Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά που ψάχνω τηλεόραση για κρεβατοκάμαρα;Δεν με νοιάζει το Smart κομμάτι μιας και είναι για ηλικιωμένη που μόνο τηλεοπτικά προγράμματα θα βλέπει.Από ότι κατάλαβα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού τα VA panel είναι καλύτερα και το μόνο που βρίσκω μέσα στο όριο των 350-400€ που έχουμε είναι η Lg 43LH500T.Υπάρχει βέβαια και μία Sony KDL-40WD650 που την βρίσκω κάνα 50€ παραπάνω και να πω την αλήθεια θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά δεν έχει δέκτη DVB-T2 και για αυτόν τον λόγο την απορρίπτω.Έχει κανείς να κάνει καμία άλλη πρόταση για μέχρι 400€ που να έχει VA panel και DVB-T2 δέκτη; 

Δημοσ.

Το DVB t-2 από μόνο του δεν είναι αρκετό;Πρέπει να είναι και Η265;Δεν είναι όλοι οι t2 Η265;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά που ψάχνω τηλεόραση για κρεβατοκάμαρα;Δεν με νοιάζει το Smart κομμάτι μιας και είναι για ηλικιωμένη που μόνο τηλεοπτικά προγράμματα θα βλέπει.Από ότι κατάλαβα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού τα VA panel είναι καλύτερα και το μόνο που βρίσκω μέσα στο όριο των 350-400€ που έχουμε είναι η Lg 43LH500T.Υπάρχει βέβαια και μία Sony KDL-40WD650 που την βρίσκω κάνα 50€ παραπάνω και να πω την αλήθεια θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά δεν έχει δέκτη DVB-T2 και για αυτόν τον λόγο την απορρίπτω.Έχει κανείς να κάνει καμία άλλη πρόταση για μέχρι 400€ που να έχει VA panel και DVB-T2 δέκτη; 

https://www.skroutz.gr/s/9595515/Samsung-UE40K5100.html

δεν γνωριζω αν με DVB-T2 tv tuner χρειαζεται να υποστηριζει και H.265 codec, αλλα αυτη εχει Τ2 tuner και VA πανελ....! 

Δημοσ.

Το DVB t-2 από μόνο του δεν είναι αρκετό;Πρέπει να είναι και Η265;Δεν είναι όλοι οι t2 Η265;

Αν η DIGEA εκπέμψει σε σήμα DVB-T2 με κωδικοποίηση H.265/HEVC, τότε ακόμη και τηλεοράσεις που έχουν ψηφιακό δέκτη DVB-T2(H.264/AVC) δεν θα αποκωδικοποιήσουν το ψηφιακό σήμα .

Οποιαδήποτε τηλεόραση έχει ψηφιακό δέκτη DVB-T2(H.265/HEVC) τότε τα " πιάνει" όλα.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν σε μια τηλεόραση  δεν διευκρινίζει ποιο DVB-T2 έχει, τότε δεν είσαι σίγουρος.Χρειάζεται να αναφέρεται αν είναι DVB-T2(H.265/HEVC) ή DVB-T2(H.264/AVC).

vimejb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

καλά κρασιά...Άντε τώρα να ψάχνεις τι Τ2 είναι έτσι φειδωλές όπως είναι οι εταιρίες στα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν στις ιστοσελίδες τους.

κοιτα και αυτη....μοντ' 2017

https://www.skroutz.gr/s/12927956/Panasonic-TX-43E303E.html#specs

http://www.panasonic.com/it/consumer/televisori/tv-led-full-hd/tx-43e303.specs.html

ενδιαφέρουσα φαίνεται αν και μάλλον έχει IPS panel.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως κάποια μαγαζιά αναφέρουν 5 χρόνια εγγύηση και κάποια 2.Τι ισχύει;Τρικ μάρκετινγκ είναι;

• Like 2
Δημοσ.

συνεχίζοντας το ψάξιμο βρήκα πως μόνο το ΜΜ σε τηλεοράσεις που έχει γράφει αν είναι Η265

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...