Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ αγάπη για την xiaomi βλέπω εδώ μέσα σε βαθμό λατρείας!

Χαλαρώστε λίγο, ο Κινέζος έχει σαν όπλο την χαμηλή τιμή ή μάλλον το πιο φθηνό από κάποιον που κυριαρχεί.

Δεν είναι ο Μεσσίας, ούτε αγοράζετε κάτι που απλά αλλάζει το λογότυπο της εταιρείας.

Τα xiaomi είναι από τα καλύτερα κινέζικα αλλά ως εκεί.

Όταν κ αυτός θα πατήσει στην κορυφή θα αλλάξει πολιτική τιμών.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλαρώστε λίγο, ο Κινέζος έχει σαν όπλο την χαμηλή τιμή ή μάλλον το πιο φθηνό από κάποιον που κυριαρχεί.

Δεν είναι ο Μεσσίας, ούτε αγοράζετε κάτι που απλά αλλάζει το λογότυπο της εταιρείας.

λατρεια δεν θα το ελεγα

απλα ο σοβαρος κοσμος εκτιμα τον λογο τιμης προς χαρακτηριστικα,αποδοση,ποιοτητα,αξιοπιστια,υποστηριξη κ στην τελικη τα τιμα

• Like 3
Δημοσ.

Και θα βρεθεί κάποια άλλη εταιρία να έχει wfm κινητά και μετά άλλη και μετά άλλη. Σημασία έχει ότι αυτή την στιγμή δίνεις 160€ και παίρνεις το redmi note 4 (πχ) και κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι. Κάνω την δουλειά μου χωρίς να το χρυσοπληρώνω. Με όλα αυτά που αραδιάζεις δεν ασχολείται κανένας. Τώρα αν εσυ θέλεις να δώσεις 300+ ευρώ με γεια σου με χαρά σου. 

Δεν λέτε καλύτερα, δεν έχω να δώσω 300€ για ένα καλό ρολόι και αφήστε τις δικαιολογίες περί άχρηστα Feature και την "ποιοτική" xiaomi που και καλά σας "σέβεται" άλλη μια καπιταλιστική εταιρία είναι όπως οι άλλες. Κάποιος λοιπόν που έχει να δώσει 250-300+ € για ένα καλό ρολόι, μπορεί να τα διαθέσει και για κάποιο Smartwatch είτε αυτό είναι Apple Watch είτε Samsung Gear και πάει λέγοντας, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες, γιατί στο insomnia η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, εφαρμόζεται καθημερινά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν λέτε καλύτερα, δεν έχω να δώσω 300€ για ένα καλό ρολόι και αφήστε τις δικαιολογίες περί άχρηστα Feature και την "ποιοτική" xiaomi που και καλά σας "σέβεται" άλλη μια καπιταλιστική εταιρία είναι όπως οι άλλες. Κάποιος λοιπόν που έχει να δώσει 250-300+ € για ένα καλό ρολόι, μπορεί να τα διαθέσει και για κάποιο Smartwatch είτε αυτό είναι Apple Watch είτε Samsung Gear και πάει λέγοντας, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες, γιατί στο insomnia η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, εφαρμόζεται καθημερινά.

εχω λεφτα για να κανω διακοπες με την δικια μου στο λας βεγκας αυριο για 1 μηνα, απλα δεν ειμαι μπουμπουνοκεφαλος για να αγοραζω τα προιοντα της απλ. Τοσο απλο. :)

• Like 5
Δημοσ.

Δεν λέτε καλύτερα, δεν έχω να δώσω 300€ για ένα καλό ρολόι και αφήστε τις δικαιολογίες περί άχρηστα Feature

Αυτή η καραμέλα με τα λεφτά πρέπει να σταματήσει. Δηλαδή επειδή επέλεξα το mi band που ειναι μικρό, ελαφρύ, κομψό και με μπαταρία ένα μήνα σημαίνει ότι το πήρα γιατί δεν είχα να δώσω για το Apple watch...

ή ακόμα καλύτερα αν δώσω 300€ για ενα ρολόι έχω λεφτά;;;

• Like 6
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Προτιμώ όμως να σπαταλώ χρήματα στο να αγοράσω πράγματα τα οποία πραγματικά θα μου φανούν χρήσιμα και δίνουν αξία στα χρήματά μου.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε ότι το μήλο έχει Design χαχαχαχχα το τετράγωνο ρολόι χαχαχαχχα ε όχι ρε φίλε και δεν θελω να μιλάω στο ρολόι μου τραγικο απλά....

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απλό όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω...έχεις λεφτά, παίρνεις Apple Watch δεν έχεις; Μένεις με xiaomi. Ο άλλος έχει να πάει Las Vegas 1 μήνα λέει και μου είναι με το Mii Band. Μάλλον δεν ξέρει καν πόσο κοστίζει ένας μήνας στο Vegas :P

Δημοσ.

Είναι απλό όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω...έχεις λεφτά, παίρνεις Apple Watch δεν έχεις; Μένεις με xiaomi. Ο άλλος έχει να πάει Las Vegas 1 μήνα λέει και μου είναι με το Mii Band. Μάλλον δεν ξέρει καν πόσο κοστίζει ένας μήνας στο Vegas :P

Αν έχεις λεφτά και μόνο αυτό είναι το θέμα σου παίρνεις κανονικό ρολόι και όχι παιχνιδάκι
Δημοσ.

Mα ποσο;

Δημοσ.

Για πες μας εσύ που ξέρεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...