Προς το περιεχόμενο

Driver's Toshiba C850-178

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Μπορει καποιος να παραθεσει καποιο link με σκοπο να περασω ολα τα drivers μαζι στο λαπτοπ μου, γιατι εκανα φορματ και προσπαθησα να τα περασω αλλα τα εβρισκα 1-1 και λειπουν πολλα απο οτι καταλαβα. Θα ηθελα ενα link ή προγραμμα που να σκαναρει ποια λειπουν και να τα κατεβαζει αυτοματα ή ενα συνολικο driver που να τα εχει ολα μαζεμενα. Ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

Μπες στο site της toshiba και κατέβασε όλους τους drivers για το μοντέλο σου. Αυτά τα προγράμματα που σκανάρουν το σύστημα και βρίσκουν drivers, ειδικά στα λαπτοπ είναι λανθασμένοι, γιατί ο κατασκευαστής (toshiba) τους έχει προσαρμόσει για τα υποσυστήματα του laptop και οι γενικοί drivers που θα σου περάσει το πρόγραμμα, πιθανόν να μην λειτουργούν σωστά.

Δημοσ.

Κατεβάζεις   από εδώ drivers http://www.toshiba-greece.com/support/consumerlaptops/  βάζοντας πλήρη στοιχεία του μοντέλου που έχεις τα βρίσκεις στην πίσω πλευρά του laptop η εκεί που κουμπώνει η μπαταριά. 

Άλλως τρόπος είναι μέσα από το λειτουργικό σου πας διαχείριση συσκευών και κατεβάζεις τούς drivers 

• Confused 1
Δημοσ.

Φιλε driverpit ευχαριστω για την απαντηση σου. Στο site της toshiba το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν συγκεντρωτικα οι drivers αλλα πρεπει να τους κατεβασεις εναν εναν. Επισης δεν μπορω να βρω το μοντελο μου γιατι 178 δεν υπαρχει καν σαν επιλογη μονο 187 (τρελοοοο). Μπορεις να μου πεις την διαδικασια που ακολουθω μεσω της διαχειρισης συσκευων για να τους κατεβασω? Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...