Abudi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ψιλοψάχνομαι για αγορά ενός λάπτοπ με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε Ultrabook αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν η χρήση που θέλω δικαιολογεί την αγορά ενός τέτοιου. Η χρήση θα είναι MS office, Matlab, άλλες παρόμοιες σουίτες και αρκετό media consumption (YouTube, ταινίες, 5-6-7-10 καρτέλες στον Chrome κλπ). Το τωρινό μου pc τα κάνει όλα αυτά τέλεια, συν αρκετά αξιοπρεπές gaming (i5 3570, 8gb DDR3 RAM, GTX660Ti, SSD). Στο λάπτοπ, δε με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια αλλά ψάχνω την ίδια "βουτυράτη" απόδοση σε ολα τα υπόλοιπα Απαραίτητα χαρακτηριστικά: -Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο -FHD οθόνη με IPS panel -Ικανοποιητική φωτεινότητα (για εξωτερικούς χώρους) και απόδοση χρωμάτων -Κορυφαίο trackpad -Απουσία bloatware -Ποιοτική και στιβαρή κατασκευή (π.χ. καλό hinge για την οθόνη) Χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν: -Καλή webcam + mic -Καλό πληκτρολόγιο -Δυνατότητα αναβάθμισης/εύκολη πρόσβαση σε RAM και drive bays -Φορητότητα -Μπαταρία Χαρακτηριστικά που δε με ενδιαφέρουν: -Δυνατότητα gaming -Σχεδιασμός/μούρη Υπάρχουν τέτοιες λύσεις (13 ή 15 ιντσών, είναι δευτερεύον) στην κάτω των 1000 ευρώ ή και των 800 ευρώ κατηγορία; Διότι αλλιώς μπαίνουμε σε περιοχές XPS για παράδειγμα.
twindrop Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εγώ θα κάνω χαζή ερώτηση... Για να φτιάξεις όλο αυτό το post το οποίο θα πήρε 5-10 λεπτά σύν την σκέψη είσαι στα 30 λεπτά... Να έμπαινες ένα skroutz ή google και να έκανες ένα search... To απουσία bloatware με σκότωσε... Εγώ σου προτείνω acer spin που είδα στον Κοτσώβολο εχθές και μου άρεσε... Δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε RAM kai Drive bays! Φιλικά! 1
Raptorex Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page-1847
Abudi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εγώ θα κάνω χαζή ερώτηση... Για να φτιάξεις όλο αυτό το post το οποίο θα πήρε 5-10 λεπτά σύν την σκέψη είσαι στα 30 λεπτά... Να έμπαινες ένα skroutz ή google και να έκανες ένα search... To απουσία bloatware με σκότωσε... Εγώ σου προτείνω acer spin που είδα στον Κοτσώβολο εχθές και μου άρεσε... Δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε RAM kai Drive bays! Φιλικά! Φίλε μου ετοιμάσου να σε κουφάνω! Λες, 30 λεπτά, γιατί δεν έμπαινες Σκρουτζ. Διότι μπήκα σε όσα ήξερα αλλά τα φίλτρα που έχουν δεν επαρκούν. Δεν μπορώ ας πούμε να επιλέξω γενιά επεξεργαστή, ή backlit keyboard. Έχοντας λοιπόν "χαραμίσει" κάποια λεπτά σε όλα αυτά, λέω ας γράψω ένα ποστ εδώ (που μου πήρε πολύ λιγότερο σε διαβεβαιώ, καθότι γράφω συνειρμικά) να λάβω απαντήσεις από ανθρώπους που ξέρουν. Καλή ώρα η δική σου απάντηση, που αν και "παιχνιδιάρικη" μου δίνεις μια πολύ ωραία πρόταση από την δική σου εμπειρία. Στην ουσία λοιπόν, το Acer spin που είδες, είναι αυτό εδώ: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/174954-acer-sp513-51-554r ? 2
twindrop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 ωωωω... και το έψαχνα ως spin και δεν το έβγαζε... Ναι αυτό! Το είδα και μου άρεσε... έχω μια αμφιβολία για το brightness αλλά η τιμή είναι πολύ καλή! Τα HP Dell κτλ είναι στα 1100 plus... περιμένω τους πιο έμπειρους να μιλήσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα