Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι turbox μου έκαψε pixel , μου έκαψε πλακέτα τροφοδοσίας, μου τό άλλαξαν ξαναεξαψε pixel και απόday1 όταν συνδέεις HDMI κολλάει η τηλεόραση και όλα αυτά για να γλυτώσω 30 σε σχέση με μια LG επειδή την ήθελα για εξοχικό. Μακριά και αγαπημένοι

Το θεμα ειναι οτι ενταξει τα μηχανηματα ειναι χαλια...τουλαχιστον στα επομενα μοντελλα γιατι Δεν διορθωνουν τα κατασκευαστικα σφαλματα των προηγουμενων?
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν και καθυστερημένα, τον έπεισα να δώσει κάτι παραπάνω για την LG UJ634V που έχουν προσφορά οι μεγάλες αλυσίδες.

Τόσα λεφτά για να βλέπουν ελληνικά κανάλια;

Δημοσ.

Προτίμησα κάτι καλό σε όλα με μέτριο κόστος πάρα να πάρω κάτι μέτριο σε όλα με χαμηλό κόστος.

Δημοσ.

Προτίμησα κάτι καλό σε όλα με μέτριο κόστος πάρα να πάρω κάτι μέτριο σε όλα με χαμηλό κόστος.

Καλά έκανες απλά περίμενα να πάρεις κάτι πιο απλό αυτό εννοώ.. Καλορίζικη λοιπόν :)

• Like 1
Δημοσ.

Να δανειστω το θέμα μιας κ έχω κοινό διλήμμα;

Αυτή με 5έτη εγγύηση θα την παίρνατε στα 450;

Θα προτιμούσα 49άρα αλλά ξεφεύγουν..

Πιο πολύ με ενδιαφέρει -αν κ λαχείο-να αντέξει.

Η f&u πήγε μόνο 4 χρόνια..

https://www.skroutz.gr/s/12180672/LG-43UJ630V.html

Δημοσ.

δυστυχως πηρες μια μετριοτητα, που δεν αξιζει τα λεφτα της..!!  

στα λεω ετσι ωμα, γιατι κι εγω την προτιμησα (43UJ630V) πριν ενα μηνα για τον κουνιαδο μου που δεν εχει απαιτησεις, και με το ιδιο σκεπτικο... ειπα να παρει κατι "καλουτσικο", αλλα αποδειχτηκε πατατα...!!  k 

κι εννοω κυριως σε εικονα, οπου ειναι και το κυριο ζητουμενο απο μια τηλεοραση, αλλα και σε FAKE αναλυση 4Κ...!!

οι SONY και οι Samsung φετος, ειναι μακραν ανωτερες απο την LG, στις χαμηλες κατηγοριες τιμων (<1000)  

χιλιες φορες την https://www.skroutz.gr/s/12459900/Samsung-UE49MU6100.html

Δημοσ.

τοσο χαλια φιλε?

εχει κ αλλα παρεμφερη μοντελα η lg στην ιδια παν κατω τιμη,

αυτη που προτεινεις ξεφευγει πολυ.

τα 5 χρονια εγγυηση ειναι που με τραβανε οταν ολες εχουν 2 κ μετα το καψιμο που φαγαμε απο την f&u θελω να προσεξω οσο γινεται

μπερδευτηκα στο αλλο θεμα την παρουσιαζεις υποφερτη, τωρα που την ξερεις καλυτερα δεν ειναι τελικα;

Δημοσ.

τοσο χαλια φιλε?

εχει κ αλλα παρεμφερη μοντελα η lg στην ιδια παν κατω τιμη,

αυτη που προτεινεις ξεφευγει πολυ.

τα 5 χρονια εγγυηση ειναι που με τραβανε οταν ολες εχουν 2 κ μετα το καψιμο που φαγαμε απο την f&u θελω να προσεξω οσο γινεται

μπερδευτηκα στο αλλο θεμα την παρουσιαζεις υποφερτη, τωρα που την ξερεις καλυτερα δεν ειναι τελικα;

φιλε μου μιλαω για τα 4Κ μοντελα. η LG εχει μια τεχνολογια RGBW, η οποια δεν ειναι καθαρα 4Κ αναλυση, αλλα ψευδο 4K....!  

αν ψαξεις στο ιντερνετ, θα διαβασεις περι του συγκεκριμενου. 

http://4k.com/news/lthree-of-lgs-4k-tvs-offer-pseudo-uhd-and-a-raw-deal-for-consumers-uh6400-uh6100-uf6800-16649/

αν μιλας για Full HD μοντελα, εχει μερικα καλα μοντελα, φθηνα, που αξιζουν να τα παρεις.

αλλα για 4Κ... ΟΧΙ...!!     αυτο θα το καταλαβεις ΜΟΝΟ, οταν δεις διπλα διπλα, SAMSUNG-SONY-LG σε 4Κ περιεχομενο, αλλα σε πολλες ιντσες, 55+..εκει θα δεις οτι κατι δεν παει καλα με τις LG... !! δεν ειναι ΤΟΣΟ "κρυσταλλινη" η εικονα..!

θεωρησε την, οτι βλεπεις μια 3Κ τηλεοραση, περισσοτερο αντι για 4Κ...! 

αυτη που επελεξα, γιατι οπως ειπα δεν ειναι δικη μου, δεν την βλεπω καθε μερα, δεν την εχω σπιτι, για να την δοκιμασω, να παιξω με τις ρυθμισεις χρωματων -αντιθεσης ,κλπ, για να δω πως συμπεριφερεται στις αλλαγες. ομως απο τις προ-ρυθμισεις που εχει, καμια δεν μου αρεσε...!!  τα χρωματα της ειναι πολυ ψυχρα (ετσι τα ειδα εγω.. και δεν μου αρεσουν τα πολυ ψυχρα!!).  

τα 2 καλα που εχει, ειναι το WebOS και οτι εχει και δορυφορικο δεκτη (για οσους ενδιαφερει).

αλλα καθαρα σαν τηλεοραση, η Samsung ειναι 2 σκαλες πανω..!

η τιμη της επρεπε να ειναι κατω απο €400 για να αξιζει να της αγορασεις, ή στα €450 με την 5ετη εγγυηση, τουλαχιστον να εισαι καλλυμενος απο τυχον βλαβες...!! 

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω που ασχολεισαι μιας κ σημερα πρεπει να το τελειωσω το θεμα.

η θα παρω την lg που λεγαμε https://www.skroutz....G-43UJ630V.html 

ή την hitachi https://www.skroutz.gr/s/9903036/Hitachi-48HB6W62.html

με την lg εχω κ μια επιταγη και θα μου βγει 410 με 5 ετη εγγυηση.

η αλλη ειναι μεγαλυτερη κ την προτιμω.

επειδη ειμαι αδαης ακομη κ στα 3k που ειναι, ειναι ενα βηματακι πανω απο την full hd σωστα;

πριν λιγους μηνες πηραμε για φιλο https://www.skroutz.gr/s/9003688/Samsung-UE43KU6000.html που τη βρισκω αριστη ειναι λες πολυ χειροτερη η lg?

το τυρακι ειναι η 5ετη εγγυηση γι'αυτο το πολυσκεφτομαι!

• Like 1
Δημοσ.

δεν το συζητω..!!  η 5ετης εγγυηση, δεν ειναι μικρο πραγμα (τυρακι). αν σου τυχει κατι....μετα τα 2 χρονια, εσυ θα εισαι καλυμμενος.  παρτην ..!!  

εγω την πηρα 479, με 2 χρονια εγγυηση μονο....!  

εγω συγκρινω ομοια πραματα. 4Κ με 4Κ.   δεν συγκρινω 4Κ με Full HD, γιατι εκει δεν εχει νοημα η συγκριση...!!!  εννοειται οτι οσο μεγαλυτερη αναλυση εχεις, τοσο καλυτερα ειναι.   

εγω το ψαχνω λιγο παραπανω απο το συνηθες, γι αυτο στα λεω.  ενας που δεν το πολυψαχνει, δεν θα καταλαβει καμια διαφορα, μεταξυ KU/MU6000 και UJ630V..!!  μονο αν τις βαλεις διπλα διπλα θα καταλαβεις......!!!  

• Like 1
Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά το ότι δεν σου άρεσε καμία ρύθμιση χρώματος από αυτές που έχει το μενού δεν είναι κριτήριο για να θεωρηθεί μετριότητα.

Τα RGBW έχουν τα μειονέκτηματά τους, αλλά συγκριτικά με την τιμή της και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, είναι μια καλή αγορά γενικά. Τώρα αν είναι 3Κ ή 4Κ δεν έχει και μεγάλη σημασία σε αυτές τις ίντσες.

Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά το ότι δεν σου άρεσε καμία ρύθμιση χρώματος από αυτές που έχει το μενού δεν είναι κριτήριο για να θεωρηθεί μετριότητα.

Τα RGBW έχουν τα μειονέκτηματά τους, αλλά συγκριτικά με την τιμή της και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, είναι μια καλή αγορά γενικά. Τώρα αν είναι 3Κ ή 4Κ δεν έχει και μεγάλη σημασία σε αυτές τις ίντσες.

διευκρινησα οτι ειναι δικη μου κριση. δεν μου αρεσουν τα "ψυχρα" χρωματα.  επισης, αν διαβασες το ποστ που κανω αναφορα, αναφερω συγκεκριμενα τι μου αρεσε και τι οχι. 

επισης, η κανονικη της τιμη ειναι 480€, χωρις "προσφορα" εννοω. σε αυτη την τιμη βρισκεις ανωτερα μοντελα, π.χ KU - MU6000, οποτε δεν αξιζει να την προτιμησεις.

ΑΛΛΑ......,, με 5ετη εγγυηση και επιταγη, σαφως ειναι ΟΚ. και ασε τις "λεπτομερειες" περι χρωματων και RGBW, για εμας τους "ψειρες"...!   μην μας δινεις σημασια..!!  

• Like 1
Δημοσ.

Ποια έχει 480€; Μήπως μιλάς για άλλο μοντέλο; Οσο για τις γνώσεις σου, ούτε τις ξέρω, ούτε φαίνονται όταν λες για ρύθμιση των χρωμάτων από τα προρυθμισμένα προφίλ.

Όσο για το θέμα που άνοιξες στο φόρουμ, μόνο σε πατάτα δεν παραπέμπει το σχόλιό σου. Πατάτα θα ήταν αν κόστιζε 1000€. Στα 599€ είναι μια χαρά τιμή κι ας μην είναι 4Κ αλλά 3Κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...