Προς το περιεχόμενο

Redminote 4 snapdragon vs mediatek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Να ρωρησω το εξης.Το redmi note με τον mediatek πιανει ολες τις 4g μπαντες?Επισης αν το παρω απο ακρουτζ με ποια ρομ θα ερθει?

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν υπάρχει redmi note με τον mediatek που να υποστηρίζει την Band 800 και να έχει 100% συμβατότητα στο 4G.

Μόνο τα Global Edition την υποστηρίζουν αλλά σε πολλά μαγαζιά τα μπερδεύουν με τα απλά redmi note τα οποία κι αυτά δεν υποστηρίζουν την 800αρα.

Δημοσ.

1)Redmi Note 4 Helio X20, δεν έχει 800άρα

2)Redmi Note 4X (για την αγορά Κίνας) με snapdragon 625 και αυτό χωρίς 800άρα

3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα

4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 )

5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102

Δημοσ.

Την 800αρα την εχουν όλες οι εταιρίες?Εγώ είμαι σε Vodafone θα έχω θεμα με το 4g αν παρω κινητο που δεν υποστηρίζει την 800αρα?Yπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω στο σκρουτζ ποιος πουλάει ποιο?

Δημοσ.
Δημοσ.

Την 800αρα την εχουν όλες οι εταιρίες?Εγώ είμαι σε Vodafone θα έχω θεμα με το 4g αν παρω κινητο που δεν υποστηρίζει την 800αρα?Yπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω στο σκρουτζ ποιος πουλάει ποιο?

800αρα από skroutz σίγουρα σε mygad και σε youhou...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...