Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

23.60 Τελικη τιμη με φόρους κτλ πληρώνω σε 24 Mbps απεριόριστα αστικά υπεραστικά διεθνή και 300 προς κινητά :)  Άρα μπορείς να το ρίξεις και άλλο :)

τηλεοραση;

εκανες φορητοτητα για να στο ριξουν; εχε κατα νου και και σε εσενα θα αλλαξει η τιμη... ανεξαρτητα συμβολαιου ανεβαινουν ολες οι αρχικες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τηλεοραση;

εκανες φορητοτητα για να στο ριξουν; εχε κατα νου και και σε εσενα θα αλλαξει η τιμη... ανεξαρτητα συμβολαιου ανεβαινουν ολες οι αρχικες

Οχι τηλεόραση, γιατί απλά δεν με εδιαφέρει. Γενικά κάνω φορητότητα ακόμα και για το 5 ευρω ανανέωσης που έχουν. Για να φανταστείς εμένα η τιμή έχει έκτπωση 50% και σε εναν γνωστό που έχει το ίδιο με εμένα προγραμμα, τον Φεβρουάριο αφού τους γκρίνιαξε το έκανα ή 21,30 ή 20,30 (δεν θυμάμαι). Δηλαδή το μαξ 50% συν άλλη μία έκτπωση. Και εγώ ετοιμάζομαι για αποχώρηση, αύριο μεθαύριο. Μέσα σε έξι μήνες σχεδόν 2 φορές αύξηση. Οτι άλλο θες στείλε pm. :)

Δημοσ.

Στην τηλεόραση που είπαν ότι αυξάνεται επειδή αναβαθμίζεται ξέρετε τι ακριβώς θα κάνουν;

Δημοσ.

Στην τηλεόραση που είπαν ότι αυξάνεται επειδή αναβαθμίζεται ξέρετε τι ακριβώς θα κάνουν;

Λογικα θα προσθεσουν νεα καναλια,τα eurosport ειναι σιγουρα,ισως βαλουν και τα Ελληνικα

http://www.mobilenews.gr/ta-eurosport-1-kai-eurosport-2-tora-meso-tis-vodafone-tv/

Δημοσ.

δες για nova 3play 

ο οτε είναι καλός αλλά γύρω στα 30 έχει μόνο το 2play και έχτρα η τηλεόραση 

μετα cyta μπές στα  site της καθε εαιρίας θες προσφορές που έχουν και πράτεις ανάλογα 

Απεριόριστα σταθερά υπεραστικά 

έως 24 

7 ώρες κινητά 

Full Pack OTE TV 

Τελική τιμή 38,60€

Δημοσ.

Δηλαδή ποτέ βγήκε η ανακοίνωση για αύξηση για να δούμε αν έχουμε δικαίωμα ακόμα να κάνουμε καταγγελία σύμβασης χωρίς πρόστιμο

Δημοσ.

Η ανακοίνωση βγήκε 21/7 και εχεις δικαίωμα να κάνεις καταγγελία της συνδεσής σου και αίτημα φορητότητας μέχρι τις 21/8.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά καταγγελία, κάνεις απευθείας φορητότητα η οποία θεωρείται αυτόματα καταγγελία σύμβασης και σε αποδεσμεύουν από οποιοδήποτε κόστος αποδέσμευσης. Φυσικά τα υπόλοιπα που έχεις χρησιμοποιήσει πρέπει να πληρωθούν. 

Παρακάλα να σε πάρει κάνας πωλητής τηλέφωνο για προσφορά μπας και μπορέσεις να σκοτώσεις με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. 

Απεριόριστα σταθερά υπεραστικά 
έως 24 
7 ώρες κινητά 
Full Pack OTE TV 

Τελική τιμή 38,60€

WTF? Σοβαρά μιλάς; Εγώ φίλε ενοικιαζόμενος υπάλληλος είμαι και ούτε καν υπάρχει αυτή η τιμή πουθενά. Τι σκατά βύσμα έβαλες και την πήρες; Εντάξει γνωρίζω ότι αν κάποιον παλιότερο πελάτη τον θέλουν πίσω πάση θυσία θα του προσφέρουν τα πάντα αλλά τέτοιο πράγμα; Είσαι σίγουρος ότι το πακέτο TV είναι φουλ και όχι κάνα οικογενειακό;  

Δημοσ.

Κάνω copy paste ο μήνυμα μου γιατί βαριέμαι να το ξανά γράφω.

Μετά απο 10+ χρόνια ( ούτε εγώ θυμάμαι πόσα ) που ήμουν 4net - Nova φέτος έκανα την αλλαγή.

Αρχικά ήθελα να κόψω μόνο την Nova αλλά μου είπαν ότι θα γίνει αυτόματη ανανέωση στο τηλέφωνο για 2 χρόνια !!!

Την ίδια μέρα (σαν τον δίαολο :P ) με παίρνει η Cosmote και μου δίνει για 24 μήνες σταθερά - υπεραστικά δωρεάν , 7 ώρες κινητά ( αχρίαστο έχω το κινητό ) και έως 24 ( κλασικά στα 14 έφτασα ) με 23€.

Και κάπου εκεί μου λέει ότι άμα θέλω και OTE TV στα 38€ συνολικά το μήνα θα μου δώσει το Full πακέτο , δηλαδή 15€ OTE TV FULL PACK , βέβαια η τηλεόραση είναι για 12 μήνες.

Δεν ήθελε και ιδιαίτερη σκέψη και συμφώνησα.

Τελική τιμή 38,60€

Και επειδή γκρίνιαξα για τα τέλη ενεργοποίησης , μου έκαναν δώρο μια δωροεπιταγή 30€ για τα καταστήματα Γερμανός.

Εντύπωση μου έκανε που δεν με πήρε ΠΟΤΕ η nova για κάποια αντιπροσφορά ( αν και δεν θα έμενα έτσι και αλλιώς )

Πάει για φούντο το μαγαζί μου φαίνεται

Δημοσ.

Απίστευτο. Ίσως θα πρέπει να ξεμπλόκαρω όλους αυτούς τις αριθμούς που έχω στη λίστα αγνόησης από τηλεπροσφορές.

Θα το μετανιώσεις.

Κάθε μέρα είχα τουλάχιστον 2 κλήσεις από διάφορα διαφημιστικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...