω τι έπαθα..

Καλά κάνω εγώ και δεν ψωνίζω απολύτως τίποτα από εκεί...Έχουν φάει κόκκινη κάρτα εδώ και καιρό.

Έπρεπε να βρίσεις και μετά να κάνεις ban τον εαυτό σου!! :-D

Κόκκινη κάρτα κι από εμένα εδώ περίπου και 2 μήνες. Δεν νομίζω να ξαναπάρω κάτι από το e-shop. Πάω στο κατάστημα του Ηρακλείου να παραλάβω 2 παραγγελίες, είναι 2 τύποι εκεί και στο τσακ μπαμ ο 1ας βρήκε την 1η μου παραγγελία. Ζοριζόταν να βρει την 2η και επειδή είχε και κόσμο με φωνάζει στο "από-μέσα" δωματιάκι μήπως και αναγνωρίσω την συσκευασία ή το μέγεθος. Έχουν τοποθετήσει στα γραφεία τους μια αλυσίδα που δεν την έχουν κουμπώσει εκείνη την στιγμή και μόλις πέρασα το πόδι μου από την αλυσίδα για να βοηθήσω τον άλλο που με φώναξε, πετάγεται ο τύπος (2ος) που καθόταν στο γραφείο και μου ρίχνει ένα σκατό, μα τι σκατό και τρέχοντας πήγε κι έβαλε την αλυσίδα στο κούμπωμα. Και του λέω λοιπόν εγώ με όμορφο τρόπο επειδή ήταν και κόσμος μπροστά ότι ο συνάδελφος σου με φώναξε κι ότι δεν πέρασα καν την αλυσίδα κτλπ. Και συνεχίζει το σκατό. Τα παίρνω κι εγώ στην κράνα και άρχισα το κράξιμο κι ο τύπος μου έδειξε την πόρτα ισχυριζόμενος ότι απαγορευόταν αυτό που έκανα και ότι είμαι αγενής (ποιος εγώ - ο πελάτης! (που αυτός το άρχισε)). Εν πάση περιπτώσει βγήκα έξω, (ρεζίλια μιλάμε) περίμενα τον άλλο από μέσα να μου βρει την παραγγελία, την βρήκε, πλήρωσα κύριος και όπως αναμενόταν καθώς έφευγα τους έστειλα και στο διάολο. Καλώς ή κακώς έχει φάει κι από εμένα κόκκινη κάρτα.

Δημοσ.

Εμ πας περιπτώση

Εν πάση περιπτώσει, σε κάθε περίπτωση.

Κάποιους, τους ΣΟΥΒΛΙΖΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, για να μιλάμε Ελληνικά.

• Like 2
Δημοσ.

Εν πάση περιπτώσει, σε κάθε περίπτωση.

Κάποιους, τους ΣΟΥΒΛΙΖΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, για να μιλάμε Ελληνικά.

Κάτι μάθαμε και σήμερα! Διορθώθηκε ήδη! Ευχαριστούμε πολύ Mr. Whitefanged!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι μάθαμε και σήμερα!

Δε φταις εσύ, οι φιλοασχετόλογοι του νεοπασοκελληνικού σχολείου φταίνε.

Όλα κονσέρβα, να βγαίνει το 4ωρο 4ημερο 9μηνο και δεν πα να μιλανε και σκιπτάρ τα τσογλάνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...