Προς το περιεχόμενο

Mεχρι 300....;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα iphone 7 plus το οποίο άρεσε στη γυναίκα μου επειδή έβγαζε "ωραιες" φωτογραφίες και κατασχέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Εχω συνυπαρξει και με android και με ios, φυσικα προτιμω ios λογω και αλλων συσκευων που εχω, αλλα και ενα απροβληματιστο απο κολλήματα android δεν ειναι πρόβλημα, τωρα που τα λεφτα εγιναν γάμος!!

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300  με μια ελαστικότητα. 
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Πολυ σερφαρισμα, μουσικη (ακουστικα), youtube κτλ

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Σίγουρα 5.5 και πανω.
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό αποτυπωμα σιγουρα. Μαυρο χρωμα οπωσδήποτε μπροστα. Μεταλικη πλατη. Σίγουρα όχι samsung. Πολλα pdf
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι και αν έχει και σταθεροποιητη ακομα καλυτερα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Οχι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγαζει ανετα μια μερα με κανονικη χρηση. Παιχνιδια δεν παιζω.
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Oχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καλύτερα καινουργιο αλλα αν μια ευκαιρία μεταχειριεμένο ειναι πάντα καλοδεχούμενη.

*Εχω γλυκοκοιταξει το xiaomi redmi note 4x αλλά δεν έχω ιδεα τι παίζει με αυτα, τι διαφορα εχει πχ το 4 απο το 4x και αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα για ακριβοτερα μοντελα που δεν θα κανουν και και τοοση μεγαλη διαφορα.

:)

Δημοσ.

Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα iphone 7 plus το οποίο άρεσε στη γυναίκα μου επειδή έβγαζε "ωραιες" φωτογραφίες και κατασχέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Εχω συνυπαρξει και με android και με ios, φυσικα προτιμω ios λογω και αλλων συσκευων που εχω, αλλα και ενα απροβληματιστο απο κολλήματα android δεν ειναι πρόβλημα, τωρα που τα λεφτα εγιναν γάμος!!

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 με μια ελαστικότητα.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Πολυ σερφαρισμα, μουσικη (ακουστικα), youtube κτλ

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Σίγουρα 5.5 και πανω.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δακτυλικό αποτυπωμα σιγουρα. Μαυρο χρωμα οπωσδήποτε μπροστα. Μεταλικη πλατη. Σίγουρα όχι samsung. Πολλα pdf

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι και αν έχει και σταθεροποιητη ακομα καλυτερα

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Οχι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγαζει ανετα μια μερα με κανονικη χρηση. Παιχνιδια δεν παιζω.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Oχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καλύτερα καινουργιο αλλα αν μια ευκαιρία μεταχειριεμένο ειναι πάντα καλοδεχούμενη.

*Εχω γλυκοκοιταξει το xiaomi redmi note 4x αλλά δεν έχω ιδεα τι παίζει με αυτα, τι διαφορα εχει πχ το 4 απο το 4x και αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα για ακριβοτερα μοντελα που δεν θα κανουν και και τοοση μεγαλη διαφορα.

:)

Δεν έχουν καλή κάμερα τα xiaomi να ξέρεις.

Ρίξε ένα μάτι στο moto z play εχει 330€ στο skroutz και νομίζω εχει οτι ζητάς

Δημοσ.

Μαύρο με μεταλλική πλάτη αυτό ......

http://diktyo.xyz/index.php?route=product/product&product_id=34306&ref=bestprice.gr

Καλύτερη κάμερα από το Xiaomi

Δεν έχει όμως OIS....

Κάτι πρέπει να θυσιάσεις ....

Και το Honor 8(5,2)

Εδώ όμως θυσιάζεις χρώμα και IOS,αλλά έχεις ένα από τα καλύτερα κινητά στην κατηγορία των 300€.

http://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια.. τελικα πηρα το note 4x. Δεν ξερω αλλα για καποιο λογο μου καθοταν καλυτερα στο χερι. Γλιστραει σα διαολος βεβαια αλλα θα δουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...