Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. παιδιά είχα κάποιες απορίες επειδή την περασμένη βδομάδα έκανα αίτηση για φορητότητα στην cosmote από vodafone που ήμουν εκείνη βέβαια που έκανα 2 προσφορές η μια χειρότερη από την άλλη και θέλω να ακούσω και δικές γνώμες από την cosmote μέσα στην μέρα που τηλεφώνησα θα έχω ενημέρωση για προσφορά όταν είναι θα κάνω update το θέμα και την προσφορά που μου έκανε η vodafone **UPDATED** σήμερα το πρωί με πήρε η cosmote τηλέφωνο και μου έκανε 2 προσφορές: 1500 λεπτά προς cosmote και 150 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 25 sms & 250mb 38€ (με τέλη κινητής) η άλλη 250 λεπτά προς όλους και 450mb στα 34€ με φορητότητα όλα αυτά.... της vodafone τώρα εκεί κλάμα 450 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 50 sms & 250mb 38 ευρώ... τώρα τους ζήτησα να μου κάνουν από την vodafone καλύτερη προσφορά για να μην πάω cosmote και αναμένω.***UPDATED*** Με πήρε η vodafone πριν λίγο από κατάστημα της πόλης μου και μου έκανε και γ@μο της προσφορές 10 ώρες προς όλη την vodafone και 5 προς cu και 50sms και 1GB & 8 σαββατοκύριακα δώρο 1.5GB μόνο €15.30 σε καρτοπρόγραμμα πολύ δελεαστική προσφορά οπότε αποφάσισα να μείνω εκεί!! και όταν λήξη το συμβόλαιο που έχω στην nova για τηλ/internet/tv τότε μπορεί να πάω ΟΤΕ Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από Mikelpcpro_GR
theo50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Κοίταξε, αν σου έχουν κάνει καμιά καλή προσφορά, πάνε εκεί για προφανείς λόγους(πιο γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών σε βλάβες, γιατί είναι δικές τους οι γραμμές και καλύτερη ποιότητα στην γραμμή)... Τώρα αν η προσφορά δεν σε συμφέρει, προσπάθησε να την κατεβάσεις όσο μπορείς και μετά αποφασίζεις... Και εμάς μας έκαναν μια πολύ καλή απάντηση, αύριο θα μας πάρουν τηλέφωνο να τους πούμε την απόφασή μας, αλλά είμαστε σε αναμονή, γιατί δεν θέλουμε να πληρώσουμε το penalty πρόωρης αποδέσμευσης στην nova... Οπότε, αναλόγως, με βάση το οικονομικό, αποφασίζεις(αν μπορείς και εσύ να με βοηθήσεις με το θέμα μου, δηλαδή πώς να μην πληρώσω το penalty με πρόβλημα στην γραμμή και συγκεκριμένα στο internet, θα το εκτιμούσα)...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Κοίταξε, αν σου έχουν κάνει καμιά καλή προσφορά, πάνε εκεί για προφανείς λόγους(πιο γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών σε βλάβες, γιατί είναι δικές τους οι γραμμές και καλύτερη ποιότητα στην γραμμή)... Τώρα αν η προσφορά δεν σε συμφέρει, προσπάθησε να την κατεβάσεις όσο μπορείς και μετά αποφασίζεις... Και εμάς μας έκαναν μια πολύ καλή απάντηση, αύριο θα μας πάρουν τηλέφωνο να τους πούμε την απόφασή μας, αλλά είμαστε σε αναμονή, γιατί δεν θέλουμε να πληρώσουμε το penalty πρόωρης αποδέσμευσης στην nova... Οπότε, αναλόγως, με βάση το οικονομικό, αποφασίζεις(αν μπορείς και εσύ να με βοηθήσεις με το θέμα μου, δηλαδή πώς να μην πληρώσω το penalty με πρόβλημα στην γραμμή και συγκεκριμένα στο internet, θα το εκτιμούσα)... κοίτα το και εμείς στην nova είμαστε. και περιμένω σήμερα να με πάρουν τηλέφωνο για προσφορά
theo50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Mikelpcpro_GR Το συμβόλαιό σου έχει λήξει ή είσαι ακόμα σε δέσμευση;
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Mikelpcpro_GR Το συμβόλαιό σου έχει λήξει ή είσαι ακόμα σε δέσμευση; Ναί ακόμα σε δέσμευση τώρα θα κάνω update την προσφορά που μου έκανε η cosmote
CyberCr33p Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν μερικούς μήνες από Cosmote για να κάνω φορητότητα από Vodafone και μιας και είχα και πρόβλημα με το σήμα της Vodafone στο σπίτι το γύρισα σε Cosmote. 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 sms προς όλους, 2.9GB internet με 34,04 ευρώ / μήνα.
theo50 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναί ακόμα σε δέσμευση τώρα θα κάνω update την προσφορά που μου έκανε η cosmote Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις το penalty; Με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν μερικούς μήνες από Cosmote για να κάνω φορητότητα από Vodafone και μιας και είχα και πρόβλημα με το σήμα της Vodafone στο σπίτι το γύρισα σε Cosmote. 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 sms προς όλους, 2.9GB internet με 34,04 ευρώ / μήνα. Καλή προσφορά μου φαίνεται...
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις το penalty; Καλή προσφορά μου φαίνεται... όχι θα περιμένω να λήξη και μετά
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 αφου λες για cu στη vodafone έχεις κάρτα; Ναι απλά από cu επέλεξα να πάω η συμβόλαιο αλλά πήγα καρτοπρόγραμμα και με συμφέρει εξίσου!!
bill2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 αχα ωραια αν θες για κοσμοτε να πάρεις καλη προσφορά κάλεσε το 13897
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα