driverpit Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εντύπωση μου έκανε που δεν με πήρε ΠΟΤΕ η nova για κάποια αντιπροσφορά ( αν και δεν θα έμενα έτσι και αλλιώς ) Πάει για φούντο το μαγαζί μου φαίνεται Παράξενο μου φαίνεται που δεν σου έκαναν προσφορά πριν κάνα δίμηνο είπα να τούς την κάνω για ΟΤΕ πελάτης nova 6 χρόνια την άλλη μέρα με πήραν για προσφορά και τελικά έμεινα 4 πάγια δώρο δωρεάν τέλη ενεργοποίησης vdsl +royter απεριόριστα προς όλα τα σταθερά 360 λεπτά προς όλα τα κινητά με όλους τούς φόρους για vdsl γραμμή 22,26 μήνα τελικό. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2017 από driverpit
Twoface Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Εγώ είμαι 31 και έχω nova από εποχής Filmnet και απλά πριν 10 χρόνια το είχα γυρίσει το όνομα μου. Πραγματικά απορώ πως με άφησαν να φύγω χωρίς ένα τηλέφωνο να με πάρουν να μου πουν εστω γιατί ; Πάλι όχι θα τους έλεγα γιατί δυστυχώς στα αθλητικά έχουν μείνει πολύ πίσω.
Lecter D Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εγώ είμαι 31 και έχω nova από εποχής Filmnet και απλά πριν 10 χρόνια το είχα γυρίσει το όνομα μου. Πραγματικά απορώ πως με άφησαν να φύγω χωρίς ένα τηλέφωνο να με πάρουν να μου πουν εστω γιατί ; Πάλι όχι θα τους έλεγα γιατί δυστυχώς στα αθλητικά έχουν μείνει πολύ πίσω. Εγω που εφυγα πριν 1.5 μηνα , αφου δεχτηκα να παω στην βοντα με πηραν τηλ απο την φορθνετ πανω απο 10 φορες . Κατι ot τωρα , διαβασα πολλες φορες και δεν καταλαβα τι εγινε με τις τιμες . Σε ποιους αλλαζουν ; τι επιλογες εχουμε ; πραγματικα δεν καταλαβα .
bill27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εγω που εφυγα πριν 1.5 μηνα , αφου δεχτηκα να παω στην βοντα με πηραν τηλ απο την φορθνετ πανω απο 10 φορες . Κατι ot τωρα , διαβασα πολλες φορες και δεν καταλαβα τι εγινε με τις τιμες . Σε ποιους αλλαζουν ; τι επιλογες εχουμε ; πραγματικα δεν καταλαβα . τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι,μεχρι σημερα ηταν οτι μπορουσες να κανεις κοιτα και την ανακοινωση Τιμολογιακές μεταβολές σε οικιακά προγράμματα σταθερής Vodafone Home Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 21 Σεπτεμβρίου 2017 θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμολογιακές μεταβολές στα οικιακά προγράμματα υπηρεσιών Vodafone: A) Το τέλος αλλαγής οικιακού προγράμματος μειώνεται σε 12€, ενώ το τέλος μετάβασης προς υπηρεσία Vodafone με τεχνολογία VDSL αυξάνεται σε 20€. Η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά αυξάνεται από €0,23/λεπτό σε €0,33€/λεπτό και προς εθνικά κινητά από €0,65/λεπτό σε €0,77/λεπτό, μετά την κατανάλωση του τυχόν ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας των προγραμμάτων. Το βήμα χρέωσης και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένουν ένα (1) λεπτό. Επίσης, αυξάνονται οι παρακάτω χρεώσεις προς διεθνείς προορισμούς: για κλήσεις προς σταθερά Αλβανίας από 0,5444€/λεπτό σε €0,5900€/λεπτό, για κλήσεις προς κινητά Αλβανίας από 0,7561€/λεπτό σε 0,7700€/λεπτό, για κλήσεις προς σταθερά σε χώρες της ΕΕ από 0,5444/λεπτό σε 0,5900€/λεπτό, για κλήσεις προς κινητά σε χώρες της ΕΕ από 0,7057€/λεπτό σε 0,7700€/λεπτό, για κλήσεις προς χώρες εντός της Ζώνης 1 (Αμερικάνικες παρθένοι νήσοι, Ανδόρα, Αυστραλία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ισλανδία, Καναδάς, Κόσσοβο, Λιβύη, Λιχτενστάιν, Μαυροβούνιο, Νήσος Χριστουγέννων, Νορβηγία, Π.Γ.Δ.Μ., Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Σιγκαπούρη, Τουρκία, Χονγκ Κόνγκ) από 0,6049€/λεπτό σε 0,6400€/λεπτό, για κλήσεις προς χώρες εντός της Ζώνης 2 (Αλγερία, Αντίγκουα & Μπαρμπούντα, Βόρεια Κορέα, Γεωργία, Γιβραλταρ, Γκαμπόν, Ζιμπάμπουε, Ισραήλ, Κίνα, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Μονακό, Νησιά Κεϊμάν, Δημοκρατία Κορέας, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ρωσία, Τυνησία, Φιλιππίνες) από 0,7057€/λεπτό σε 0,7400€/λεπτό. Γ) Το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο των ακόλουθων οικιακών προγραμμάτων αυξάνεται ως ακολούθως: Vodafone Home adsl plus σε €29,20, Vodafone Home double play GR σε €39,50, Vodafone Home double play GR+300 σε €46,20, Vodafone Home double play ευέλικτο 300 σε €31,00, Vodafone Home double play ευέλικτο 700 σε €39,70, Vodafone Home double play ευέλικτο 1000 σε €46,60, Vodafone Home double play lite (old) σε €27,20, Vodafone Home double play Unlimited σε 46,30€, Vodafone Home double play lite σε €29,80, Vodafone Home double play lite (ΚτΠ) σε €23,50, Vodafone Home double play Vodafone Family σε €34,50, Vodafone Home triple play σε €51,90, Vodafone Home triple play VDSL σε 60,00€, Vodafone Home triple play 30 Mbps σε 57,40€ και Vodafone Home triple play 50 Mbps σε 60,40€. Δ) Η υπηρεσία Vodafone TV αλλάζει και εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερες επιλογές για όλη την οικογένεια. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία Vodafone TV θα διατίθεται στους συνδρομητές Vodafone Home double play με ονομαστικό μηνιαίο πάγιο €11,90. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση. Σημειώσεις: Οι μεταβολές που αφορούν σε πάγια προγραμμάτων, ισχύουν ανά συνδρομητή από την αντίστοιχη ημερομηνία της μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του. Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Σημειώνουμε ότι τυχόν αποδιδόμενες μηνιαίες εκπτώσεις παγίου υπολογίζονται επί των αντίστοιχων ανωτέρω νέων ονομαστικών τιμών. Τα τέλη υπέρ του Δημοσίου ύψους 5% στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας ή/και Internet και 10% στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης δεν συμπεριλαμβάνονται στις ανωτέρω τιμές.
the_ar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μπορούν να αλλάζουν τιμές κατά το δοκούν και να μας επηρεάζουν μόνο με μια ανακοίνωση στη σελίδα τους; Δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσουν μέσω του λογαριασμού που μας στέλνουν; Την τελευταία φορά που άλλαξαν τιμές, φέτος τον Απρίλη νομίζω ήταν, στην πίσω σελίδα του λογαριασμού ανέφερε την αύξηση και ενημέρωνε ότι μπορούμε να καταγγείλουμε τη σύμβαση εντός μηνός.
Lecter D Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια συγγνωμη τωρα , εγω που εχω e-bill και δεν εχω λογαριασμο , δεν θα επρεπε να ειχα ενημερωση ; Εγω που ειμαι σε ειδικο προγραμμα πχ και πληρωνω 15ε σε ποια κατηγορια ανηκω ; Και εστω οτι ανεβαινει η τιμη , αυγουστο μηνα χωρις ειδοποιηση και εχω μονο 1 μηνα για καταγγελία ; Δηλ παμε καλα ; Και με καταγγελια συμβασης τι γινεται ;
christakos07 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μπορούν να αλλάζουν τιμές κατά το δοκούν και να μας επηρεάζουν μόνο με μια ανακοίνωση στη σελίδα τους; Δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσουν μέσω του λογαριασμού που μας στέλνουν; Την τελευταία φορά που άλλαξαν τιμές, φέτος τον Απρίλη νομίζω ήταν, στην πίσω σελίδα του λογαριασμού ανέφερε την αύξηση και ενημέρωνε ότι μπορούμε να καταγγείλουμε τη σύμβαση εντός μηνός. Σίγουρα στο λογαριασμό του Αυγούστου συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση για την αύξηση. Το ερώτημα είναι το εξής : Η καταγγελία σύμβασης ισχύει για ένα μήνα απο την κοινοποίηση της ανακοίνωσης τους online ή για ένα μήνα από την κοινοποίηση του τελευταίου σου λογαριασμού εφόσον τον λαμβάνεις γραπτώς?
Twoface Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Και γι αυτους που δεν με πιστεύανhttps://ibb.co/mWtK6k
Fabricated Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σίγουρα στο λογαριασμό του Αυγούστου συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση για την αύξηση. Το ερώτημα είναι το εξής : Η καταγγελία σύμβασης ισχύει για ένα μήνα απο την κοινοποίηση της ανακοίνωσης τους online ή για ένα μήνα από την κοινοποίηση του τελευταίου σου λογαριασμού εφόσον τον λαμβάνεις γραπτώς? Το δεύτερο, είχα ρωτήσει την vf
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Και γι αυτους που δεν με πιστεύαν https://ibb.co/mWtK6k Δεν είναι τόσο ότι δεν σε πιστεύαμε όσο το ότι απλά η προσφορά σου απλά δεν υπάρχει. Σου λέω εγώ -δουλεύω- σε καταστήματα και δεν έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα και από τα καταστήματα περνάνε 200+ άτομα τη μέρα. Μωρέ μπράβο, απλά το μόνο που θα σκέφτομαι είναι τα δάκρυα σου όταν θα τελειώσει η περίοδος της προσφοράς
Twoface Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πάντα μα πάντα αποφεύγω τα καταστήματα. Όταν μιλάς απευθείας με την εταιρία γλιτώνεις και το ποσοστό του κατάστηματος
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πάντα μα πάντα αποφεύγω τα καταστήματα. Όταν μιλάς απευθείας με την εταιρία γλιτώνεις και το ποσοστό του κατάστηματος Πάντως στο τηλ κέντρο δεν ήξεραν τίποτα για αυτή την προσφορά. Κ ότι έχεις μου το έβγαλαν στα 52
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Γι αυτό λέγονται ειδικές προσφορές. Κάποιοι πελάτες θα πάρουν κάτι πραγματικά σπέσιαλ σε κάποια φάση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Έφυγα και πήγα στον ΟΤΕ όταν έμαθα για τις αλλαγές, σε τηλεφωνική επικοινωνία στη βονταφον μου ξεκαθάρισαν οτι δεν θα χρεωθω αν φύγω και σήμερα ήρθε λογαριασμός 130€ με το "πρόστιμο" επειδή έσπασα το συμβόλαιο. Δεν πρόλαβα να πάω σε κατάστημα κατι το οποίο θα κάνω αύριο το πρωί. Πως λέτε οτι πρέπει να κινηθώ για να μην σπάσουν τα νεύρα μου με τους βλαμμενους;
idefixius Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Kάπνισε λίγη φουντίτσα ή εναλλακτικά τράβα 5-6 σφηνάκια βότκας πριν πας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα