Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει παλιά από την autoplus, καλές σχάρες μάρκας mont blanc, για το vectra μου.
Τωρα που προσανατολιζομαι στην αντικατάσταση του μεγάλου αυτοκινητου με μινι τυπου aygo, αναρωτιεμαι-ως μη ειδικος-κατα ποσο αυτές οι σχάρες είναι αχρηστες για το νεο αυτοκίνητο.
Τις σχάρες εχω χρονια να τις χρησιμοποιησω, και για το λογο αυτο δεν τις εχω μαζι μου να τις τσεκαρω οπτικα αμεσα, γιατι ειναι σε μια επαρχιακη αποθηκη αποθηκευμενες, αφου εχω πολλα χρονια να τις χρησιμοποιησω.
Το δε φυλλαδιο το οποιο τυχαινει να εχω μαζι μου, οσο και αν το διαβαζω δεν βγαζω ακρη, με ποια μοντελα αυτοκινητων ειναι συμβατό, βασικα δεν βλεπω να το γραφει καπου, και εχει μονο καποια σχεδιαγραμματα για την τοποθετηση.
(ενω πχ οι αλυσιδες χιονιου, λενε σε ποιες διαστασεις ελαστικων ταιριαζουν...για τις σχαρες δεν λενε τιποτε....)

Με την απλή-μη ειδικη ομως-λογικη μου, και το λεω γιατι καθε τομεας περα απο την κοινη λογική εχει και την δικη του λογικη και ιδιαιτεροτητες,
λογικα, δεν πρεπει να κανουν οι σχαρες στο νεο μικρο οχημα.
Ειναι ομως οντως ετσι;
Έχει κανεις εμπειρία από τοποθέτηση σχαρών του εμπορίου, να μου πει τελικά τι ισχύει;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Οι μη εργοστασιακες σχαρες, που πιανουν με αγκραφες στις πορτες, δεν χαλανε τα λαστιχα; Δεν επηρεαζουν πιθανως, ακομη και τη στεγανοτητα του αυτοκινητου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...