Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα, πριν από περίπου 2 εβδομάδες πέρασα επιτυχώς στις εξετάσεις για νέο δίπλωμα οδήγησης. 

Ο δάσκαλος μου είπε ότι το δίπλωμα έρχεται σε 1-3 μήνες, και απο περιέργεια έβαλα τα στοιχεία μου στην εφαρμογή του υπουργείου μεταφορών "Εμφάνιση της προόδου εκτύπωσης άδειας οδήγησης" που βρίσκεται εδώ: http://www.yme.gov.gr/?getwhat=1&oid=1407&id=&tid=1538

Ωστόσο, αφού βάλω τα στοιχεία μου έτσι όπως ακριβώς αναγράφονται στην καρτέλα υποψήφιου οδηγού λαμβάνω το μήνυμα "Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει και ξαναπροσπαθήστε !"

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και φίλος που έχει κλείσει μήνα που πέρασε τις εξετάσεις σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα 

Άρα να υποθέσω ότι έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν την συγκεκριμένη εφαρμογή; Γνωρίζει κανείς με σιγουριά;

Επεξ/σία από toketog
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Εμφάνιση της προόδου εκτύπωσης άδειας οδήγησης"

που ζουμε ρε τυπε στο Λουξεμβουργο?

προσπαθησε σε κανενα , δυο αιωνες και βλεπουμε :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

"Εμφάνιση της προόδου εκτύπωσης άδειας οδήγησης"

που ζουμε ρε τυπε στο Λουξεμβουργο?

προσπαθησε σε κανενα , δυο αιωνες και βλεπουμε :devil: :devil: :devil:

Σε άλλα νήματα στο forum, 2-3 χρόνια πριν δούλευε κανονικά το σύστημα 

Δημοσ.

Δεν θα έχει αρχίσει καν η διαδικασία. Τόσο απλά.

Και επειδή όπως έχουμε πει Αύγουστο δεν δουλεύει το Υπουργείο πας για καλό Σεπτέμβριο, τα καλά του αθάνατου Ελληνικού δημοσίου βλέπεις.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θα έχει αρχίσει καν η διαδικασία. Τόσο απλά.

Και επειδή όπως έχουμε πει Αύγουστο δεν δουλεύει το Υπουργείο πας για καλό Σεπτέμβριο, τα καλά του αθάνατου Ελληνικού δημοσίου βλέπεις.

Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Δηλαδή το σύστημα είναι επιβεβαιωμένο οτι δουλεύει κανονικά;

Δημοσ.

Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Δηλαδή το σύστημα είναι επιβεβαιωμένο οτι δουλεύει κανονικά;

Τι να σου πω, σε ένα άλλο θέμα ένα παιδί παρέλαβε και το σύστημα του έβγαζε ακόμα ότι είναι προς εκτύπωση το δίπλωμα του ή κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σου εγραψα και προσωπικά, απαντάω για να το δουν και αλλοι. Παρελαβα το διπλωμα πριν 2 εβδομάδες και στο σύστημα δεν φαίνεται καν η αίτηση ακομα και τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι κάτι στάνταρ... Εξαρτάται από την εκάστοτε Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών

Δημοσ.

Ένας εως τρεις μήνες; Τόσο πολύ ρε παιδιά; Εγώ το είχα πάρει 1 εβδομάδα μετά αφού πέρασα τις εξετάσεις. Το 2010 έγινε αυτό φυσικά, έχει αλλάξει τίποτα από τότε;

Δημοσ.

Ένας εως τρεις μήνες; Τόσο πολύ ρε παιδιά; Εγώ το είχα πάρει 1 εβδομάδα μετά αφού πέρασα τις εξετάσεις. Το 2010 έγινε αυτό φυσικά, έχει αλλάξει τίποτα από τότε;

Πολλά χαχαχα από κατηγοριες, έως και ότι πλέον είναι κάρτα.
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλά χαχαχα από κατηγοριες, έως και ότι πλέον είναι κάρτα.

Και εμένα κάρτα μου έδωσαν το 2010. Δεν έχω το παλιού τύπου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα πει ότι θα περιμένω 2 εβδομάδες (10 εργάσιμες) και μετά θα αρχίσω να ρωτάω από δω και από κει για το αν υπάρχει κάποια πρόοδος, και τελικά μου την έφεραν σε λιγότερο από 1 εβδομάδα οπότε δεν μπήκα στον κόπο να αρχίσω να ρωτάω.

Δημοσ.

Και εμένα κάρτα μου έδωσαν το 2010. Δεν έχω το παλιού τύπου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχα πει ότι θα περιμένω 2 εβδομάδες (10 εργάσιμες) και μετά θα αρχίσω να ρωτάω από δω και από κει για το αν υπάρχει κάποια πρόοδος, και τελικά μου την έφεραν σε λιγότερο από 1 εβδομάδα οπότε δεν μπήκα στον κόπο να αρχίσω να ρωτάω.

Οι αλλαγές στις κατηγορίες έγιναν μετά το 2010 που σου έδωσαν το δικό σου, οι άδειες που δίνουν σήμερα έχουν διαφορετικές κατηγορίες από αυτές που έχει το δικό σου, συνεπώς παλαιού τύπου έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα το 13 εκανε 40 μερες γεματες να βγει. Απο Ενοτητα Ανατολικης Αττικης. Κι αμα περιμενα να το στειλουν, καληνυχτα, πηγα απο εκει και το πηρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...