KIATANIOTHS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα έχω ένα μεγάλο δειλημα. Μπορώ να δώσω κοντά στα 400 ευρώ για καμιά 55-60'' μεταχειρισμενη τηλεόραση ή να πάρω ένα καινούριο κινέζικο projector με αυτά τα χρήματα. Ο projector που έχω δει είναι αυτός εδώ: http://www.ebay.com/itm/UK-4000-Lumen-1920-1080-Home-Cinema-Movie-HDMI-USB-3D-LCD-Panel-LED-Projector-/222219862301?hash=item33bd56011d:g:3c4AAOSwopRYez4t. Εχει native 1080p και 4000lumen. Εγώ η χρήση που θα κάνω είναι 1-2 ταινίες την εβδομάδα και τίποτα άλλο, έτσι και αλλιώς τηλεόραση δε βλέπω ποτέ. Οπότε το ερώτημα μου είναι τι να πάρω από τα δυο απλά για ταινίες; 55-60'' μεταχειρισμενη τηλεόραση ή ένα καινούριο projector που θα μπορώ να έχω 100''+. Τι που προτείνετε; Όλες οι γνώμες δεκτές. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 https://www.amazon.de/gp/product/B01IBR1UGG/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτό το εύρος τιμής και να το χαρείς πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KIATANIOTHS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 https://www.amazon.de/gp/product/B01IBR1UGG/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτό το εύρος τιμής και να το χαρείς πραγματικά Ευχαριστω για την απαντηση σου. Αλλα μηπως αξιζει να δω κατι σε 1080p; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Απο τη μια εχεις την πολυ καλυτερη εικονα της τιβι σε οποιεσδηποτε συνθηκες και απο την αλλη την τεραστια εικονα του προτζεκτορα αλλα εικονα χαμηλοτερης ποιοτητας, συνθηκες σκοταδιου, αναψε σβησε προσεχε τη λαμπα, τη σκονη το ρευμα, μετα απο καποιο καιρο θα πεσει η φωτεινοτητα θα θες αλλη λαμπα κλπ Αν θες να κανεις και χρηση σαν οθονη pc με παιχνιδια ταινιες σερφαρισμα κλπ παιρνεις μια οσο το δυνατον πιο μεγαλη τιβι χωρις smart 3d κλπ συνδεεις το pc σου και ησυχαζεις Αν εχεις ειδικο χωρο και θες να βλεπεις κανα 2 ταινιες τη βδομαδα πας σε προτζεκτορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KIATANIOTHS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Απο τη μια εχεις την πολυ καλυτερη εικονα της τιβι σε οποιεσδηποτε συνθηκες και απο την αλλη την τεραστια εικονα του προτζεκτορα αλλα εικονα χαμηλοτερης ποιοτητας, συνθηκες σκοταδιου, αναψε σβησε προσεχε τη λαμπα, τη σκονη το ρευμα, μετα απο καποιο καιρο θα πεσει η φωτεινοτητα θα θες αλλη λαμπα κλπ Αν θες να κανεις και χρηση σαν οθονη pc με παιχνιδια ταινιες σερφαρισμα κλπ παιρνεις μια οσο το δυνατον πιο μεγαλη τιβι χωρις smart 3d κλπ συνδεεις το pc σου και ησυχαζεις Αν εχεις ειδικο χωρο και θες να βλεπεις κανα 2 ταινιες τη βδομαδα πας σε προτζεκτορα Απο θεμα σκοταδιου δεν υπαρχει προβλημα. Μπορω να εχω και απολυτο σκοταδι. Οπως επεισης εχω και την αποσταση για να εχω 100''+. Τωρα λες να πεσει η αποδοση της λαμπας ακομα και αν ειναι led; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Με led ειναι σιγουρα καλυτερα τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KIATANIOTHS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Με led ειναι σιγουρα καλυτερα τα πραγματα Τι θα προτημουσες; Ενα 'κινεζικο' native 1080p led που μπορω να βρω και με 250 ευρω ή καποιον 'επωνημο' αντε μεχρι 350 που λογικα θα εχει native 720p και οχι led; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δύσκολα θα έπαιρνα κάτι κινέζικο που δε θα είχα δει πως παίζει. Νομίζω είναι ρίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KIATANIOTHS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δύσκολα θα έπαιρνα κάτι κινέζικο που δε θα είχα δει πως παίζει. Νομίζω είναι ρίσκο Ωραια σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα