toketog Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Λεφτά δεν μου ζήτησαν, που ήταν και το πλέον λογικό. Όσον αφορά το όνομα, δεν χωρούσε όλο μέσα στο πεδίο για αυτό κόπηκε το L. Όσον αφορά τον τόπο γέννησης, όταν εκτύπωσαν το χαρτί με τα στοιχεία μου τους τελείωνε το toner και δεν είχε φανεί καλά το Λ από το ΛΑΜΙΑ. Οπότε αυτός που έκανε την εκτύπωση του διπλώματος πολύ απλά έγραψε ΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Ότι νά ναι πραγματικά.
Phoenix7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Λεφτά δεν μου ζήτησαν, που ήταν και το πλέον λογικό. Όσον αφορά το όνομα, δεν χωρούσε όλο μέσα στο πεδίο για αυτό κόπηκε το L. Όσον αφορά τον τόπο γέννησης, όταν εκτύπωσαν το χαρτί με τα στοιχεία μου τους τελείωνε το toner και δεν είχε φανεί καλά το Λ από το ΛΑΜΙΑ. Οπότε αυτός που έκανε την εκτύπωση του διπλώματος πολύ απλά έγραψε ΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Ότι νά ναι πραγματικά. Ότι νάνε! Μια χαρά χωρούσε, απλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση που βαριόντουσαν ακόμα και να το κοιτάξουν! Να στο φτιάξουν σωστά και να στο ξανά στείλουν
toketog Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ότι νάνε! Μια χαρά χωρούσε, απλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση που βαριόντουσαν ακόμα και να το κοιτάξουν! Να στο φτιάξουν σωστά και να στο ξανά στείλουν Κοίτα δεν μπορώ να πω, έψαξε η γυναίκα πόση ώρα για να βρει τα έγγραφα μου και να δει που έγινε το λάθος. Απλά για το όνομα δεν ξέρω τι να πω. Αυτό μου είπε. Και μένα μου φαίνεται πολύ περίεργο
Phoenix7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κοίτα δεν μπορώ να πω, έψαξε η γυναίκα πόση ώρα για να βρει τα έγγραφα μου και να δει που έγινε το λάθος. Απλά για το όνομα δεν ξέρω τι να πω. Αυτό μου είπε. Και μένα μου φαίνεται πολύ περίεργο Το δικό μου "Αλέξανδρος" και χωράει κανονικά δύσκολο να μην χωράει το Ραφαήλ. Να σε ρωτήσω κάτι στο πεδίο 2. μπροστά από το όνομα τι έχει και το έσβησες;
toketog Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το δικό μου "Αλέξανδρος" και χωράει κανονικά δύσκολο να μην χωράει το Ραφαήλ. Να σε ρωτήσω κάτι στο πεδίο 2. μπροστά από το όνομα τι έχει και το έσβησες; Έχει το πρώτο μου όνομα. ΓΕΩΡΓΙΟΣ/GEORGIOS. Ίσως για αυτό μου είπε ότι δεν χωράει.
BlueBlade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ευτυχώς υπάρχει θέμα μην ανοίγω καινούργιο. Πέρασα πορεία 16 Οκτωβρίου, έχουμε 22 Νοεμβρίου και στο συγκεκριμένο Site μου βγάζει "Δεν υπάρχει αίτημα καταχώρησης [...]". Λειτουργεί καλά και να περιμένω ή να πιάσω τηλέφωνα και σχολές και Υπουργεία; Δεν το βιάζομαι απλά θέλω να προλάβω τις 15 Δεκέμβρη που κλείνουν τα πάντα για διακοπές. Να υποθέσω ότι το συγκεκριμένο Site πάει πακέτο με το Ελληνικό δημόσιο και δεν δουλεύει ποτέ; Ή πάει σωστά και να περιμένω;
Phoenix7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ευτυχώς υπάρχει θέμα μην ανοίγω καινούργιο. Πέρασα πορεία 16 Οκτωβρίου, έχουμε 22 Νοεμβρίου και στο συγκεκριμένο Site μου βγάζει "Δεν υπάρχει αίτημα καταχώρησης [...]". Λειτουργεί καλά και να περιμένω ή να πιάσω τηλέφωνα και σχολές και Υπουργεία; Δεν το βιάζομαι απλά θέλω να προλάβω τις 15 Δεκέμβρη που κλείνουν τα πάντα για διακοπές. Να υποθέσω ότι το συγκεκριμένο Site πάει πακέτο με το Ελληνικό δημόσιο και δεν δουλεύει ποτέ; Ή πάει σωστά και να περιμένω; Δεν λειτουργεί σωστα το site μην αγχώνεσαι 1
BlueBlade Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το φαντάστηκα. Υπάρχει τρόπος να πάρω τηλέφωνο στο Υπουργείο (ή στο παράρτημα του που ανήκω) να μάθω για την πρόοδο; Για να μην τρέχω και ρωτάω συνέχεια μου πέφτει λίγο μακριά.
kannavos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Στις 11/8/2017 στις 12:40 ΜΜ, toketog είπε Προς ενημέρωση του νήματος, σήμερα ήμουν κοντά στην διεύθυνση μεταφορών και είπα να μπω να ρωτήσω μήπως γνωρίζουν την κατάσταση...Η υπάλληλος είχε πρόσβαση κανονικά στο σύστημα και με τον αριθμό πρωτοκόλλου είδε ότι βρίσκεται προς εκτύπωση στην Δ/νση Διαβατηρίων, και μου είπε οτι σε μια βδομάδα, το πολύ 10 μέρες θα το έχω
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Στις 27/2/2020 στις 9:09 ΠΜ, kannavos είπε Στις 11/8/2017 στις 10:40 ΠΜ, toketog είπε Προς ενημέρωση του νήματος, σήμερα ήμουν κοντά στην διεύθυνση μεταφορών και είπα να μπω να ρωτήσω μήπως γνωρίζουν την κατάσταση...Η υπάλληλος είχε πρόσβαση κανονικά στο σύστημα και με τον αριθμό πρωτοκόλλου είδε ότι βρίσκεται προς εκτύπωση στην Δ/νση Διαβατηρίων, και μου είπε οτι σε μια βδομάδα, το πολύ 10 μέρες θα το έχω Μετα 2,5 χρόνια ακόμα περιμένει;
toketog Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μετα 2,5 χρόνια ακόμα περιμένει; ναι
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, toketog είπε ναι Ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα