Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα στα καλα καθουμενα, χωρις να εχει αλλαξει κατι, οταν μιλαω στο σταθερο ξαφνικα πεφτει η γραμμη.τι παιζει να φταιει?ειναι voip η συνδεση.

Δημοσ.

Ξαφνικα στα καλα καθουμενα, χωρις να εχει αλλαξει κατι, οταν μιλαω στο σταθερο ξαφνικα πεφτει η γραμμη.τι παιζει να φταιει?ειναι voip η συνδεση.

αλλαξε το καλώδιο και αν δεν ειναι αυτο αλλαξε το splitter 

• Like 1
Δημοσ.

το dsl στο router μένει σταθερό η αναβοσβήνει;

Αν αναβοσβήνει είναι λογικό γιατί πέφτει η γραμμή και για αυτο δεν έχεις τίποτα και με ποία εταιρία και ποιό ρουτερ εχεις ;

Δημοσ.

οχι παιδια.δεν χανω ιντερνετ.ημουν μπροστα στο pc και επαιζα και μιλαγα στο τηλεφωνο.απλα επεσε η γραμμη.ξαναπηρα σε 1 δευτερολεπτο και ηταν κομπλε.απλα το εχει κανει ηδη 3-4 φορες

Δημοσ.

ναι το εχω μονο για το τηλεφωνο ομως.για το ιντερνετ εχω παρει ενα tp link. οχι δεν ειδα.αν/οταν ξαναγινει θα τσεκαρω

παντως δεν νομιζω να φταιει το ιντερνετ γιατι μολις πεφτει και κανω redial καλει κανονικα

Δημοσ.

μην το κοιτας απο what my ip μπες στο μοντεμ σου και δες απο εκει τι ip εχεις αν εισαι σε 100.χ.χ.χ παρε στο 13888 και πες τους να σε βγαλουν απο το νατ

Δημοσ.

ωραια αν καταλαβα καλα εχεις βαλει μπροστα το to link για synch και μεσω λαν εχεις συνδεσει το entry για να δουλευει το τηλεφωνο ?
αν ναι ριξε το entry κατευθειαν στην μπριζα να δεις αν στο ξανακανει ολα αυτα για να εισαι σιγουρος οτι ειναι θεμα του isp και οχι δικο σου

• Like 1
Δημοσ.

κατα 99% δεν ειναι δικο μου.εχουμε δυο διαφορετικες τηλεφωνικες συσκευες και πεφτει και στις 2 το τηλεφωνο και ειναι και σε διαφορετικο οροφο.δηλαδη αλλα καλωδια η καθε συσκευη για να πεις οτι φταιει πχ το καλωδιο.θα το τσεκαρω παντως! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...