Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να πάρεις τον οτε. Θα σου πούνε αυτό που σου είπα να σπάσεις το bridgeκαι να έχεις το μόντεμ τους κατευθείαν στην πρίζα κάνε αυτό πρώτα για να είσαι σίγουρος πριν τους πάρεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το βαλα( χωρις φιλτρο) πανω στην διπλανη θυρα.η πριζα εχει 2 μαλακιουλες για το τηλεφωνο.και επεσε το ιντερνετ κατευθειαν.θα δοκιμασω και με φιλτρο.για να σπασω το bridge ομως πρεπει να κανω reset to speedport?

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα στη φορθνετ. Βλάβη από το κέντρο του ΟΤΕ ήταν σε εμένα τελικά ήρθε ό τεχνικός της φορθνετ κ μου το έφτιαξε.

• Like 1
Δημοσ.

παπαρια. μου στειλαν σημερα οτι διορθωθηκε αλλα μου κανε παλι τα ιδια.εντωμεταξυ το τηλεφωνο στον κατω οροφο δεν δουλευει καν.θα περιμενω να μου στειλουν τεχνικο πριν σπασω το bridge κτλπ

Δημοσ.

ηρθε τεχνικος του οτε σημερα(δεν ημουν σπιτι) και οταν γυρισα ειδα οτι εβαλε κατι επιπλεον καλωδιο στο bridge mode αλλα παρολα αυτα αλλαξε  το τηλεφωνο απο voip σε αναλογικο και ειπε αυριο που θα αρχισει να λειτουργει κανονικα το αναλογικο να το βγαλω το ρουτερ του οτε και ολα κομπλε.ολη η ιστορια δηλαδη με για την μαλακια το voip εγινε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...