Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστης παρουσιασε ενα σοβαρο σφαλμα?Τι φταιει?

Orliaklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 2 βδομαδες μου παρουσιασε ο Η/Υ εκανε επανεκινηση και μου παρουσιασε το παραπανω μυνημα!Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη απο τις λεπτομερειες τι φταιει,το μυνημα εμφανιζοταν με καθε επανεκινηση και στη προσπαθεια μου να ανακαλυψω τι φταει ειδα οτι το DVD-Recorder μου αν και αναγνωριζοταν στο BIOS μεσα απο το λειτουργικο ειχε εξαφανιστει!Ομως το πορτακι ανοιγε,τελικα εσβησα τον υπολογιστη και το πολυπριζο και ολα επανηλθαν κανονικα!Χθες ομως ενω εγραφα ενα μουσικο CD στο CD-Recorder μου στο τελος εκανε παλι επανεκκινηση και ξαναεμφανιστηκε το γνωστο μυνημα!Ολα στην εξερευνηση εμφανιζοταν κανονικα ομως με καθε επανεκκινηση το γνωστο μυνημα ξαναχτυπουσε μεχρι που τον εσβησα απο το πολυπριζο και ολα οκ.Ενας γνωστος μου ειπε οτι αυτο γινεται γιατι απο την ταση του ρευματος μπορει αν αυτη παιξει καποια συσκευη να κολλησει και με το κλεισιμο του πολυπριζου να φευγει ο στατικος ηλεκτρισμος και να ξεμπλοκαρει!Ισχυει?Τι αλλο μπορει να ειναι πως θα το βρω?Ευχαριστω [/u]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανενας ρε παιδια?Καμια ιδεα?Καιγομαι γιατι εκτος απο DVD recorder που ειναι 3 εβδομαδων το υπολοιπο συστημα φτανει στο τελος της εγγυησης του!!!!!

H συνθεση του ειναι QDI 2e/333,512 333mhz,2,4B P4,G4 ti 4200,WD 120 GB,Teac recorder,Teac DVD recorder,Pioneer DVD-rom,XP Pro,400 Watt Τροφοδοτικο 1 ετους.δεν εχω UPS αλλα εχω ενα σταθεροποιητη τασης!Να πω εδω οτι η ταση παρουσιαζει πτωσεις αλλα ειναι δυνατον να κανει τετοια κολληματα,επισης το ΤΕΑC αντικατεστισε ενα NEC 1300,πριν 3 βδομαδες και απο τοτε εκανε 2 φορες την επανεκιννηση που αναφερω,ομως το TEAC δουλευει κανονικοτατα και τις 2 φορες που εκανε το κολλημα την μια εκανα DVD ripping(DVDdecrypter) με PIONEER και την αλλη εγραφα CD(Αlcohol)με το CD-recorder.Δηλαδη δεν μπορω να το συνδιασω αμεσα με το DVD recorder.Aυτο που αναφερω για την ταση ισχυει?Η συχνοτητα παντως ειναι πολυ μεγαλη σε διαρκεια για να περιμενω με τις συσκευες αποσυνδεδεμενες!!Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...