makiss8 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 καλη εβδομαδα σε ολους ! ηρθε και η σειρα μου για νεο πισι επιτελους δεν θα ξανα παιξω γκειμ κατω απο 60 φπσ ! i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1000 ...για να χωρεσουν ολα 8 γβ ραμ και ενα δισκο μικρο σσντ στο επομενο μηνιατικο θα μπουν και δευτερα πρωτα ο θεος αν πανε ολα καλα ) ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) H1Z1/PUBG/CSGO/DOTA/GTA V/rust/battlefield iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: codeblocks, visual studio iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) NAI οθονη θα χρειαστω το υψος αναμεσα γραφειο και βιβλιοθηκη ειναι 40 εκατοστα,νομιζω μια 24αρα ειναι καλα για 1080 v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) βολο μενω θα ηθελα γνωστη αλυσιδα για να γινει πληρωμη σε 2 δοσεις vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ναι απο το καταστημα για να μην κανω καμμια βλακεια κ τρεχω μετα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι, εχω τα 10αρια, τα 7αρια 32βιτ, τα 7αρια 64 βιτ ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού ναι θα γινει αλλαγη σε νεα καρτα γραφικων σε 2-3 χρονια x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: οχιεπισης, θα χρειαστω καρτα ηχου για να συνδεσω τα παρων 5,1 ηχεια που εχω ? ευχαριστω πολυ τους συμφοριτες που θα διαθεσουν τον χρονο τους για εμενα!
jeandoumpier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Προσπάθησα να κάνω σύνθεση από e-shop.gr που θα σε βόλευε λόγω Βόλου, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές-τόσο που δεν σε συμφέρει σε καμία περίπτωση, ακόμη και αν οθόνη και κάρτα γραφικών τα αγόραζες από αλλού. Συνεπώς, η παρακάτω σύνθεση είναι από το visionstudio.gr, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη-κάνουν συναρμολόγηση και στα αποστέλλουν. Έχει επιλογές δόσεων με πιστωτική κτλ, αλλά αυτά καλύτερα ρώτησέ τα τηλεφωνικά για να είσαι σίγουρος. Η κάρτα γραφικών-όπως συνήθως γίνεται αυτή την περίοδο με τις κάρτες, είναι κατόπιν παραγγελίας-θα περιμένεις, στο γράφω για να ξέρεις. Υ.Γ. Κάρτα ήχου δεν θα χρειαστείς, θα κουμπώσεις τα ηχεία σου απευθείας στη μητρική. 6
Lecter D Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Προσπάθησα να κάνω σύνθεση από e-shop.gr που θα σε βόλευε λόγω Βόλου, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές-τόσο που δεν σε συμφέρει σε καμία περίπτωση, ακόμη και αν οθόνη και κάρτα γραφικών τα αγόραζες από αλλού. Συνεπώς, η παρακάτω σύνθεση είναι από το visionstudio.gr, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη-κάνουν συναρμολόγηση και στα αποστέλλουν. Έχει επιλογές δόσεων με πιστωτική κτλ, αλλά αυτά καλύτερα ρώτησέ τα τηλεφωνικά για να είσαι σίγουρος. Η κάρτα γραφικών-όπως συνήθως γίνεται αυτή την περίοδο με τις κάρτες, είναι κατόπιν παραγγελίας-θα περιμένεις, στο γράφω για να ξέρεις. VisionStudio.png Υ.Γ. Κάρτα ήχου δεν θα χρειαστείς, θα κουμπώσεις τα ηχεία σου απευθείας στη μητρική. Η asus στην μητρική λέει οτι υποστηρίζει 7.1 ch audio . Πως είναι δυνατόν με 2 βύσματα να δέχεται 5.1 η 7.1 ; τι εχω χασει;
makiss8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Προσπάθησα να κάνω σύνθεση από e-shop.gr που θα σε βόλευε λόγω Βόλου, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές-τόσο που δεν σε συμφέρει σε καμία περίπτωση, ακόμη και αν οθόνη και κάρτα γραφικών τα αγόραζες από αλλού. Συνεπώς, η παρακάτω σύνθεση είναι από το visionstudio.gr, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη-κάνουν συναρμολόγηση και στα αποστέλλουν. Έχει επιλογές δόσεων με πιστωτική κτλ, αλλά αυτά καλύτερα ρώτησέ τα τηλεφωνικά για να είσαι σίγουρος. Η κάρτα γραφικών-όπως συνήθως γίνεται αυτή την περίοδο με τις κάρτες, είναι κατόπιν παραγγελίας-θα περιμένεις, στο γράφω για να ξέρεις. VisionStudio.png Υ.Γ. Κάρτα ήχου δεν θα χρειαστείς, θα κουμπώσεις τα ηχεία σου απευθείας στη μητρική. NAI οντως το eshop βαραει,, τους εστειλα εμαιλ και περιμενω απαντηση, αλλιως θα τους τηλεφωνησω σ ευχαριστω για το χρονο σ, θα γινει ωραιο πισι και η οθονη φαινεται πολυ καλη 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Προσπάθησα να κάνω σύνθεση από e-shop.gr που θα σε βόλευε λόγω Βόλου, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές-τόσο που δεν σε συμφέρει σε καμία περίπτωση, ακόμη και αν οθόνη και κάρτα γραφικών τα αγόραζες από αλλού. Συνεπώς, η παρακάτω σύνθεση είναι από το visionstudio.gr, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη-κάνουν συναρμολόγηση και στα αποστέλλουν. Έχει επιλογές δόσεων με πιστωτική κτλ, αλλά αυτά καλύτερα ρώτησέ τα τηλεφωνικά για να είσαι σίγουρος. Η κάρτα γραφικών-όπως συνήθως γίνεται αυτή την περίοδο με τις κάρτες, είναι κατόπιν παραγγελίας-θα περιμένεις, στο γράφω για να ξέρεις. VisionStudio.png Υ.Γ. Κάρτα ήχου δεν θα χρειαστείς, θα κουμπώσεις τα ηχεία σου απευθείας στη μητρική. Έχω την συγκεκριμένη ram και η μόνη μητρική που μπορεί να φτάσει τα 3.000, είναι η asus prime ab350. Τώρα έχω την asrock gaming k4 b350 και max πάει 2666.. Μήπως θα ήταν καλύτερα να πήγαινε σε asus prime;
jeandoumpier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ας δει αυτές τις ραμ τότε : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48387&cat=4&sub=395&pmanuf=15&sort=3&step=undefined, οικονομικα τον συμφέρει περισσοτερο απ' το να πάει στην prime.
makiss8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ποια ειναι η διαφορα ? δεν καταλαβα,,ποσο αποδοση θα χασω στα γκειμς αν εχω χρονισμο 2600 αντι 3000 ??
Lecter D Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Από το manual της asrock... speakers.png Εγώ της logi που έχω ένα 5.1 θέλει 3 βύσματα, το κλασικό πράσινο το μαύρο κ το κίτρινο, για κάθε ομάδα ηχείου δηλ. Πως γίνεται να παίξει με το πράσινο βύσμα και τα 5 ηχεία σαν 5.1 δεν μπορώ να καταλάβω.
strawman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ποια ειναι η διαφορα ? δεν καταλαβα,, ποσο αποδοση θα χασω στα γκειμς αν εχω χρονισμο 2600 αντι 3000 ?? Oι Ryzen διψανε για memory bandwidth. Αναλογως το game και την καρτα γραφικων μπορει να παρεις μεχρι και 15-20% απο 2600 στα 3000. Νομιζω το ιδανικο μεταξυ ταχυτητας και τιμης (γιατι οκ, δεν θα δωσεις 200€ για ram) ειναι 3200 μνημες με C16. Θα σου βγει φτηνοτερα αν παρεις εξαρχης ενα κιτ 2*8 gb. Θα μπορουσες αν δεν εχεις τα $$ να πας για λιγο μικροτερο ssd (120gb) και να γλυτωσεις απο κει 30-40€ και να τα δωσεις στις ram. Σκεψου οτι τις ram θα τις εχεις για την επομενη 5ετια μαζι με με το motherboard μιας και θα μπορεις να βαλεις ολουτς τους Ryzen που θα βγουνε μεχρι τοτε. Παντως για τα παιχνιδια που το πας το build που σου εδωσε ο jeandoumpier ειναι αψογο. http://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html http://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Eνα video απτο PC μου με ιδια καρτα / επεξεργαστη στο pubg https://www.youtube.com/watch?v=URwOEBflfu0&t=259s 3
makiss8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Oι Ryzen διψανε για memory bandwidth. Αναλογως το game και την καρτα γραφικων μπορει να παρεις μεχρι και 15-20% απο 2600 στα 3000. Νομιζω το ιδανικο μεταξυ ταχυτητας και τιμης (γιατι οκ, δεν θα δωσεις 200€ για ram) ειναι 3200 μνημες με C16. Θα σου βγει φτηνοτερα αν παρεις εξαρχης ενα κιτ 2*8 gb. Θα μπορουσες αν δεν εχεις τα $$ να πας για λιγο μικροτερο ssd (120gb) και να γλυτωσεις απο κει 30-40€ και να τα δωσεις στις ram. Σκεψου οτι τις ram θα τις εχεις για την επομενη 5ετια μαζι με με το motherboard μιας και θα μπορεις να βαλεις ολουτς τους Ryzen που θα βγουνε μεχρι τοτε. Παντως για τα παιχνιδια που το πας το build που σου εδωσε ο jeandoumpier ειναι αψογο. http://www.skroutz.gr/s/7332757/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-3200MHz-CMK16GX4M2B3200C16.html http://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Eνα video απτο PC μου με ιδια καρτα / επεξεργαστη στο pubg https://www.youtube.com/watch?v=URwOEBflfu0&t=259s στα high ειναι τα σετινγκσ ? ωραια κατω απο 80 φπσ δεν παει! τελεια τοτε αφου και εσυ με τ ιδια πραγματα δεν εχεις παραπονα , προχωραμε μου απαντησαν απο το μαγαζι κ υπαρχει δυνατοτητα 3 δοσεων
jeandoumpier Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Για gaming τα 250gb του ssd είναι απαραίτητα (αν πας στον evo δηλαδή). Στο λέω γιατί αν πάρεις μόνο 120άρη (χωρίς hdd μαζί) πολύ γρήγορα θα ψάχνεσαι για δίσκο λόγω χώρου.
makiss8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 το πισι εχει ερθει, το εκανα συναρμολογηση στο σπιτι ολα καλα, ευκολο ηταν τελικαθελω να ευχαριστησω τον @jeandoumpier για την συνθεση αλλα και για το χρονο του και τη βοηθεια του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα