lactate Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σκέφτομαι να κανω και εχω τις εξής απορίες: Χτυπάει στο αεροδρόμιο; Πιάνεται ποτέ σε μπλούζες κτλ; Μπαινοβγαίνει σαν του αυτιού ή μια που μπαίνει και αν βγει έκλεισε; Αν είναι στη μια μεριά μόνο φαίνεται κάπως ασύμμετρο; Επίσης αν είναι εύκολο θα ήθελα κάποιος που έχει εμπειρία να μου στείλει σε μήνυμα μέρος στην Αθήνα που γίνονται αυτά και να του κάνω και μερικές ακόμα ερωτήσεις. Ευχαριστώ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Όχι δεν χτυπάει, σε μπλούζες μόνο στο βάλε βγάλε μπορεί να το πιάσεις καμία φορές αλλά εγώ δεν θυμάμαι να μου έτυχε ποτέ. Αν εννοείς να το αφήνεις ώρες/μέρες χωρίς σκουλαρίκι τότε όχι δεν είναι σαν του αυτιού. Η ασύμμετρια είναι σχετική, εμένα με ενοχλούσε να έχω μόνο στο ένα. Εγώ αυτό που εμπιστεύομαι είναι Μελίσσια αλλά τώρα το έχουν κλειστό και δουλεύουν Στην Ίο. Όπου και να πας κοίτα να είναι καθαρό
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 εγω εχω στη μια μεριά δεν μου φαίνεται ασύμετρο αλλά σίγουρα θα χτυπούσα και τη δίπλα ρώγα. δεν μου εχει πιαστεί ποτέ σε μπλούζες. αλλά φοράω βαβμακερά και όχι πουλόβερ και τετοια. στην αρχη ποναει λίγο δλδ σε μπαρ που δουλευα οταν παιρνουσα απο κοσμο το νιωθα, μια μερα το χα στουκάρει και σε μια γωνία, μετά απο κανα μηνα δεν το καταλαβαίνεις οτι υπαρχει εκεί (και αυτό πρεπει παντα να εχεις στο νου σου οτι υπαρχει εκεί..). το recovery δεν με ενόχλησε μια. ειναι τέλιο!!!
web_assasin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Η κοπελα μου παντως το εβγαλε για μια επεμβαση που θα εκανε ( οχι στηθους δυστυχως ) και εκλεισε μετα απο μερικες ημερες.
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 κριμα μαν.. να την πεισεις για να την ξανανοιξει.. χαχαχαχα 1
Pa0ki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Πώς πείθεις να γυναίκα να βάλει όμως; Μαλακία Δε θα μπορείς να δαγκώνεις ελεύθερα μετά
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Πώς πείθεις να γυναίκα να βάλει όμως; δυσκολα. μπανίζεις ομως μια που εχει (ειναι αρκετά μπαμ στις 80% απο αυτές.) και ας κανουν πως δεν το ξέρουνε
Pokemon640 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Αν ψήνεται κανείς για ομαδικό Raid safari, ο ένας θα μπανίζει αυτές που έχουν, και ο άλλος αυτές που δεν έχουν. Οh damn, μένετε Θεσσαλονίκη
vrwmiaris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Οι περισσότερες από αυτές που έχουν δεν βλέπονται όμως.
Pokemon640 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Οι περισσότερες από αυτές που έχουν δεν βλέπονται όμως. Αν το στήθος είναι από 64DD και άνω, την συγχωρώ
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Οι περισσότερες από αυτές που έχουν δεν βλέπονται όμως. εγώ εχω αντιθετη γνώμη και εμπειρα
vrwmiaris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 εγώ εχω αντιθετη γνώμη και εμπειρα Γι'αυτό έγραψα οι περισσότερες.βέβαια ελλοχεύει ο κίνδυνος να είσαι κακογουστος
moiiiskovits Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 eimai 17 kai fovame pws epeidh eimai sthn anaptuksh den 8a megalwsei to sth8os mou allo (ή πες οτι κανω μονο στην μια ρώγα,τι και αν το ατρυπο μεγαλωσει αλλο λιγο και το τρυπημενο οχι ΑΑΑ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις