stelios_2809 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα , Παρατηρώ πρόσφατα ότι στο iphone 7 που έχω στην κατοχή μου , οι νυχτερινές φωτογραφίες εμφανίζουν μια γραμμή από τα φωτεινά αντικείμενα και ουσιαστικά χαλάνε τις φωτό μου. Είδα παλαιότερες φωτογραφίες και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, εξετάζοντας το περισσότερο, είδα ότι το τζαμάκι του φακού έχει μια πολύ μικρή γρατζουνιά. θεωρώ ότι αυτό είναι το πρόβλημα.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το επισκευάσω ? Έχω δει βίντεο αλλαγής τζαμιού αλλά είναι αρκετά ριψοκίνδυνα (αφαιρούν το τζάμι σπαζοντας το και τοποθετώντας άλλο). Από την άλλη αν το στείλω σε τεχνικό θα χάσω την εγγύηση (είναι αγορασμενο 11/2016) ? Τέλος και φεύγοντας από το παραπανω θέμα , παρατηρώ μια μεγάλη ευαισθησία στις φθορές του τηλεφώνου. Έχουν περάσει σχεδον όλες apple οι συσκευές από τα χέρια μου και τα διατηρούσα σε άριστη κατάσταση με λεπτές θήκες (spigen) ή bumpers. Καθαριζω συχνά το εσωτερικό από σκόνες. Τώρα στο iphone 7 μου βλέπω μικροσημαδάκια στο πίσω μέρος, χωρίς να του έχω κάνει τίποτα !!! είναι σαν να έχει θαμπώσει το χρώμα τοπικά. γενικά φροντίζω να τα κρατάω σε καλή κατάσταση , ευτυχώς ποτέ δεν είχα μεγάλες τούμπες αλλά αυτό που βλέπω στο iphone 7 είναι ανησυχιτικό για εμένα. Παράλληλα έχω ένα iphone SE με την ίδια θήκη και στην πλάτη δεν έχει ίχνος φθοράς (αναμενόμενο). ευχαριστώ
Zenor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! Η αλλαγή στο τζαμακι της κάμερας γίνεται εξωτερικά και δεν χρειάζεται να ανοιχτεί η συσκευή. Εάν γίνει σωστά είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η αλλαγή και να βγει εκτός εγγύησης η συσκευή. Για να αφαιρεθεί το τζαμακι χρειάζεται υπομονή και θερμότητα. 2
stelios_2809 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 που θα σύστινες να απευθυνθώ? θα μπορούσα να δοκιμάσω μόνος μου αλλά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα ζημιάς σε παλιότερα iphone έχω αλλάξει μπαταρίες , οθόνες κλπ αλλά μέχρι εκεί.
Zenor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εάν έχεις τα εργαλεία και πιάνει το χέρι σου μπορείς να το κάνεις μόνος σου.. Υπάρχει ανάλογο βίντεο στο YouTube. Κάνε μια ερώτηση στο ebulk.gr αν δεν θες να το κάνεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα