ScorpioX777 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Dealbreaker οχι ,καινουρια ταση παλι οχι αφου μονο η σαμμυ το εχει κανει σε 2 μοντέλα Προς το παρον.Αν αρεσει νομιζω οτι θα ακολουθησουν και οι αλλοι οπως γινεται συνηθως.Αν κρινω και απο την πορεια του S8 μια χαρα το δεχτηκαν οι χρηστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Προς το παρον.Αν αρεσει νομιζω οτι θα ακολουθησουν και οι αλλοι οπως γινεται συνηθως.Αν κρινω και απο την πορεια του S8 μια χαρα το δεχτηκαν οι χρηστες. Και την μεγαλύτερη μακακια να κανουν καποιοι χρηστες το δεχονται ,βλεπε την αφαίρεση της sd καρτας στο 6s (ο λογος που δεν το πηρα ),η αφαίρεση θυρας ακουστικών στο iPhone (εκατομμύρια δυσμενή σχόλια) ,καποιες πωλήσεις χανονται και γιαυτο οι εταιρίες τα επαναφέρουν, παντως εγω στο πιάσιμο του s8 Kai s8+ μου αρεσε πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Και την μεγαλύτερη μακακια να κανουν καποιοι χρηστες το δεχονται ,βλεπε την αφαίρεση της sd καρτας στο 6s (ο λογος που δεν το πηρα ),η αφαίρεση θυρας ακουστικών στο iPhone (εκατομμύρια δυσμενή σχόλια) ,καποιες πωλήσεις χανονται και γιαυτο οι εταιρίες τα επαναφέρουν, παντως εγω στο πιάσιμο του s8 Kai s8+ μου αρεσε πολυ Αδερφε, και εγω μια απο τα ιδια ειμαι.Με το "εφυγε" ο Jobs κατι αλλαξε στην Apple.Και εμενα μου αρεσε το S8 στο πιασιμο, στο ματι οπως ειπα και πριν θα το ηθελα μια ιδεα πιο πλατυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναι,φοβερή,γαματη συσκευή αλλα το χιλιάρικο δε σας το δίνω κύριοι της Samsung ! Υπομονή 4-6 μήνες για πιο λογική τιμουλα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα