Fp84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κανένα προγραμμα επαναφοράς αρχείων γιατί έγινε βλακεία και έχασα τις επαφές μου μετά απο hard reset Ευχαριστω εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στο gmail είναι αποθηκευμένα. https://support.google.com/mail/answer/1069522?hl=el
Fp84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το θεμα δύστυχος είναι οτι ενώ μου έγραφε οτι κρατούσε αντίγραφα ασφαλείας τελικά δεν είχε κράτηση τπτ . Μιλάμε για Note4 Και τώρα τι κάνουμε ???
saruman123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναι αυτό το κατάλαβα αλλά στο Gmail οι επαφές γίνονται με τον συγχρονισμό.... Αν δεν τον είχες ενεργοποιήσει έστω και μια φορά τότε σίγουρα δεν θα τις έχεις . Δοκίμασε αυτό μπορεί να είσαι τυχερός https://www.wondershare.net/ad/dr-fone/dr-fone-android.html
Fp84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Συγχρονισμό = αντίγραφα ασφαλείας ??? δύστυχος το συγκεκριμένω και μερικά αλλά προγράμματα τα δοκιμάσαμε απο την πρώτη στιγμή αλλά δεν κάνανε απόλυτος τίποτα
saruman123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Οπότε δεν υπάρχει λύση .... Συγχρονισμό = αντίγραφα ασφαλείας ???Όχι!!!!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305866
dkmaster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μπορείς να μας πεις το μοντέλο του κινητού σου;
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μπορείς να μας πεις το μοντέλο του κινητού σου; Το θεμα δύστυχος είναι οτι ενώ μου έγραφε οτι κρατούσε αντίγραφα ασφαλείας τελικά δεν είχε κράτηση τπτ . Μιλάμε για Note4 Και τώρα τι κάνουμε ???
dkmaster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ωραίος,δεν το είχα αντιληφθεί. Αν ο TS δοκίμασε και με easeus, μετά έχεις μία πιθανότητα με root όμως και είναι διαδικασία όχι για αρχάριους.
Fp84 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας θα δοκιμάσω αύριο και το προγραμμα που πρότεινε ο dkmaster αν και νομίζω οτι δεν θα αλλάξει κάτι . Θα στείλω ένα μαιλ αύριο στην σαμη να τους ενημερώσω τι έγινε γιατί απο οτι έμαθα το ίδιο πρόβλημα το έχουν πάθει και άλλη και απο εκεί και πέρα αν δω οτι δεν....πολύ απλά θα αλλάξω εταιρία.
dkmaster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Από όσο το έχω ψάξει η σαμμυ μάλλον θα σε γειωσει αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι να δοκιμάσεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας θα δοκιμάσω αύριο και το προγραμμα που πρότεινε ο dkmaster αν και νομίζω οτι δεν θα αλλάξει κάτι . Θα στείλω ένα μαιλ αύριο στην σαμη να τους ενημερώσω τι έγινε γιατί απο οτι έμαθα το ίδιο πρόβλημα το έχουν πάθει και άλλη και απο εκεί και πέρα αν δω οτι δεν....πολύ απλά θα αλλάξω εταιρία. Offtopik:γιατι φταιει η σαμσουνγκ,αν εσυ επελεξες να αποθηκευονται οι επαφες στο τηλεφωνο και οχι στο gmail σου ή στο Samsung account;;
Fp84 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Offtopik:γιατι φταιει η σαμσουνγκ,αν εσυ επελεξες να αποθηκευονται οι επαφες στο τηλεφωνο και οχι στο gmail σου ή στο Samsung account;; ωραία πήγανε τώρα ρυθμίσεις -> cloud -> αντίγραφο ασφαλείας -> αυτόματη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας με ενεργό τα αρχεία καταγραφής τηλεφώνου και πες μου αποθηκεύονται η όχι στο cloud ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα