KabalisAlex Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Από τότε που ξεκίνησα με την κιθάρα (πριν 6 χρόνια δηλαδή) ασχολούμουν μόνο με την κλασσική κιθάρα και κατά καιρούς επειδή ήθελα να παίζω και πιο rock μουσική χρησιμοποιούσα μια Squier Bullet Stratocaster η οποία έρχεται από τα μακρίνα 90s(μου δώθηκε ως δώρο από συγκενικο πρόσωπο για το ξεκίνημα με την κιθάρα)όμως η κιθάρα ήταν και εξακολουθεί να είναι σε μαυρο χαλί από κατάσταση (θελει καθάρισμα, βάψιμο, αλλαγή κλειδιών,fretboard,pickguard, μαγνητών, λείπει το καπάκι από πίσω σόρρυ που δεν ξέρω την ορολογία, και εννοείται χορδών) Επίσης εννοείται πως επειδή είναι η πρώτη μου κιθάρα και οικογενειακό κοιμιλοιο (σόρρυ για την ορθογραφία)και έχω σκοπό στο μέλλον να την επιδιορθωσω όμως για το παρόν μήπως θα ήταν καλύτερο το να αγοράσω μια άλλη και ύστερα βλέπουμε? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
DisharmonicSilence Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Από τότε που ξεκίνησα με την κιθάρα (πριν 6 χρόνια δηλαδή) ασχολούμουν μόνο με την κλασσική κιθάρα και κατά καιρούς επειδή ήθελα να παίζω και πιο rock μουσική χρησιμοποιούσα μια Squier Bullet Stratocaster η οποία έρχεται από τα μακρίνα 90s(μου δώθηκε ως δώρο από συγκενικο πρόσωπο για το ξεκίνημα με την κιθάρα)όμως η κιθάρα ήταν και εξακολουθεί να είναι σε μαυρο χαλί από κατάσταση (θελει καθάρισμα, βάψιμο, αλλαγή κλειδιών,fretboard,pickguard, μαγνητών, λείπει το καπάκι από πίσω σόρρυ που δεν ξέρω την ορολογία, και εννοείται χορδών) Επίσης εννοείται πως επειδή είναι η πρώτη μου κιθάρα και οικογενειακό κοιμιλοιο (σόρρυ για την ορθογραφία)και έχω σκοπό στο μέλλον να την επιδιορθωσω όμως για το παρόν μήπως θα ήταν καλύτερο το να αγοράσω μια άλλη και ύστερα βλέπουμε? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Καλησπέρα αλεξ! Τις παλίες κίθαρες παντα τις αγαπάμε και τις φροντίζουμε γιατί είναι φτιαγμένες σε πιό σοβαρή εποχή! Συνεπώς αξίζει πάντα να τις φτιαχνουμε εαν είναι απαραίτητο. Αποψή μου φύσικα! Μπορείς πάντα να συμβουλευτείς η και να δώσεις για τις διορθώσεις που θές στην κιθάρα σου σε εναν απο τους καλύτερους τυπους που έχω δεί στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών οργάνων. Εαν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου μήνυμα να σου στείλω τα στοιχεία του. Εκ των προτέρων σε ενημερώνω οτι φουλ σεταρισμα και καθάρισμα της κιθαρας θα σου πάει ενα 40αρι ευρά. Δεν γνωρίζω δυστυχώς τι στόκ έχει σε κλειδία και καπάκια οπότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τα αγοράσεις αυτά που θές να αλλάξεις στην κιθάρα σου. Αυτά απο εμένα! +1 στο να την φτιάξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα