Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κανένα προγραμμα επαναφοράς αρχείων γιατί έγινε βλακεία και έχασα τις επαφές μου μετά απο hard reset

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

Το θεμα δύστυχος είναι οτι ενώ μου έγραφε οτι κρατούσε αντίγραφα ασφαλείας τελικά δεν είχε κράτηση τπτ . Μιλάμε για Note4

Και τώρα τι κάνουμε ???

Δημοσ.

Ναι αυτό το κατάλαβα αλλά στο Gmail οι επαφές γίνονται με τον συγχρονισμό....

Αν δεν τον είχες ενεργοποιήσει έστω και μια φορά τότε σίγουρα δεν θα τις έχεις .

Δοκίμασε αυτό μπορεί να είσαι τυχερός

https://www.wondershare.net/ad/dr-fone/dr-fone-android.html

Δημοσ.

Συγχρονισμό = αντίγραφα ασφαλείας ??? δύστυχος το συγκεκριμένω και μερικά αλλά προγράμματα τα δοκιμάσαμε απο την πρώτη στιγμή αλλά δεν κάνανε απόλυτος τίποτα

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις το μοντέλο του κινητού σου;

Το θεμα δύστυχος είναι οτι ενώ μου έγραφε οτι κρατούσε αντίγραφα ασφαλείας τελικά δεν είχε κράτηση τπτ . Μιλάμε για Note4

Και τώρα τι κάνουμε ???

Δημοσ.

Ωραίος,δεν το είχα αντιληφθεί. Αν ο TS δοκίμασε και με easeus, μετά έχεις μία πιθανότητα με root όμως και είναι διαδικασία όχι για αρχάριους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας θα δοκιμάσω αύριο και το προγραμμα που πρότεινε ο dkmaster αν και νομίζω οτι δεν θα αλλάξει κάτι .

Θα στείλω ένα μαιλ αύριο στην σαμη να τους ενημερώσω τι έγινε γιατί απο οτι έμαθα το ίδιο πρόβλημα το έχουν πάθει και άλλη και απο εκεί και πέρα αν δω οτι δεν....πολύ απλά θα αλλάξω εταιρία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας θα δοκιμάσω αύριο και το προγραμμα που πρότεινε ο dkmaster αν και νομίζω οτι δεν θα αλλάξει κάτι .

Θα στείλω ένα μαιλ αύριο στην σαμη να τους ενημερώσω τι έγινε γιατί απο οτι έμαθα το ίδιο πρόβλημα το έχουν πάθει και άλλη και απο εκεί και πέρα αν δω οτι δεν....πολύ απλά θα αλλάξω εταιρία.

Offtopik:γιατι φταιει η σαμσουνγκ,αν εσυ επελεξες να αποθηκευονται οι επαφες στο τηλεφωνο και οχι στο gmail σου ή στο Samsung account;;

post-328006-0-22429300-1502271401_thumb.png

post-328006-0-21695000-1502271421_thumb.png

Δημοσ.

Offtopik:γιατι φταιει η σαμσουνγκ,αν εσυ επελεξες να αποθηκευονται οι επαφες στο τηλεφωνο και οχι στο gmail σου ή στο Samsung account;;

ωραία πήγανε τώρα ρυθμίσεις -> cloud -> αντίγραφο ασφαλείας -> αυτόματη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας με ενεργό τα αρχεία καταγραφής τηλεφώνου και πες μου αποθηκεύονται η όχι στο cloud ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...