HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Τα πάντα δυνητικά παράνομα θα μπορούσαν να είναι. Και η ξάπλα στον καναπέ μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει ανακοπή λόγω της μη άσκησης. Πληροφόρηση υπάρχει για όλα πλέον. Οι ενήλικες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να διαλέγουν τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουν και θα πεθάνουν χωρίς παρεμβάσεις.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Νομίζω κάποτε ήταν παράνομο, γιατί έχω δει σε παλιές ταινίες και σειρές, που όταν μια παρέα έπαιζε χαρτιά, μπουκαρανε οι μπατσοι. Κατά τα άλλα είναι μαλακια γιατί μαθηματικά να το πάρεις οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι ελάχιστες. Αλλά άμα έχεις βαρεθεί τη μιζέρια και την ανέχεια είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος να τα κονομησεις.
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Νομίζω κάποτε ήταν παράνομο, γιατί έχω δει σε παλιές ταινίες και σειρές, που όταν μια παρέα έπαιζε χαρτιά, μπουκαρανε οι μπατσοι. Ακόμη παράνομος είναι ο μη ελεγχόμενος τζόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα