Προς το περιεχόμενο

Βραχηκε το κλειδι-τηλεχειριστηριο-immobilizer

hellojim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον χθες πηγα για μπανιο και ημουν τελειως αφηρημενος και μπηκα στην θαλασσα με το κλειδι στην τσεπη... (το καταλαβα μολις βουτηξα αλλα βραχηκε πολυ καλα!)

Οπως ειναι προφανες, οχι μονο δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω το αυτοκινητο με το χειριστηριο (αφου βραχηκε η πλακετα) αλλα λογω του οτι εχει immobilizer το αμαξι (abarth grande punto) δεν μπορουσα να βαλω μπροστα κιολας. Παλι καλα που δεν ημουν πολυ μακρια απο το σπιτι και πηγαμε με αλλο αμαξι και πηραμε απο το σπιτι το 2ο κλειδι και το εβαλα μπροστα...

Χθες το αφησα μεσα σε ρυζι και σημερα δουλευει το κλειδι, δλδ βαζει μπροστα το αυτοκινητο αλλα το τηλεχειριστηριο δεν δουλευει, πρεπει να βραχυκυκλωθηκε η πλακετα μεσα...

Στην αντιπροσωπεια η εκδοση καινουριου κλειδιου/τηλεχειριστηριου + προγραμματισμος immobilizer εχει 240 ευρω. 

Και λεω, εφοσον το immobilizer πλεον δουλευει γινεται να παω καπου και να μου φτιαξει την πλακετα μεσα απο το τηλεχειριστηριο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πας σε ενα κλεδαρα και Ρώτας, το immobilizer πάντως αντιγράφεται για το άλλο δεν ξέρω, μπορεί και να χρειαστείς "λευκό" κλειδί, δες στο εβαυ

Υπαρχουν κλειδαραδες που βγαζουν κλειδία και ολα τα λοιπά πχ για κλειδι μονο που ειχε χαλασει η βασουλα του ειχα δωσει 25 ευρωπουλα (υποψιν εβγαλα το κλειδι σπαστο και απλα εβαλε την πλακετα απο τη μια θηκη στο άλλο μπορω να σε στειλω με πμ το μαγαζακι να ρωτησεις)

Λοιπον χθες πηγα για μπανιο και ημουν τελειως αφηρημενος και μπηκα στην θαλασσα με το κλειδι στην τσεπη... (το καταλαβα μολις βουτηξα αλλα βραχηκε πολυ καλα!)

Οπως ειναι προφανες, οχι μονο δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω το αυτοκινητο με το χειριστηριο (αφου βραχηκε η πλακετα) αλλα λογω του οτι εχει immobilizer το αμαξι (abarth grande punto) δεν μπορουσα να βαλω μπροστα κιολας. Παλι καλα που δεν ημουν πολυ μακρια απο το σπιτι και πηγαμε με αλλο αμαξι και πηραμε απο το σπιτι το 2ο κλειδι και το εβαλα μπροστα...

Χθες το αφησα μεσα σε ρυζι και σημερα δουλευει το κλειδι, δλδ βαζει μπροστα το αυτοκινητο αλλα το τηλεχειριστηριο δεν δουλευει, πρεπει να βραχυκυκλωθηκε η πλακετα μεσα...

Στην αντιπροσωπεια η εκδοση καινουριου κλειδιου/τηλεχειριστηριου + προγραμματισμος immobilizer εχει 240 ευρω. 

Και λεω, εφοσον το immobilizer πλεον δουλευει γινεται να παω καπου και να μου φτιαξει την πλακετα μεσα απο το τηλεχειριστηριο?

Έχεις ελέγξει την μπαταρία? Καθάρισες την πλακέτα?

Το ιδιο εχει συμβει κ σε φιλο μου οταν ημασταν μαζι για μπανιο.Ευτυχως ανοιξε το αμαξι αλλα δεν εκλεινε ο συναγερμος,με αποτελεσμα να γυρισουμε και να χτυπαει ανα 2 λεπτα σε ολη την διαδρομη.Μετα απο καμια μερα εφτιαξε μονο του.Αν δεν στρωσει εγω θα δοκιμαζα και καθαρισμο της πλακετας με ειδικο υγρο,οπως σου λενε και απο πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...