Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Θελω να κανω μια ερωτηση και οποιος μπορει ας μου απαντησει.

Θα παρω απο τον πατερα μου το Galaxy J5 και αυτος εχει (οπως πρεπει δηλαδη) συνδεσει ηδη λογαριασμο Google στο τηλεφωνο με σκοπο να λειτουργει, εξ αρχης. Επειδη θα αγορασει νεο και θελω να παρω αυτο θελω να μαθω εαν κανω φορματ στο κινητο θα μπορεσω να συνδεσω τον δικο μου λογαριασμο που εχω ηδη στο Galaxy S2 της Google ή δεν γινεται? Ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα και ζητω τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

και χωρίς φόρμάτ γίνετε μολις κάνει αποσύνδεσή ο μπαμπάς σου, θα συνδεθείς εσύ με το δικό σου gmail και τέλος

Δημοσ.

Χρησιμευει στο αν χασεις ή σου κλεψουν το τηλεφωνο,να μην μπορει να χρησιμοποιηθει απο κανεναν. Θα αφαιρεσεις το gmail του πατερα σου,θα βγαλεις και οποιο κλειδωμα οθονης εχει,και μετα θα κανεις factory reset. http://www.insomnia.gr/topic/619797-nexus-5x-google-account-locked/page-2

Δημοσ.

Χρησιμευει στο αν χασεις ή σου κλεψουν το τηλεφωνο,να μην μπορει να χρησιμοποιηθει απο κανεναν. Θα αφαιρεσεις το gmail του πατερα σου,θα βγαλεις και οποιο κλειδωμα οθονης εχει,και μετα θα κανεις factory reset. http://www.insomnia.gr/topic/619797-nexus-5x-google-account-locked/page-2

Διάβασα όσα έγραψες, αν ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΙ λογαριασμος gmail ταυτοχρονα με το κλειδωμα ή μοτιβο,δεν ενεργοποιειται το frp? Δηλάδη εαν έχει μόνο gmail τότε με το hard reset το έκανε δικό του?

Κρίμα γιατί μου έκλεψαν το κινητό μου πριν 10 ημέρες...Έκανα μέσω του υπολογιστή διαγραφή δεδομένων, σωστά ή λάθος?

Δημοσ.

Με άπλα λόγια στα πιο καινούργια πρέπει να αφαιρέσεις πρώτα το παλιό gmail από τους λογαριασμούς και μετά να κάνεις factory reset γιατί μπορεί να στο ξαναζητήσει για ξεκλείδωμα συσκευής

Δημοσ.

Με άπλα λόγια στα πιο καινούργια πρέπει να αφαιρέσεις πρώτα το παλιό gmail από τους λογαριασμούς και μετά να κάνεις factory reset γιατί μπορεί να στο ξαναζητήσει για ξεκλείδωμα συσκευής

όχι μπορεί σου το ζητάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...