Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να κανω ανανεωση συμβολαιων σε σπιτι και εστιατοριο, και με ενημερωσαν σε καταστημα οτι και για τα 2 πακετα που ενδιαφερομαι (24Μ για σπιτι και 24L για μαγαζι) ειναι περιπου 35 ευρω το μηνα (+-), αλλα στο site βλεπω 27 για το 1ο και 30 για το 2ο.

Στο site οι τιμες δεν ειναι τελικες? Ρωταω για κατι 5% φορου κτλ.

Δημοσ.

Καταρχήν οι τιμές στην ιστοσελίδα περιέχουν μόνο τον ΦΠΑ και όχι το τέλος τηλεφωνίας 5%.

Για το 24Μ η τελική τιμή είναι 27,42€ και αντίστοιχα για το 24L είναι 31,65€.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν αποκλειστικά νέες συνδέσεις (ή φορητότητα) και όχι υφιστάμενες όπως εσύ, όπου στις ανανεώσεις δίνουν μικρότερη έκπτωση από το ονομαστικό πάγιο.

Το πόσο χαμηλά μπορούν να κατέβουν, εξαρτάται από την διαπραγμάτευση και συνήθως η μεγαλύτερη έκπτωση δίνεται αν γίνει αίτημα φορητότητας σε άλλον πάροχο, αλλά αυτό δεν είναι θέσφατο και αρκετές φορές δεν σε παίρνουν για αντιπροσφορά με αποτέλεσμα να αλλάξεις πάροχο.

• Like 1
Δημοσ.

...

Ευχαριστω

Οποτε αφου στο καταστημα δεν εβγαλα ακρη (δυστυχως μονο 1 καταστημα εδω), αν παρω τηλ για ανανεωση θα καταφερω κατι?

Υπαρχει καποιο τηλ για να μπορεσω να ζητησω καλυτερη τιμη?

Δημοσ.

Θα μεταφέρω πρόσφατη εμπειρία μου, αλλά ως ιδιώτης, οχι κατάστημα.

Ατομο δικό μου που ειχε απλή τηλεφωνική γραμμη, χωρίς internet, ήθελε να βάλει double play πακέτο. Η γραμμή δεν ειχε καμια δεσμευση και το παλιο συμβόλαιο ειχε λήξει πριν απο 1+ χρονο. Ανελαβα εγω το φορτιο της έρευνας.

Ψάχνοντας κατέληξα σε cosmote και nova/forthnet. Hol και wind ειναι πολύ μακριά απο τα επιπεδα εμπιστοσύνης μου. 

Αρχικά πήγα σε καταστημα ote και μου δώσανε τιμές καταλόγου. Καμια έκπτωση.

Κοιτω στο site και βλέπω οτι ειχε κάποια προσφορα, περνω πάλι απο το καταστημα και μου λενε αυτό που περιμενα να ακουσω, οτι οι τιμές αφορουν online διαδικασία. 

Περνω απο καταστημα nova, τα παιδιά άψογα, μου δινουν μια τιμή προσφορας που έτρεχε και μετα απο τηλεφώνημα δωρεαν και ο εξοπλισμος, οποτε για συμβόλαιο διετίας μου έπεφτε λιγότερο. Στα υποψη οτι στη nova ειχανε απεριοριστα κινητα, άρα συγκρινα το μεγαλο πακετο της nova με το αντιστοιχο του οτε.

Στο site της nova ειχε ακομα καλύτερη προσφορα (σημαντική διαφορα στα χρηματα) αλλά χωρις δωρεαν εξοπλισμο.

Καλω το 13888 του οτε και λεω οτι θελω πακετο και οτι συγκρίνω με αυτό της nova και αν μετριάσουν τη διαφορα να το κλεισουμε. Αρνητικοι για οτιδήποτε αλλο και μονο επιπλεον δωράκι 10% έκπτωση στο παγιο κινητου cosmote (αν υπάρχει). 

Παιρνω το τηλεφωνικο της nova, λεω τι θελω και εκει μου λενε οτι για λιγες μερες ειναι δωρεαν και τα τελη μεταφορας (35 ευρω). Εκει η διαφορα τιμής στη διετία εχει πεσει πάρα πολύ.

Ξανακαλω 13888 ζητώ να βρουν την καρτελα και τους λεω τα νεα δεδομένα. Καμια αντιπροσφορα. 

Κανω online αίτηση στη nova. Μου στέλνουν ηλεκτρονικά τα χαρτια, κλπ

Σε 2 ημέρες με καλεί ο οτε και πλέον μου προσφέρουν:

• 10% σε παγιο κινητου cosmote
  • 5% επιπλεον εκπτωση στο παγιο του σταθερου
  • ειδική προσφορα για να βάλω vdsl

Αφου βλέπουν οτι δεν πτοούμαι το γυρνάνε στην αμφιβολία, οτι εμεις εχουμε το 13888 δωρεαν, οτι οι τεχνικες μας βλάβες λύονται πιο γρηγορα, κλπ.

Λέω ξεκάθαρα οτι η διαφορά τιμής ειναι τεράστια (αν θυμαμαι εβγαινε κάπου +100 το έτος και εξηγώ οτι δεν θελω να γινουν φθηνότεροι απο nova αλλά να μειωθεί πολύ η ψαλίδα. Επειδή βιαζόμουν τους ειπα να με καλεσουν παλι μετα απο κάποιες ώρες για να το σκεφτώ.

Τα εβαλα κάτω και ειχα αποφασισει να κλείσουμε σε nova. 

Apo ote με κάλεσαν όντως ξανα (σε αυτό τους το αναγνωσρίζω οτι ειναι εντάξει, σε σχεση με nova που σχεδον τους παρακαλουσα να με καλεσουν για συζητηση) και οταν τους ειπα οτι δε με συμφερει και οτι ειστε μακρια στα χρηματα, ξεκίνησε αλλος ενας γυρος "αμφιβολιών" και οταν δε μάσησα, μου σκάει "και δωρο μια δωροεπιταγη 80 ευρω απο Γερμανος". Καρφωτή μου ερώτηση "μπορει να εξοφληθεί και λογαριασμους με αυτή τη δωροεπιταγη; ". Αρνητική απαντηση και αγορες μονο για ειδη. Απο γερμανο ψωνίζουμε σπάνια και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις αλλά πλεον τα ειχα πάρει αγρια γιατι ενω αρχικά (και με το ευγενικό) εδιναν μονο τιμες καταλόγου, οταν ομως εσφιξαν τα πραγματα να οι εκπτώσεις, να οι δωροεπιταγες. Αρνηθηκα και το δικο μου ατομο εβαλε nova.

Ο μέσος χρήστης δεν προκειται να μπει σε τετοια διαδικασία και δυστυχως ο μεσος χρηστης δεν ξερει τι αξίζει και τι οχι με βαση τις αναγκες του. Εγω συνειδητά ήθελα χαμηλοτερες τιμές, μπορώ να υποστηρίζω τεχνικα το δικό μου άτομο και δεν ήθελα hol/wind γιατί εγω θα έτρωγα το τρέξιμο στα συχνα προβλήματα. Αλλος μπορει να τσίμπαγε απο τα φθηνοτερα τιμολογια της wind και να πηγαινε εκεί. Αλλος να φοβοταν να φυγει απο ote λόγω του τεχνικου και να πληρωνε τιμες καταλόγου.

Με δυο λογια. Κάνε μονος σου μια ερευνα αγορας, κρίνε τις αναγκες σου, δες τι σε συμφερει τεχνικά και οικονομικά και άρχισε τα παζάρια οταν εισαι ΕΤΟΙΜΟΣ να αλλάξεις εταιρεία και αυτό το κάνεις με κανονική αίτηση (ειτε online η σε καταστημα, παλι τι σε συμφερει). Αν πας με απειλή αλλαγης παροχου, θα ειναι λιγα τα οφέλη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε στο 2106295102. Συνήθως δίνουν καλύτερες τιμές από τα καταστήματα.

Μεσω αυτου του τηλ μπορω και να ζητησω το καινουργιο ρουτερ ή αν παω στο καταστημα θα μου το δωσουν οπως και να εχει?

Εζω ακομα ενα zte με διακοπτη on/off επιπεδο και οχι το καινουγιο του vdsl το καθετο που δινουν κανα χρονο τωρα.

...

Ευχαριστω, αλλα εδω δυστυχως εχει μονο οτε και cyta, με την 2η να καναμε μια δοκιμη οταν πρωτο ηρθαμε και κοψαμε το συμβολαιο μετα απο κανα 3μηνο.

Αν προχωρησω με online αγορα των πακετων, θα αλλαξουν οι τιμες οταν δουν οτι ειμαι ηδη πελατης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...