Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν σου πεφτει η υπηρεσια της τηλεφωνιας στο cpe σου ειναι λογικο να σου πεφτει και στις 2 συσκευες
απο την στιγμη που δεν εχεις αποσυνδεση στο dsl - Internet ειναι θεμα υπηρεσιας τηλεφωνιας και μονο ,

αν συνδεσεις το entry και στο ξανακανει η τα εχει κλασει το μοντεμ η καρτα στο dslam αν ομως δεν στο ξανακανει ειναι θεμα του bridge κανε την δοκιμη που  σου ειπα για να εισαι σιγουρος

Δημοσ.

οταν λες επιστροφες?(ασχετος here)

2 συσκευες σε δυο οροφους.στον πανω οροφος το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο στο speedport και το speedport sto tp link το οποιο του δινει ιντερνετ.το speedport ειναι μονο για τηλεφωνο.στον κατω οροφο απλα το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο με την πριζα με ενα σπλιτερ.

αν σου πεφτει η υπηρεσια της τηλεφωνιας στο cpe σου ειναι λογικο να σου πεφτει και στις 2 συσκευες
απο την στιγμη που δεν εχεις αποσυνδεση στο dsl - Internet ειναι θεμα υπηρεσιας τηλεφωνιας και μονο ,

αν συνδεσεις το entry και στο ξανακανει η τα εχει κλασει το μοντεμ η καρτα στο dslam αν ομως δεν στο ξανακανει ειναι θεμα του bridge κανε την δοκιμη που  σου ειπα για να εισαι σιγουρος

οκ θα το δοκιμασω

Δημοσ.

Ξεχνα αυτην την συνδεσμολογια που εχεις για να μην εχεις προβληματα, οι συσκευες πρεπει να ξεκινούν απο τις τηλεφωνικες θυρες του ρουτερ και με καλωδιο ευθεια να πηγαινει μεχρι την συσκευη, χωρις φιλτρα χωρις τιποτα

Αυτο το απλο δηλαδή

voip.jpg

Εδιτ

Δεν ξέρω ποιος πρωτοξεκίνησε αυτήν την απαράδεκτη επιστροφή με τα φίλτρα στο voip και την υιοθέτησαν όλοι.

Δημοσ.

ουσιαστικα μου λες απλα να βγαλω το φιλτρο ετσι?γιατι το bridge το χρειαζομαι.εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι

Δημοσ.

ουσιαστικα μου λες απλα να βγαλω το φιλτρο ετσι?γιατι το bridge το χρειαζομαι.εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι

Οχι δεν σου λεω αυτο, σου λεω να βγάλεις οτι υπάρχει κουμπωμένο στις τηλεφωνικές θυρες του ρουτερ και να κουμπώσεις εκει στην μια θυρα την μια συσκευή και στην δεύτερη την αλλη, αυτο τίποτα άλλο(σου εβαλα και σχημα). πιο άπλα δεν μπορώ να το γράψω

τωρα τα φιλτρα. Ναι οπου υπάρχουν φίλτρα τα πετάς, αφου ετσι και αλλιως στο voip δεν έχουν καμια δουλειά αν γινει η σύνδεση οπως παραπάνω

Δημοσ.

Οχι δεν σου λεω αυτο, σου λεω να βγάλεις οτι υπάρχει κουμπωμένο στις τηλεφωνικές θυρες του ρουτερ και να κουμπώσεις εκει στην μια θυρα την μια συσκευή και στην δεύτερη την αλλη, αυτο τίποτα άλλο(σου εβαλα και σχημα). πιο άπλα δεν μπορώ να το γράψω

τωρα τα φιλτρα. Ναι οπου υπάρχουν φίλτρα τα πετάς, αφου ετσι και αλλιως στο voip δεν έχουν καμια δουλειά αν γινει η σύνδεση οπως παραπάνω

Και τις δυο τηλεφωνικες συσκευες δεν μπορω γιατι ειναι σε αλλο οροφο.οσο για την αλλη πανω στο ρουτερ ειναι(στο speedport)αφου ειναι bridge.μου λες να συνδεσω το speeport ξεχωριστα για να μην παιρνει ιντερνετ απο το tp link αλλα να παιρνει κατευθειαν απο τη πριζα?

Δημοσ.

δεν εκανα κατι ακομα.σημερα μιλησε η μανα μου στο τηλεφωνο και δεν επεσε..τι να πω.θα κανω καμια δοκιμαστικη κληση το απογευμα να δω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον συνδεσα το τηλεφωνο απευθειας με speedport, εβγαλα και φιλτρα και λοιπες μαλακιες αλλα παλι τα ιδια.

η καλωδιωση ειναι πριζα τηλεφωνου-->tp link να δινει ιντερνετ, μετα συνδεδεμενο το tp link με το speedport μεσω ethernet για να παιρνει ιντερνετ για το voip, και μετα τηλεφωνο κατευθειαν πανω στο speedport.αλλα και παλι πεφτει το τηλεφωνο. ισως ηρθε η ωρα να παρω τον οτε σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...