venuets Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 http://prntscr.com/g5hsea ο υπολογιστης μου εχει τις παραπανω θερμοκρασιες με Firefox ανοιχτω να τρεχει youtube+facebook+google και κανα δυο αλλες σελιδες.ειναι καλες η θερμοκρασιες η χρειαζεται κατι αλλο; κουτι nzxt sourse 340 εχει 2 ανεμιστηρες απο μονο του + εναν επεξεργαστη + εναν διπλω της καρτας γραφικων. ειναι σε χορο χωρις aircondition. ειναι με την αρχικη παστα
jeandoumpier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν είναι καλές. Είναι περισσότερο από καλές οι θερμοκρασίες σου. 2
venuets Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δεν είναι καλές. Είναι περισσότερο από καλές οι θερμοκρασίες σου. οντως;
johnpopexi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 και 40-45C να έβλεπες normal θα ήταν.Στους ~30C είσαι ψυγείο.
venuets Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 αααααααααααααααααααααααα οκ αν βαλω και ακομη 2 ανεμηστηρες δλδ θα βοηθησει παραπανω η αν βαλω μια υδροψυξη
jeandoumpier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σε τρωει η τσεπη σου μου φαινεται... Κατσε στ'αυγα σου. Θα βαλεις ψυξη/η ακομη χειροτερα υδροψυξη σε κλειδωμενο επεξεργαστη, για ποιο λογο; Αφου οι θερμοκρασιες σου ειναι εξαιρετικες. 1
venuets Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σε τρωει η τσεπη σου μου φαινεται... Κατσε στ'αυγα σου. Θα βαλεις ψυξη/η ακομη χειροτερα υδροψυξη σε κλειδωμενο επεξεργαστη, για ποιο λογο; Αφου οι θερμοκρασιες σου ειναι εξαιρετικες. οκ τοτε βλεπουμε μελλοντικα εαν αλλαξει κατι. φανταζομαι το χειμωνα θα ειναι γυρω στους 20-25
jeandoumpier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Και στα ιδια να ειναι το χειμωνα, παλι καλα θα εισαι.
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μακάρι να είχαμε όλοι τις θερμοκρασίες σου μ αυτή τη ζέστη Είσαι εκτός Ελλάδας να φανταστώ;
venuets Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μακάρι να είχαμε όλοι τις θερμοκρασίες σου μ αυτή τη ζέστη Είσαι εκτός Ελλάδας να φανταστώ; οχι αθηνα ειμαι απλα ο χωρος εδω ειναι δροσερος. αν βγεις εκτος σπιτιου παλι κανα μπαινεις μεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα