panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Υπάρχει και λέγετε scratch. (μαλλον λόγω ξενομανιας?) μάλλον λογω κάποιου που εκανε χο χο χο (ίσως εχει τα δικαιωματα με τις εταιριες του, ποιος ξερει ?? ) 2
opera Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Φυσικά και είναι παράνομος ο τζόγος,όταν δεν ελέγχεται από τις εταιρίες και τα κυκλώματα,όταν δε φορολογείται από το κράτος και γίνεται σε παράνομες όπως λέγονται "λέσχες", σπίτια κλπ. Τα ναρκωτικά είναι παράνομα για να πωλούνται ακριβά και να κονομάνε οι πρεζέμποροι και τα κυκλώματα διακίνησης-προστασίας που εμπλέκουν μέχρι και κρατικούς μηχανισμούς-υπαλλήλους-πολιτικούς. Αν ήταν νόμιμα δε θα είχαν αξία γιατί θα τα καλλιεργούσε ο καθένας στο κήπο του σαν τα μαρούλια. 1
HALF EVIL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Τα ναρκωτικά είναι παράνομα επειδή είναι εθισμός. Τα τυχερά παιχνίδια και τα καζίνο γιατί τα αφήνουν να αλωνίζουν ειδικά την στιγμή που έχουν χαθεί περιουσίες, έχουν κλείσει σπίτια και άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει; Αν εισαι ενηλικος ξερεις τι πρεπει να κανεις. Πολυ απλα. 1
DrLo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Τα τυχερά παίγνια δεν είναι κατ' ανάγκη εθιστικά ... Ως "τζόγο" εννοούμε το στάδιο όπου πλέον έχει κάποιος εθιστεί. Επίσης θεωρητικά σχεδόν τα πάντα είναι εθιστικά ... Και ο καφές και η σοκολάτα και τα παγωτά ... Το θέμα είναι η παρατήρηση του κατά πόσο η χρήση κάποιου έχει δεδομένο τον εθισμό και πόσο βλαβερός είναι αυτός ... Είναι πολύ πιθανότερο αν κάνεις μερικές ενεσουλες να εθιστεί σε κάτι βλαβερό ... Αντίθετα τα ιστορικά δεδομένα για το κατά πόσο είναι πιθανό να καταστραφεί αν παίξεις κάνα λαχείο δεν υπόσχονται πολλά ... Με εξαίρεση τον Κωνσταντίνου στο ξυπνά Βασίλη ισως
μπιπ μπιπ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 τα καζίνο πως τα ελέγχουν ως προς τα έσοδα τους ώστε να πληρώσουν φορους; Δεν δίνουν αποδειξεις.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια τοσο ηλιθιους θεωρειτε τους ανθρωπους που θελετε να τα απαγορευσετε ολα; Αν καποιος θελει να παιζει τοσο πολυ στο καζινο που να φοραει πανα για να μη χρειαζεται να παει τουαλετα, εσας τι ακριβως σας κοφτει; Σταματηστε να τη βρισκετε με το να βαζει το κρατος το χερι του παντου, τι φετιχ κι αυτο... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) addiction...https://www.youtube.com/watch?v=ao8L-0nSYzg Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης
Zerg13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 addiction...http://www.enallaktikos.gr/ar22557el-osa-gnwrizoyme-gia-ton-ethismo-einai-lathos-deite-giati-vinteo.html Ωραίο το βιντεό σου,αν και το δίνεις μέσα απο σελίδα και όχι σκέτο youtube. Αναλύει ωραία το θέμα των ναρκωτικών και με σωστό τρόπο, θέτωντας τα ναρκωτικά ως το σύμπτωμα και οχι το πρόβλημα. Την ίδια αντίληψη έχουν και όσοι ειδικοί ασχολούνται. Αλλα δεν εξηγεί το θέμα "addiction". ή το υποβαθμίσει έστω, θεωρώντας οτι αν δεν το έχεις αναγκη ξεπερνάς και το σύνδρομο στέρησης ( ; )
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ωραίο το βιντεό σου,αν και το δίνεις μέσα απο σελίδα και όχι σκέτο youtube. Αναλύει ωραία το θέμα των ναρκωτικών και με σωστό τρόπο, θέτωντας τα ναρκωτικά ως το σύμπτωμα και οχι το πρόβλημα. Την ίδια αντίληψη έχουν και όσοι ειδικοί ασχολούνται. Αλλα δεν εξηγεί το θέμα "addiction". ή το υποβαθμίσει έστω, θεωρώντας οτι αν δεν το έχεις αναγκη ξεπερνάς και το σύνδρομο στέρησης ( ; ) Έχεις δίκιο το αλλαξα
apostol1s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εαν επαιζες και κερδιζες αρκετα χρηματα ηθελες ο τζογος να ηταν παρανομος?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ναι γιατί θα εθιζομουν και στο τέλος θα τα έχανα ολα
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τα τυχερά παίγνια δεν είναι κατ' ανάγκη εθιστικά ... Ως "τζόγο" εννοούμε το στάδιο όπου πλέον έχει κάποιος εθιστεί. Επίσης θεωρητικά σχεδόν τα πάντα είναι εθιστικά ... Και ο καφές και η σοκολάτα και τα παγωτά ... Το θέμα είναι η παρατήρηση του κατά πόσο η χρήση κάποιου έχει δεδομένο τον εθισμό και πόσο βλαβερός είναι αυτός ... Είναι πολύ πιθανότερο αν κάνεις μερικές ενεσουλες να εθιστεί σε κάτι βλαβερό ... Αντίθετα τα ιστορικά δεδομένα για το κατά πόσο είναι πιθανό να καταστραφεί αν παίξεις κάνα λαχείο δεν υπόσχονται πολλά ... Με εξαίρεση τον Κωνσταντίνου στο ξυπνά Βασίλη ισως και η φουντα με αυτο το σκεπτικο δεν ειναι εθιστικη αν κανεις που και που , πρωσοπικα επειδη δυστηχως ο πατερας μου εχασε πολλα λεφτα στα χαρτια και ηταν ενας απο τους λογους που τον χωρισε η μανα μου και πολυ καλα εκανε ο τζογος ειναι και αυτος το ιδιο καταστροφικος Εαν επαιζες και κερδιζες αρκετα χρηματα ηθελες ο τζογος να ηταν παρανομος? δεν γινεται αυτο αν γινοταν δεν θα λεγοταν τζογος 1
Lanike71 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Πάντως χρήζει κάποιας έρευνας ο πραγματικός λόγος που οι περισσότεροι παίκτες χάνουν, αν και το μερίδιο της μάνας, αν μιλάμε για ποδοσφαιρικό στοίχημα, δεν είναι μεγάλο. Αυτό που θέλω να πω, ότι αν μετρούσε κάποιος απλά,νίκες-ήττες, το ποσοστό είναι σε βάρος των παικτών. Μόνο ένα 2% μπορούν και έχουν κέρδη μόνιμα, με βάση στατιστικές εταιριών.
fastnq2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Πάντως χρήζει κάποιας έρευνας ο πραγματικός λόγος που οι περισσότεροι παίκτες χάνουν, αν και το μερίδιο της μάνας, αν μιλάμε για ποδοσφαιρικό στοίχημα, δεν είναι μεγάλο. Αυτό που θέλω να πω, ότι αν μετρούσε κάποιος απλά,νίκες-ήττες, το ποσοστό είναι σε βάρος των παικτών. Μόνο ένα 2% μπορούν και έχουν κέρδη μόνιμα, με βάση στατιστικές εταιριών. Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται καμια ερευνα.Απληστια λεγεται.Γνωστος μου εκανε 20 ευρω σε 2κ σε στοιχηματικη εταιρια και στο τελος μπηκε και μεσα/ 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται καμια ερευνα.Απληστια λεγεται.Γνωστος μου εκανε 20 ευρω σε 2κ σε στοιχηματικη εταιρια και στο τελος μπηκε και μεσα/ Αυτό ακριβώς. Και φυσικά η γκανιότα(το "μερίδιο της μάνας") που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα