toketog Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ο φίλος μου που έδωσε 13/07 το παρέλαβε χτές, και στο σύστημα με την κατάσταση εκτύπωσης δεν υπάρχει καταχώρηση... Εγώ έδωσα 25/07, οπότε αν όλα λειτουργούσαν όπως έπρεπε θα έπρεπε μέχρι τέλος Αυγούστου να το έχω Αλλά όπως φαίνεται αν μου το δώσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ευχαριστώ θα λέω... Υπάρχει κανείς που είχε την τύχη να παραλάβει Αύγουστο ? EDIT: Και να σημειώσω ότι στου παιδιού με τον αριθμό άδειας οδήγησης φαίνεται κανονικά η πορεία, ενώ με τον αρ. πρωτοκόλλου μόνο δεν υπάρχει καταχώρηση Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από toketog
SOADNICK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ο φίλος μου που έδωσε 13/07 το παρέλαβε χτές, και στο σύστημα με την κατάσταση εκτύπωσης δεν υπάρχει καταχώρηση... Εγώ έδωσα 25/07, οπότε αν όλα λειτουργούσαν όπως έπρεπε θα έπρεπε μέχρι τέλος Αυγούστου να το έχω Αλλά όπως φαίνεται αν μου το δώσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ευχαριστώ θα λέω... Υπάρχει κανείς που είχε την τύχη να παραλάβει Αύγουστο ? EDIT: Και να σημειώσω ότι στου παιδιού με τον αριθμό άδειας οδήγησης φαίνεται κανονικά η πορεία, ενώ με τον αρ. πρωτοκόλλου μόνο δεν υπάρχει καταχώρηση Στο edit πρεπει να ειναι το θεμα. Φιλος μου το πηρε το Πασχα, βαζοντας αριθμο αδειας φαινεται κανονικα η πορεια εκτυπωσης, οπου η αιτηση καταχωρηθηκε ακριβως μια εβδομαδα μετα την εξεταση. Εγω το πηρα τελη Ιουλιου και ακομα δε φαινεται τιποτα βαζοντας αριθμο πρωτοκολλου.
toketog Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Στο edit πρεπει να ειναι το θεμα. Φιλος μου το πηρε το Πασχα, βαζοντας αριθμο αδειας φαινεται κανονικα η πορεια εκτυπωσης, οπου η αιτηση καταχωρηθηκε ακριβως μια εβδομαδα μετα την εξεταση. Εγω το πηρα τελη Ιουλιου και ακομα δε φαινεται τιποτα βαζοντας αριθμο πρωτοκολλου. Αυτό ακριβώς, με τον αριθμό πρωτοκόλλου δεν βγάζει αποτέλεσμα, πρέπει να ξέρεις τον αριθμό άδειας οδήγησης... Δεν είμαι σίγουρος αν ούτε στην διεύθυνση μεταφορών τον γνωρίζουν
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 To 2015 εγώ το πήρα σε 1.5 μήνα , αλλά και η ανανέωση διπλώματος του πατέρα μου τόσο κράτησε. Τον Οκτωβριο είχα το χαρτί των θεωρητικών. Όσο για τη ηλεκτρονική ενημέρωση μετά απο 1 μήνα ενήμερωθηκε. Στο Χολαργό είχα δώσει.
toketog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Γενικά υπάρχει μια παράνοια γύρω από αυτό το θέμα... Γνωστός μου σε ανανέωση δίνοντας 50ρικο του ήρθε σε 3 μέρες... Οπότε όλα είναι σχετικά
Postmort3m Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Λοιπόν εγώ έδωσα πρακτική εξέταση 9 Ιουνίου και το πήρα σήμερα. Ακριβώς 2 μήνες μετά. Ανατολική Αττική. Στην εφαρμογή μου βγάζει αυτό : 1. [31/07/2017 09:56] -Καταχωρήθηκε η αίτηση εκτύπωσης. 2. [02/08/2017 12:13] -Η Δ/νση Διαβατηρίων επεξεργάζεται την αίτηση εκτύπωσης. 3. [Αναμονή] -Εκτύπωση άδειας. Κλαίω...Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού έδωσα 9 Ιουνίου γιατί τους πήρε 2 βδομάδες+ να κάνουν την αίτηση εκτύπωσης? Αν το αναλογιστούμε αυτό έκανε να βγεί 1 μήνα και κάτι ψιλά. 1
toketog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Εντωμεταξύ και στου φίλου μου 31/07 εμφανίζεται το "Καταχωρήθηκε η αίτηση εκτύπωσης" Πολύ περίεργο. Μήπως τα κάνουν κατά ομάδες?
toketog Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Προς ενημέρωση του νήματος, σήμερα ήμουν κοντά στην διεύθυνση μεταφορών και είπα να μπω να ρωτήσω μήπως γνωρίζουν την κατάσταση...Η υπάλληλος είχε πρόσβαση κανονικά στο σύστημα και με τον αριθμό πρωτοκόλλου είδε ότι βρίσκεται προς εκτύπωση στην Δ/νση Διαβατηρίων, και μου είπε οτι σε μια βδομάδα, το πολύ 10 μέρες θα το έχω
toketog Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Παρέλαβα σήμερα το δίπλωμα μου από την σχολή οδηγών αλλά δυστυχώς υπάρχουν τυπογραφικά λάθη τα οποία θεωρώ ανεπίτρεπτα Στο δεύτερο όνομα μου, στην λατινική του μορφή θα έπρεπε να γράφει RAFAIL και γράφει RAFAI, όπως επίσης και ο τόπος γέννησης αντί για ΛΑΜΙΑ είναι ΑΜΙΑ Τι στο καλό; σε 5χρονα δίνουν να τα κάνουν;
toketog Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Όταν το πήρα από την σχολή είχα δει μόνο το AMIA και μου λέει ντάξει δεν πειράζει, αλλά μετά μόλις είδα και το RAFAI λέω ε τι στο καλό, και μιας και ήμουνα κέντρο έφυγα καρφί για την διεύθυνση μεταφορών και μου λένε "το όνομα δεν το βγάζουμε εμείς, βάζουμε τους Ελληνικούς και αυτόματα βγάζει τους Λατινικούς". Τέλος πάντων, το ΑΜΙΑ όμως είναι λάθος μου κάνει. Να μην τα πολυλογώ υπέγραψα μία αίτηση και θα πάω αύριο και μια φωτογραφία για να το ξαναβγάλουν. Ελπίζω να μην μου πουν τίποτα για κάνα 30€ γιατί θα πάρει και θα τους σηκώσει
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αν η ταυτοτητα σου το εχεις RAFAIL και οχι RAFAI τοτε να απαιτήσεις να στο φτιαξουν σωστα γιατι μπορει να εχεις κανενα θεμα αν οδηγησεις ποτε εκτος Ελλάδας. Αν το βγαζει προγραμμα τοτε πρεπει να φτιαξουν το προγραμμα τους!? Ειναι τραγικα ευκολο να φτιαξεις σκριπτακι που να κανει τη μετατροπη σωστα 2
toketog Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Στην ταυτότητα γράφει RAFAIL, όπως επίσης και στο Δελτίο Υποψήφιου Οδηγού που είχαν εκδώσει οι ίδιοι όταν ξεκίνησε η διαδικασία γράφει κανονικά RAFAIL. Οπότε είναι δικό τους λάθος ξεκάθαρα. Αυτό φοβάμαι κι εγώ, μην προκύψει θέμα για οδήγηση εκτός Ελλάδος, ή ενοικίαση ή οτιδήποτε άλλο...
Phoenix7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δικό τους λάθος ας το φτιάξουν σιγα μην δίνεις λεφτά συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα