underworld244 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 https://valid.x86.fr/7kl6fi έχω το παραπάνω pc με ένα μια Πηγή: Arctic on start up η cpu είναι στους 38-40 βαθμούς όταν παίζω overwatch και μετά από κάποια ώρα τις τελευταίες 3 μέρες τρώω shutdown reason overheat cpu στο κουτί μου έχω 2 120 ανεμιστηράκια και αλλα 2 τις liquid και έναν για τον σκληρό τονίζω ότι auto γίνετε τις τελευταίες 3 ημερες ένα help κάποιος?
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ελέγξες την συνδεσμολογία fans-pump αν εχει γίνει σωστα; Μπορεί να χαλαρωσε κανένα καλώδιο και να μην ανεβάζουν στροφές τα fans
BringMe2Life Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 H αντλία δουλεύει? Πως μπορούμε να το δούμε αυτό;
Sheogorath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Στην μητρική δεν την έχεις? Να σου πει rpm, κατα 2ον αν την ακούς, κατα τρίτων ίσως έχει ένα τρέμουλο (rumble) στην λειτουργία της, θα το νιώσεις. 2
BringMe2Life Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Στην μητρική δεν την έχεις? Όχι δεν την έχω εγώ, δεν άνοιξα εγώ το thread, όμως μιας και αναφέρθηκε, είπα να ρωτήσω για να μάθω κι εγώ...!! Με κάλυψες πάντως...!!
underworld244 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 δεν είμαι excpert σε αυτά που μου λες πάντως τρέμουλο δεν υπάρχει έχω αφήσει το pc απλά ανοιχτό και τώρα είναι στους 29 με 31 βαθμούς και μάλλον για να πέφτει i θερμοκρασία πάει να πει ότι δουλεύουν σωστά όλα απλά δεν αντέχει στο φόρτο έβγαλα και το overcloack αλλα έφαγα ξανά shutdown
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 θερμοκρασίες σε FX βλέπεις με το amd overdrive. για να πέφτει η θερμοκρασία οχι δεν είναι απαραίτητο οτι λειτουργεί σωστά. Απο την στιγμή που θα πέσει η τάση στο τσιπ και ο χρονισμος αυτόματα θα πέσει και η κατανάλωση ρεύματος συνεπώς λιγότερη θερμότητα. Υποψιν πάντως αυτές τις μέρες,για αθήνα ειδικά έχουμε τρομερή ζέστη. έχεις βάλει και τους 2 ανεμιστήρες; υπάρχει περίπτωση να ζεσταίνονται τα VRM της μητρική επίσης. 1
underworld244 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Βασικά ναι είμαι αθηνα το ξέρω ότι λιώνουμε στην ζεστη ( το νιώθω στο πετσί μου ) έχω και τους 2 ανεμιστήρες απάνω, θα το πάω σε τεχνικό αύριο γιατί δεν μπορώ να το αφήσω έτσι και δεν είμαι και γνωστης στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω καν την είναι το VRM
BringMe2Life Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Βασικά ναι είμαι αθηνα το ξέρω ότι λιώνουμε στην ζεστη ( το νιώθω στο πετσί μου ) έχω και τους 2 ανεμιστήρες απάνω, θα το πάω σε τεχνικό αύριο γιατί δεν μπορώ να το αφήσω έτσι και δεν είμαι και γνωστης στο συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρω καν την είναι το VRM Αν δεν είσαι γνώστης καλύτερα να μην το πειράζεις το μηχανάκι.. Ενημέρωσε μας μετά για το τι σου είπε ο τύπος που θα το πας, να έχουμε μια ιδέα πάνω κάτω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα