nikolakisgk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλοδεχουμενη φιλε μου η αποψη σου και πιστεψε οτι αμα μπορουσα αυτο το διαστημα να αυξησω το budget και να φτιαξω ενα gaming pc αλλα και να παρω μια full hd οθονη θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη. Απλα στο budget αυτο που διαθετω αν βαλω και την οθονη ο πυργος που φτιαχτει θα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Απλα φοβαμαι επειδη η οθονη (vga) δεχεται αναλογικο σημα και οι καινουριες gpu στελνουν ψηφιακο σημα μηπως εστω και μια στο εκατομμυριο η οθονη δεν θα δειχνει εικονα ακομα και με την χρηση του μετατροπεα. Αν μιλάς για μετατροπέα δεν θα έχεις πρόβλημα, αν εννοείς αντάπτορα δεν θα δουλέψει. Δεν μπορείς να στείλεις απο DVI-D σε VGA χωρίς να γίνει μετατροπή του σήματος σε αναλογικό. Ο adapter είναι για παλαιότερες γενιές (DVI-I)που δύσκολα ( ίσως καθόλου; ) θα βρείς σε καινούργια κάρτα γραφικών.
TASOS S_L_ON Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ποσο μπορει να εχει ενας τετοιος μετατροπεας; Αυτος που εχω ειναι για DVI-I και μαλλον οπως ειπες δεν θα δουλεψει. Εαν ειναι φθηνος θα το παρω αλλιως να βαλω στο συστημα εναν δισκο HDD ωστε τα λεφτα που θα γλυτωσω να παρθει ο μετατροπεας. Τονιζω οτι θα γινει αγορα οθονης αλλα μελλοντικα. Επισης επειδη δεν βρισκω το αντιστοιχο forum τι αποψη εχετε για τα you επειδη εμαθα χθες οτι ανοιξε ενα υποκαταστημα πολυ κοντα απο εκει που μενω και θα ηθελα αν μπορειτε να φτιαξετε ενα συστημα για να συγκρινω τιμες με το visionstudio. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
nikolakisgk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ποσο μπορει να εχει ενας τετοιος μετατροπεας; Αυτος που εχω ειναι για DVI-I και μαλλον οπως ειπες δεν θα δουλεψει. Εαν ειναι φθηνος θα το παρω αλλιως να βαλω στο συστημα εναν δισκο HDD ωστε τα λεφτα που θα γλυτωσω να παρθει ο μετατροπεας. Τονιζω οτι θα γινει αγορα οθονης αλλα μελλοντικα. Επισης επειδη δεν βρισκω το αντιστοιχο forum τι αποψη εχετε για τα you επειδη εμαθα χθες οτι ανοιξε ενα υποκαταστημα πολυ κοντα απο εκει που μενω και θα ηθελα αν μπορειτε να φτιαξετε ενα συστημα για να συγκρινω τιμες με το visionstudio. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Έχω δει στα 20-40 ευρώ, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχεις πάντως. Μπορεί να βλέπεις αλλά όσον αναφορά την ποιότητα; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε μου. Εγώ στην θέση σου θα έβγαζα τον ssd από το build και θα τον αγόραζα αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα