Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφτιαξα ενα συμβολαιο για 2 χρονια με  το μηνα με 22 ευρω πριν 15 μερες ενεργοποιηθηκε δηλαδη τωρα Vodafone Home double play GR με την αυξηση που λεει θα παει 39.50 το μηνα με πιανει και εμενα?

Η ονομαστική τιμή ανέβηκε οπότε θα σου ανέβει αναλογικά στη δική σου προσφορά. Αν δηλαδή έκανς συμφωνία με 22 ευρώ τότε θα βάλεις πάνω σε αυτό 5% φόρο και το κόστος της αύξησης του βασικού πακέτου σου και θα βγάλεις τι θα πληρώνεις τελικά. 

Αν και δεν καταλαβα τι εννοεις, αναφέρεσαι στον παλιό πάροχο και οχι στον νέο. Αυτοί ήθελαν να μου το φορτώσουν και δεν πηγαινα με το χαρτι απο ΕΕΤΤ ή αν ηταν καποιος αλλος που δεν ηθελε να ασχοληθει θα τα πληρωνε. 

Ναι, αυτοί ας φορτώσουν ότι θέλουν. Δεν γνωρίζουν όλοι τι λέει η νομοθεσία και αν την γνωρίζουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό γιατί αυτά βγαίνουν μέσα από το σύστημα και όποιος τσίμπησε τσίμπησε. Κάποιοι θα ψαρώσουν και θα πάνε να πληρώσουν, αυτοί που γνωρίζουν δεν θα πληρώσουν τίποτα. Τόσο απλά.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ονομαστική τιμή ανέβηκε οπότε θα σου ανέβει αναλογικά στη δική σου προσφορά. Αν δηλαδή έκανς συμφωνία με 22 ευρώ τότε θα βάλεις πάνω σε αυτό 5% φόρο και το κόστος της αύξησης του βασικού πακέτου σου και θα βγάλεις τι θα πληρώνεις τελικά. 

Ναι, αυτοί ας φορτώσουν ότι θέλουν. Δεν γνωρίζουν όλοι τι λέει η νομοθεσία και αν την γνωρίζουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι αυτό γιατί αυτά βγαίνουν μέσα από το σύστημα και όποιος τσίμπησε τσίμπησε. Κάποιοι θα ψαρώσουν και θα πάνε να πληρώσουν, αυτοί που γνωρίζουν δεν θα πληρώσουν τίποτα. Τόσο απλά.

τελικα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι σε μενα θα μεινει σταθερο δεν ισχυει αυτο για ολους μου ειπε το κλεισα μετα δεν ασχοληθηκα αλλο,μαλλον ορισμενα συμβολαια την γλυτωνουν

Δημοσ.

τελικα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι σε μενα θα μεινει σταθερο δεν ισχυει αυτο για ολους μου ειπε το κλεισα μετα δεν ασχοληθηκα αλλο,μαλλον ορισμενα συμβολαια την γλυτωνουν

Την γλιτώνουν αυτοί που έκαναν πρόσφατα συμβόλαιο. Και εγώ έκανα ένα μήνα πριν στο εξοχικό και δεν το επηρέασε

Δημοσ.

Την γλιτώνουν αυτοί που έκαναν πρόσφατα συμβόλαιο. Και εγώ έκανα ένα μήνα πριν στο εξοχικό και δεν το επηρέασε

και εγω ετσι αγιο ειχαμε χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Εγώ ανανέωσα τον Μάρτιο, σε 3 γραμμές, ανέβηκαν όλες 70 λεπτά. Σε συμβόλαιο που έχει λήξει, μου ζητούν πολύ περισσότερα από όσα δίνω τώρα, και λέγοντας ότι θα φύγω γιατί η τιμή τους πλησιάζει αυτή του ΟΤΕ, η απάντηση ήταν ότι "κλείνουμε την εκκρεμότητα και μπορείτε να πάτε σε όποιο δίκτυο θέλετε". Αδιαπραγμάτευτα πλέον.

Δημοσ.

Δευτερη φορα μεσα σε ένα χρονο που η voda αυξανει το παγιο της...

Και αυτη τη φορα υπαρχει και ο νεος φορος 5% που μοιραια αυξανεται κι αυτος :mad:

εφτιαξα ενα συμβολαιο για 2 χρονια με  το μηνα με 22 ευρω πριν 15 μερες ενεργοποιηθηκε δηλαδη τωρα Vodafone Home double play GR με την αυξηση που λεει θα παει 39.50 το μηνα με πιανει και εμενα?

Yποθετω οτι εχεις εκπτωση 50%? Δηλαδη από τα 38€ δινεις 19. Αρα από 21/9 που θα παει 39,5€ θα δινεις +0,75€ (+5% το νεο φορο).

Τι δεν επηρεασε φιλε μου? Ακομα δεν ισχυει, από 21/9 ειναι και θα το δεις στον επομενο λογ/σμο. Ως συνηθως, το δουλεμα πεφτει συννεφο από αυτές τις εταιριες.

Συμφωνα με τους ορους, οποιος θελει μπορει να μην αποδεχτει τις αυξησεις και να καταγγειλει το συμβολαιο του εντoς x ημερων.

Δημοσ.

Τις αυξήσεις θα τις δείτε όταν τελειώσει η προθεσμία καταγγελίας της σύμβασης και θα βγουν οι πρώτοι λογαριασμοί. Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος την γλυτώσει αλλά το θεωρώ απίθανο. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα ξαναπάρω τηλέφωνο για να κρατήσω και το όνομα αυτού που θα με ενημερώσει αλλά μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι οι συζητήσεις ισχύουν για ότι έχει γίνει μέχρι και πριν την ανακοίνωση

Δημοσ.

Θα ξαναπάρω τηλέφωνο για να κρατήσω και το όνομα αυτού που θα με ενημερώσει αλλά μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι οι συζητήσεις ισχύουν για ότι έχει γίνει μέχρι και πριν την ανακοίνωση

Oταν συζητούσατε ηταν γνωστο ότι προκειται να γινει αυξηση?

Δημοσ.

Ναι, εδώ στην Αθήνα που το έχουμε καιρό μας είπε ότι θα ανέβει κάτι λεπτά, οπότε αμελητέο, ενώ στο εξοχικό που το είχαμε βάλει μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση μας είπε δεν θα επηρεαστεί

Δημοσ.

Ναι, εδώ στην Αθήνα που το έχουμε καιρό μας είπε ότι θα ανέβει κάτι λεπτά, οπότε αμελητέο, ενώ στο εξοχικό που το είχαμε βάλει μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση μας είπε δεν θα επηρεαστεί

Oτι θα επηρεαστεί ειναι σιγουρο γιατι οι τιμες είναι στανταρ, προφανως σου ειπε ότι στη συμφωνια εγινε η αναλογη μειωση.

Τι πρόγραμμα εχεις?

Δημοσ.

θελω να ρωτησω κατι εξτρα εαν γνωριζεις καποιος γιατι εχουμε ολοι συμβολαιο,εγω στα 2 χρονια συμβολαιο 21.20(πληρωμη το μηνα) τον αυγουστο ξεκινησα ηρθε πρωτος λογαριασμος και μου βαλανε παγιο 35 22-8 με 22-9 και αλλο ενα παγιο στα 38 22-9 22-10 χονδρικα αλλα επειδη δεν εχει ανεβει το παραστατικο σε αυτους να το τσεκαρουνε απο δευτερα δικαιολογειται αυτες οι τιμες η το κοβεται για λαθος,ειμαι αυτουσια στο δικτυο της βοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...