Leuteris.V.2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπερα. Πρόσφατα έκανα μια συναλλαγή αλλα το ποσο το κατεθεσε με έμβασμα απο άλλη τράπεζα. Υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα και εγω? Στην απόδειξη πάντως έλεγε οτι τα έξοδα που χρεώθηκε ήταν 1€, για εμενα ομως δεν έλεγε τίποτα.
AristidisZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέχρι ενός ποσού (νομίζω 1000 ευρώ) το κόστος εμβάσματος είναι 1 ευρώ για τον εντολέα και ένα ευρώ για τον λήπτη Ο εντολέας μπορεί να επιλέξει είτε να τα πληρώσει ο ίδιος, είτε να τα βάλει με χρέωση του λήπτη είτε να τα μοιράσει
Leuteris.V.2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Απλα ανησύχησα γιατι μια φορά χρεώθηκα 4€. Σίγουρα ειναι 1€? Όλες οι τράπεζες χρεώνουν ίδια?
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Σε εθνική που είμαι εγώ πάντως, 1 ευρώ είναι.
tsioulak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Αλλάξανε τις χρεώσεις εμβασμάτων; Ρωτάω επειδη κανα δυο χρονια πριν η χρέωση ήταν κανα 3ευρο.
AristidisZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Απλα ανησύχησα γιατι μια φορά χρεώθηκα 4€. Σίγουρα ειναι 1€? Όλες οι τράπεζες χρεώνουν ίδια? Ενοίκιο που έκανα κατάθεση μέχρι και προ 2 μηνών ήταν 1 +1 (από Εθνική προς Άλφα)
Leuteris.V.2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εγω ειμαι απο Πειραιως. Μου εκανε καταθεση 50€.Τωρα που ελεγξα τις προμήθειες στον τιμοκατάλογο έλεγε: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟ (απο 15.00 έως 12.500€) ΠΑΓΙΟ: 4€ Θα το επιβεβαιωσω και μόλις εμφανιστουν απλα εχω σκάσει τωρα γιατι δεν θέλω να δίνω πεταμενα λεφτά στις τράπεζες. Παίρνουν όσα παίρνουν θέλουν και επιπλέον χρέωση για κάτι που γινεται ηλεκτρονικά και δεν χρειάζεται να κουνηθεί κανένας υπάλληλος.
kleo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 μη γράφεται με σιγουριά για θέμα που δε γνωρίζετε. μπορείτε να γράψετε.. νομίζω, δεν είμαι σίγουρος... το κόστος του εισερχομενου εμβάσματος εξαρτάται από την τράπεζα και τον τύπο του λογαριασμού. μπορεί να είναι δωρεάν μπορεί 3/4€ 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλησπερα. Πρόσφατα έκανα μια συναλλαγή αλλα το ποσο το κατεθεσε με έμβασμα απο άλλη τράπεζα. Υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα και εγω? Στην απόδειξη πάντως έλεγε οτι τα έξοδα που χρεώθηκε ήταν 1€, για εμενα ομως δεν έλεγε τίποτα. Εσένα θα σε χρεώσει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος η δική σου τράπεζα. Πχ η eurobank χρεώνει 3€ για εισερχόμενο έμβασμα έως 12.500€. 1
stratoskris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εγω ειμαι απο Πειραιως. Μου εκανε καταθεση 50€.Τωρα που ελεγξα τις προμήθειες στον τιμοκατάλογο έλεγε: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟ (απο 15.00 έως 12.500€) ΠΑΓΙΟ: 4€ Θα το επιβεβαιωσω και μόλις εμφανιστουν απλα εχω σκάσει τωρα γιατι δεν θέλω να δίνω πεταμενα λεφτά στις τράπεζες. Παίρνουν όσα παίρνουν θέλουν και επιπλέον χρέωση για κάτι που γινεται ηλεκτρονικά και δεν χρειάζεται να κουνηθεί κανένας υπάλληλος. τοσο είναι φιλε μου κ μένα πρόσφατα αυτό το ποσο μου κρατησε
kleo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εγω ειμαι απο Πειραιως. Μου εκανε καταθεση 50€.Τωρα που ελεγξα τις προμήθειες στον τιμοκατάλογο έλεγε: ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΣΟ (απο 15.00 έως 12.500€) ΠΑΓΙΟ: 4€ Θα το επιβεβαιωσω και μόλις εμφανιστουν απλα εχω σκάσει τωρα γιατι δεν θέλω να δίνω πεταμενα λεφτά στις τράπεζες. Παίρνουν όσα παίρνουν θέλουν και επιπλέον χρέωση για κάτι που γινεται ηλεκτρονικά και δεν χρειάζεται να κουνηθεί κανένας υπάλληλος. θα πληρώσεις 4€ αν και δε πάω τις τράπεζες, η λογική σου μπάζει. σου παρέχουν μια υπηρεσία
Leuteris.V.2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φιλε μου, αυτο ειναι απαράδεκτο που κανουν. Ας χρεωναν 1€ εστω. Η alpha bank χρεώνει μονο 1€. Την επομενη φορά μονο alpha. Δεν την ξαναπατάω.
Joshua21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φιλε μου, αυτο ειναι απαράδεκτο που κανουν. Ας χρεωναν 1€ εστω. Η alpha bank χρεώνει μονο 1€. Την επομενη φορά μονο alpha. Δεν την ξαναπατάω. Φίλε μου το μόνο απαράδεκτο είναι να δίνεις στον άλλον λογαριασμό της Πειραιώς, και αντί να βάζει τα λεφτά στην Πειραιώς να κάνει έμβασμα από Alpha, Εθνική ή Eurobank χωρίς να πληρώσει τις προμήθειες. 1
Leuteris.V.2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φίλε μου το μόνο απαράδεκτο είναι να δίνεις στον άλλον λογαριασμό της Πειραιώς, και αντί να βάζει τα λεφτά στην Πειραιώς να κάνει έμβασμα από Alpha, Εθνική ή Eurobank χωρίς να πληρώσει τις προμήθειες. Ειχε μονο eurobank και εγω μονο πειραιως και alpha οποτε θα χρεωνομουν πάλι. Ομως του τόνισα κιόλας να πάει σε κατάστημα. Μετά απο 5 λεπτά μου γράφει στα κατέθεσα και τον ρωτάω ποτε πρόλαβες και πηγες και μου είπε οτι το έκανε μεσω εμβασματος και εκεί ειναι που τρελάθηκα.
Joshua21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ξέχασα να το πω αυτο. Του το τόνισα κιόλας να πάει σε κατάστημα. Μετά απο 5 λεπτά μου γράφει στα κατέθεσα και τον ρωτάω ποτε πρόλαβες και πηγες και μου είπε οτι το έκανε μεσω εμβασματος και εκεί ειναι που τρελάθηκα. Η λύση είναι απλή, πες του να σου στείλει άλλα 4€ επειδή με τον τρόπο που στα έστειλε ήρθαν 46 και όχι 50.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα