Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Symphony of the night! PAL Ή NTSC?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Ενδιαφερομαι να αγορασω τον συγκεκριμενο τιτλο.

Το θεμα μου ειναι το εξης. Εχει δοκιμασει ποτε κανεις την pal version? Το ειχα το παιχνιδι παλια σαν αντιγραφη στο ps1 μου αλλα ποτε δεν καταλαβα τι εκδοση ηταν.

Το θελω καθαρα για gameplay, δεν κανω καποιου ειδους συλλογη!!

Δημοσ.

Εφόσον έχεις ευρωπαϊκό ps1 τότε θα πάρεις την PAL έκδοση.

Η NTSC είναι η Αμερικάνικη, δεν έχουν διαφορές στο θέμα gameplay ή story ή κάτι.

Δημοσ.

Η PAL έκδοση κοστίζει 200+ ευρώ παραπάνω αν δεν το έχει κοιτάξει.

Καλύτερα να πάρεις NTSC Playstation και την NTSC έκδοση του παιχνιδιού, πιο φθηνά θα σου έρθει!

Αφού το έχεις τσιπαρισμένο από ότι κατάλαβα, πας για την NTSC κατευθείαν.

Και πάλι κάτι μου λέει πως δεν έχεις ιδέα για το πόσο κοστίζει, απλά σε προετοιμάζω.

2017-08-07_19-47-06.jpg?dl=1

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι τσιπαρισμενο ηδη, μπορει να παιξει τα παντα. Το ξερω οτι ειναι ακριβη η pal εκδοση.

Η ερωτηση μου ειναι αν εχουν διαφορες στο gameplay γιατι απο οσο ξερω οι pal εκδοσεις τρεχουν στα 50 hz.

Εχει καποιος σχετικη εμπειρια με αυτο?

Δημοσ.

Καθώς το συγκεκριμένο σε physical είναι απλά πανάκριβο, υπάρχει και η εναλλακτική να το πάρεις ψηφιακά απο το PSN αν έχεις πρόσβαση σε PS3 ή PSP (κοστίζει νομίζω $9,99 στο Αμερικάνικο store).

Δημοσ.

Η NTSC είναι η Αμερικάνικη, δεν έχουν διαφορές στο θέμα gameplay ή story ή κάτι.

Εχουν πολυ σημαντικες διαφορες στο τροπο παιχνιδιου, η NTSC παιζει 60hz με πληρη ταχυτητα και οθονη.

Παιξε αυτην την εκδοση παντως, ειναι η απολυτη του symphony of the night.

http://www.romhacking.net/translations/1427/

• Like 1
Δημοσ.

^ σωστός! Το ξέχασα εντελώς! Το μόνο ενοχλητικό είναι το ανάποδο Ο και Χ μιας και πατάει πάνω στην Ιαπωνική έκδοση...

• Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη έκδοση που μπορείς να παίξεις άμεσα είναι του PSP μέσα στο Castlevania Dracula X. Επί της ουσίας είναι το Ιαπωνικό αλλά μεταφρασμένο στα αγγλικά εκτός από την ομιλία που παρέμεινε στα Ιαπωνικά. Διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα της NTSC έκδοσης και νομίζω έχει και κάποιο έξτρα περιεχόμενο.

Φυσικά αν δεν υπάρχει δυνατότητα για PSP τότε αναγκαστικά πας για USA/JP έκδοση σε emulator. Την PAL έκδοση άφησε την να ξεχαστεί καλύτερα.  

Δημοσ.

Η καλύτερη έκδοση που μπορείς να παίξεις άμεσα είναι του PSP μέσα στο Castlevania Dracula X. Επί της ουσίας είναι το Ιαπωνικό αλλά μεταφρασμένο στα αγγλικά εκτός από την ομιλία που παρέμεινε στα Ιαπωνικά. Διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα της NTSC έκδοσης και νομίζω έχει και κάποιο έξτρα περιεχόμενο.

Φυσικά αν δεν υπάρχει δυνατότητα για PSP τότε αναγκαστικά πας για USA/JP έκδοση σε emulator. Την PAL έκδοση άφησε την να ξεχαστεί καλύτερα.  

Δυστυχως η εκδοση του psp δεν εχει καλη μεταφραση, και προσωπικα δεν μου αρεσει ο χειρισμος. Ενιωθα πως υπηρχε καθυστερηση στην ανταποκριση, αν μπορω να το θεσω καλα. Επισης εχει διορθωμενα καποια bugs, οπου ειναι χρησιμα για να κανεις διαφορα κολπα.

Το σημαντικοτερο θετικο της psp εκδοσης, ειναι πως μπορεις να επιλεξεις την Maria.

Τελος, δεν ειναι διαθεσιμο εκτος και ολοκληρωσεις το Rondo of blood.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κατα πασα πιθανοτητα θα παρω την NTSC version. Και πιο φθηνη και θα παιζει και καλυτερα!!!

Να 'στε καλα παιδια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...