Προς το περιεχόμενο

Chuwi Lapbook 12.3 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Intel Atom x5-Z8300 ή Apollo Lake N3450 έχει; Αναφέρονται και οι δυο. Επίσης υπάρχει και αυτό της ίδιας εταιρίας που είναι καλύτερο στο θέμα βάρους, σχεδιασμού και επιλογών αγοράς. Ίσως ένα μελλοντικό review να είναι καλή ιδέα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το πλήκτρο shutdown στη γωνία του πληκτρολογίου είναι ότι πιο fail έχω δει ποτέ σε laptop. Το σκεφτήκανε πολύ;

Επεξ/σία από Oxygene

Intel Atom x5-Z8300 ή Apollo Lake N3450 έχει; Αναφέρονται και οι δυο. Επίσης υπάρχει και αυτό της ίδιας εταιρίας που είναι καλύτερο στο θέμα βάρους, σχεδιασμού και επιλογών αγοράς. Ίσως ένα μελλοντικό review να είναι καλή ιδέα

Celeron N3450. Έγινε η διόρθωση

• Like 1

...την εταιρία την ξέρω, χρησιμοποιώ εδώ κ περίπου ενα χρόνο το hi10pro (atom x5-z8350/ 4gb/64gb) της, το οποίο το είχα βρει πακέτο με το πληκτρολόγιο κ το stylus του σε τιμή χώμα.

Είναι τρομερά τίμιο κ vfm γι'αυτό που πλήρωσα συνολικά.

Δεν θα το χαρακτήριζα σκυλί επιδόσεων αλλά όταν θες portable λύση για να κάνεις δουλειά σου κ είσαι μακριά απο ένα pc ή χωρίς το σκυλί laptop σου, είναι ιδανικό κ θα σε σώσει.

Πολύ εξυπηρετικό το ότι είναι hybrid (Android k win 10 μαζί) με απλή εναλλαγή με το πάτημα μιας συντόμευσης.

Η μπαταρία ικανοποιητικότατη, χωρίς σημαντική φθορά στους μήνες που το χρησιμοποιώ.

Πακέτο με μια γρήγορη microSD 128gb δίνει λύσεις.

• Like 2

...την εταιρία την ξέρω, χρησιμοποιώ εδώ κ περίπου ενα χρόνο το hi10pro (atom x5-z8350/ 4gb/64gb) της, το οποίο το είχα βρει πακέτο με το πληκτρολόγιο κ το stylus του σε τιμή χώμα.

Είναι τρομερά τίμιο κ vfm γι'αυτό που πλήρωσα συνολικά.

Δεν θα το χαρακτήριζα σκυλί επιδόσεων αλλά όταν θες portable λύση για να κάνεις δουλειά σου κ είσαι μακριά απο ένα pc ή χωρίς το σκυλί laptop σου, είναι ιδανικό κ θα σε σώσει.

Πολύ εξυπηρετικό το ότι είναι hybrid (Android k win 10 μαζί) με απλή εναλλαγή με το πάτημα μιας συντόμευσης.

Η μπαταρία ικανοποιητικότατη, χωρίς σημαντική φθορά στους μήνες που το χρησιμοποιώ.

Πακέτο με μια γρήγορη microSD 128gb δίνει λύσεις.

Το έχω αγοράσει για τον αδερφό μου. Για τα λεφτά του πολύ καλό. Αν δεν θέλεις λαπτοπ είναι ότι καλύτερο

Πολυ καλό μηχάνημα !
Αλλα θα προτιμούσα να κατέβαζαν την ανάλυση σε 1920Χ1080p και να ανέβαζαν τις δυνατοτητές του πχ ( CPU )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλό μηχάνημα !

Αλλα θα προτιμούσα να κατέβαζαν την ανάλυση σε 1920Χ1080p και να ανέβαζαν τις δυνατοτητές του πχ ( CPU )

μπα..... δεν υπηρχε περιπτωση να βαλουν 1080p οθονη αυτοι οι τρελοκινεζοι της Chiuwi .... !!

εδω εχουν απο χρονια στο Hi8 με τον Ζ3736F, αναλυση above 1080p..... στα 1200p, θα βαζανε στο μεγαλυτερο και νεοτερο μοντελο τους, μικροτερη....??????  

Επεξ/σία από cabdik

Συγνώμη αλλά το άρθρο μιλάει για Ελληνική επίσημη παρουσία και μετά δίνει τιμή από Gearbest ;; Υπάρχει κάπου το επίσημο Ελληνικό site ; 

Αυτό το πλήκτρο shutdown στη γωνία του πληκτρολογίου είναι ότι πιο fail έχω δει ποτέ σε laptop. Το σκεφτήκανε πολύ;

Monkey see monkey do... Και λογικα και αυτοι απο καπου θα το πηραν... Αλλα οταν το ειδα πρωτη φορα αυτο σε λαπτοπ με εκνευρισε γιατι μπορει να ξεχαστω και να το σβησω ΧΩΡΙΣ να το θελω! (οπως κανω οταν βιαζομαι και αντι για CMD+W παταω CMD+Q)

DSC_7479.jpg

Συγνώμη αλλά το άρθρο μιλάει για Ελληνική επίσημη παρουσία και μετά δίνει τιμή από Gearbest ;; Υπάρχει κάπου το επίσημο Ελληνικό site ; 

Define επισημο.

Το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα, κυρίως για την Μ2 port. Ήρθε η Chuwi στην Ελλάδα; Έχουμε link;

Ολο και καποιος reseller θα υπαρχει.

Το λάπτοπακι το εχω εδώ και ένα μήνα. Πολύ καλό για τα λεφτά του. Αγοράστηκε απο gearbest μαζι με κάτι δωρα που έδιναν τότε στο σχετικό promotion (θήκη μεταφοράς, ποντίκι ασύρματο,usb stick). Είχε ένα μικρό θεμα με την φωτεινότητα, καθώς δεν έβλεπες αλλαγή από το 50 - 100% , το οποίο διορθώθηκε με ένα bios update. Λογικά στα καινούργια θα υπάρχει ηδη. Μαζί με εναν m2 ssd που πήρα είναι τούμπανο.Η κατασκευή είναι πολύ ποιοτική και το μεγάλο του ατου είναι η εξαιρετική του οθόνη. Μέχρι στιγμής αρκετά ευχαριστημένος. Μπορείτε να δείτε και το jumper ezbook 3 pro στήν αντίστοιχη κατηγορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...