Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μοντελο που μιλαω εγω κανει 500 ευρω κ σε προσφορα ειχε πριν λιγες μερες 450 κ δωρο 5ετη εγγυηση.

ειναι αυτο

https://www.skroutz....G-43UJ630V.html 

αψογα μου εξηγησεο cabdik στοιχεια κ για το εμπειρο ματι που την ψαχνει πολυ κ για το δικο μου ματι που την ψαχνω λιγο λιγοτερο.

μια τελευταια ερωτηση.

αν αγορασω σε αλλη προσφορα εξτρα την 5ετη εγγυηση ποσο κοστολογειται παιδια;

μπορω να περιμενω το black friday για παραδειγμα αλλα την 5ετη εγγυηση θα τη βαλω οπως κ να εχει.ποσο κοστιζει ξερετε;

βλεπω δηλαδη αυτο απο mm

http://www.mediamarkt.gr/el/shop/gplus.html#tabs-11

αυτο ειναι απο την ημερα αγορας ή ειναι εξτρα μετα τα 2 χρονια που εχει ουτως η αλλως ο κατασκευαστης;μπερδευτηκα

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια έχει 480€; Μήπως μιλάς για άλλο μοντέλο; Οσο για τις γνώσεις σου, ούτε τις ξέρω, ούτε φαίνονται όταν λες για ρύθμιση των χρωμάτων από τα προρυθμισμένα προφίλ.

Όσο για το θέμα που άνοιξες στο φόρουμ, μόνο σε πατάτα δεν παραπέμπει το σχόλιό σου. Πατάτα θα ήταν αν κόστιζε 1000€. Στα 599€ είναι μια χαρά τιμή κι ας μην είναι 4Κ αλλά 3Κ.

1 μαλλον μπερδευτηκαμε..!!    μιλησα για το μοντελο που ανεφερε ο pdim16... https://www.skroutz.gr/s/12180672/LG-43UJ630V.html , το οποιο -λογικα- ειναι σχεδον ιδιο με το 634 που ανεφερες εσυ, αλλα και παλι με την LG δεν ειμαι σιγουρος...... 

και παλι ειπα οτι συγκρινω παρομοιες τηλεορασεις μεταξυ τους και οχι 4K vs Full HD, γιατι δεν εχει νοημα. επισης ελπιζω με τις επομενες αναβαθμισεις Firmware να φτιαξει κι αλλο. αλλα για τωρα, δεν μου αρεσε, περιμενα καλυτερη εικονα. η LM620S που εχω, μου αρεσαν τα χρωματα της απο την πρωτη μερα. στην J6200 επισης. ναι δεν αντιλεγω, ισως ειναι και θεμα γουστου, αλλα ειπα την αποψη μου, οπως την ειδα...με τα ματια μου...!! 

2 δεν ανοιξα κανενα θεμα εγω, απλα απαντησα σε αλλο θεμα για το συγκεκριμενο μοντελο. 

3 δεν ειναι στην κατοχη μου, για να την εχω καθε μερα και να την ξεψαχνιζω.  γι αυτο μιλησα για τις εργοστασιακα προφιλ. ειναι επισης ολοφανερο, οτι θελει καλιμπραρισμα, για να ερθει σε καλο επιπεδο...!! 

4 συγνωμη...., αλλα οταν βρισκω "κανονικη" 4Κ οθονη, σε ιδιο κοστος, περιμενω καλυτερη τιμη-προσφορα απο αυτην την.... 3K οθονη...!!   πραγμα που στην περιπτωση του pdim16, ειναι η 5ετης εγγυηση, και επισης μεγαλο ΣΥΝ, εχει ο φιλος, απο δωροεπιταγη (προφανως).  οποτε και του ειπα σαφως, να την παρει..!!  

Δημοσ.

την πηρα παιδια κολλαω ομως σε κατι.ειχε αυτοκολλητα πανω της αυτα που εχουν κ οι στημενες.

θυμαστε αν οι κουτατες εχουν τετοια αυτοκολλητακια;που λενε δηλαδη 4κ και τετοια;

δεν θυμάμαι πως είναι οταν τις βγαζεις απο το κουτι.

φοβαμαι μην ειναι απο το μαγαζι κομματι δηλαδη..

• Like 1
Δημοσ.

Nαι εχουν και οι κουτατες...!!   

εχουν και 4Κ αυτοκολλητο κι ενα που δειχνει την ενεργειακη της κατηγορια... 

ποια πηρες τελικα?  την LG..?

• Like 1
Δημοσ.

ευτυχως γιατι φρικαρα! :cry:

δεν ξερω γιατι ζοριστηκα τοσο πολυ να παρω τηλεοραση ενω σε ολα τα αλλα το βρισκω πανευκολο! :-(

νασαι καλα φιλε αν κ ειχες δικιο πολυ μαυριλα..καμια σχεση με τη samsung. :shock:

το τυρακι με την 5ετη εγγυηση με εκαψε :confused: αν κ απο μονη της κοστολογειται 70 ευρω σαυτη την τιμη τηλεορασης.

παρηγοριεμαι ετσι  :eek:

by the way να απαντησω εγω στην ερωτηση μου σε περιπτωση που ενδιαφερεται κανεις,..ειναι τα 2 της εργοστασιακης εγγυησης +3 που δινει το μαγαζι αρα 3 χρονια εξτρα παιρνεις

Δημοσ.

ευτυχως γιατι φρικαρα! :cry:

δεν ξερω γιατι ζοριστηκα τοσο πολυ να παρω τηλεοραση ενω σε ολα τα αλλα το βρισκω πανευκολο! :-(

νασαι καλα φιλε αν κ ειχες δικιο πολυ μαυριλα..καμια σχεση με τη samsung. :shock:

το τυρακι με την 5ετη εγγυηση με εκαψε :confused: αν κ απο μονη της κοστολογειται 70 ευρω σαυτη την τιμη τηλεορασης.

παρηγοριεμαι ετσι  :eek:

by the way να απαντησω εγω στην ερωτηση μου σε περιπτωση που ενδιαφερεται κανεις,..ειναι τα 2 της εργοστασιακης εγγυησης +3 που δινει το μαγαζι αρα 3 χρονια εξτρα παιρνεις

μην απογοητευεσαι..!! 

θα ψαξουμε λιγο τις ρυθμισεις της εικονας και θα βουμε μια χρυση τομη, ωστε να ειναι σε αποδεκτα επιπεδα...!! 

τωρα.. βεβαια, δεν ξερω αν σε επεηρεασα εγω τοσο πολυ αρνητικα απεναντι της.. ..  αλλα θα σου πω οτι εκανες καλο DEAL, τουλαχιστον με την εγγυηση...!  

αν ειχα κι εγω τωρα, την 5ετη εγγυηση, στην δικη μου LM620S, θα της εκανα το βιο αβιωτο, μπας και παθει κατι, να την αλλαξω με μια νεοτερη....!!  εν οψει DVB-T2.......... αυτο..! 

γιατι κατα τα αλλα, ειμαι ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη. 

αλλα η J6200 (Samsung), πρεπει να ειναι απο τα τελευταια ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πανελ, στην οικονομικη κατηγορια εννοω, που εδωσε εταιρια στην αγορα.  ειναι η μονη (απο τις φθηνες κατηγοριες, το διευκρινιζω..)  που μου θυμισε την εικονα των φοβερων και τρομερων Panasonic Plasma...!  και σε κινηση και σε μαυρο..!!

Σαφως δεν φτανει μεχρι εκει, αλλα τεινει προς τα εκει..!!  Ενω οι νεοτερες, τεινουν απο την αντιθετη εντελως κατευθυνση...!! γκριζο μαυρο, και κινηση που προσπαθουν να την σωσουν με διαφορους τροπους τεχνηεντως.  PMI, MCI, XR, BPI, κλπ, κλπ....!!!  

κοιτανε πολυ την μειωση του κοστους, ωστε να βγουν με οσο χαμηλοτερη τιμη στην αγορα, για να πουλησουν..! Αλλα καπου υπαρχει και ενα οριο.  

πλαστικα ποδαρακια, που φοβασαι σε καναν σεισμο, μηπως σπασουν.

το πλαστικο περιβλημα της οθονης επισης, οσο παει και χειροτερευει. ποιοτικα.., εχει γινει σαν τα χειροτερα κινεζικα πλαστικα..!  

δεν δεχομαι η 32αρα Samsung 5ετιας που εχω (LE32D550) να εχει καλυτερο πλαστικο απο την καινουρια LG 4K UJ630V...!! 

συγνωμη, για το μακροσκελες ποστ. αλλα οσο περνανε οι γενιες, βλεπω σε καποιες λεπτομερειες, κυριως κατασκευαστικα, να χειροτερευουν ποιοτικα, παρ' ολο που τεχνολογικα βελτιωνονται...!  ειναι κριμα....!! 

Δημοσ.

Η Samsung εχουν κακιστη υποστηριξη, διαβασε τα τελευταια 2 χρονια τι γραφετε στο φορουμ, εδω στο θεμα για τις τηλεορασεις και θα καταλαβεις.

Συμφωνω απολυτα

Μακρια απο Samsung. 1100 ευρώ τηλεοραση στον εκτο χρονο παρουσιασε βλαβη που στην ουσια δεν αξιζει να διορθωθεί.

Δημοσ.

βλέποντας μια sony περσινή VA (sony KDL-43WD750) KAI σε μια ips ψευτο4κ (LG 43uj634v)  τηλεοπτικό και fhd,η LG δεν είχε καμία τύχη.(δεν είδα 4κ άλλα το μαύρο η κίνηση και τα χρώματα δεν έχουν σχέση με την ανάλυση) και μην αναφέρω την επεξεργασίά των ελληνικών καναλιών,μέρα με την νύχτα.

ο λόγος που απέρριψα  την sony είναι ο δέκτης που μάλλον δεν θα υποστηρίζει το νεο πρότυπο.

δυστυχώς δεν βλέπω μοντέλα με VA το 2017(ούτε απο την sony).

συμπέρασμα(δικό μου) όποιος θέλει LG που ονοματίζει 4Κ κάτι που δεν είναι 4Κ,καλό θα ήταν να πάει να την δει πριν την αγοράσει.(και όποιος θέλει ταινίες VA panel,δυστυχώς δεν βλέπω μοντέλα με VA το 2017 ούτε απο την sony)

Δημοσ.

βλέποντας μια sony περσινή VA (sony KDL-43WD750) KAI σε μια ips ψευτο4κ (LG 43uj634v) τηλεοπτικό και fhd,η LG δεν είχε καμία τύχη.(δεν είδα 4κ άλλα το μαύρο η κίνηση και τα χρώματα δεν έχουν σχέση με την ανάλυση) και μην αναφέρω την επεξεργασίά των ελληνικών καναλιών,μέρα με την νύχτα.

ο λόγος που απέρριψα την sony είναι ο δέκτης που μάλλον δεν θα υποστηρίζει το νεο πρότυπο.

δυστυχώς δεν βλέπω μοντέλα με VA το 2017(ούτε απο την sony).

συμπέρασμα(δικό μου) όποιος θέλει LG που ονοματίζει 4Κ κάτι που δεν είναι 4Κ,καλό θα ήταν να πάει να την δει πριν την αγοράσει.(και όποιος θέλει ταινίες VA panel,δυστυχώς δεν βλέπω μοντέλα με VA το 2017 ούτε απο την sony)

Η X90 σειρά 2017 , δεν έχει va;

Δημοσ.

οι samsung μαζι με την SONY αυτη τη περιοδο, θεωρω οτι εχουν καλυτερες συσκευες απο τις υπολοιπες. και σαν εικονα αλλα και ποιοτικα. δεν συγκρινεται η MU6***  και η XE7*** με την UJ63** .  

σαν SERVICE, ομως, η LG εχει πολυ καλο, απο οτι ακουγεται. δεν το εχω δοκιμασει (ευτυχως).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι samsung ειναι kinder έκπληξη,παίρνεις μια tv που λέει οτι έχει VA πάνελ και μπορεί να δεις σπίτι σου μια τηλεόραση με ενα παλιοPLS πιο χάλι κι'απο IPS.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/146829-Samsung-TV-Line-up-2016/page9?highlight=samsung+pls+va+panel

Επεξ/σία από aristidis540
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...