Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Έστω ότι έχω μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το περιεχόμενο κάποιου site και στο τέλος γράφω και ποιο είναι αυτό το site - πηγή. Θεωρείται παράνομο? Αν αντί για το περιεχόμενο , κάνω παραπομπή στο link του site θεωρείται κι αυτό παράνομο? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

χωρίς να ρωτήσεις? μπορεί να σου την πει ο άλλος άνετα

Αυτό ισχύει και για τις 2 περίπτωσεις? Δηλαδή και στην περίπτωση που απλώς πω "για να μάθετε το τάδε πηγαίνετε σε αυτό το link" ?

Δημοσ.

χωρίς να ρωτήσεις? μπορεί να σου την πει ο άλλος άνετα

Καμια σχεση.

Μπορεις να βαλεις καποιο κομματι αρθρου με την πηγη στο τελος κανονικα.

Δημοσ.

Μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε...

Δεν μπορει να βαλει τιποτα πρωτοτυπο απο ξενο site αυτολεξη εκτος και αν μιλαμε για καποιο δελτιο τυπου ή κατι παρόμοιο.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς. Όλοι οι browsers "χρησιμοποιούν" περιεχόμενο ιστοσελίδων, αλλά δεν είναι παράνομοι. Παράνομο γίνεται όταν υπονοήσεις ή αφήσεις να εννοηθεί ότι το περιεχόμενο είναι δικό σου.

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω πχ είναι για μια πόλη έστω την Βαρκελώνη να έχω τα εξή:

για τα ΜΜΜ ισχύουν αυτά κι αυτά ( από τον αντίστοιχο οασα της Βαρκελώνης )

μπορείς να φας στα τάδε εστιατόρεια ( tripadvisor )

μπορείς να μείνεις στα τάδε ξενοδοχεία ( booking.com ).

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω πχ είναι για μια πόλη έστω την Βαρκελώνη να έχω τα εξή:

για τα ΜΜΜ ισχύουν αυτά κι αυτά ( από τον αντίστοιχο οασα της Βαρκελώνης )

μπορείς να φας στα τάδε εστιατόρεια ( tripadvisor )

μπορείς να μείνεις στα τάδε ξενοδοχεία ( booking.com ).

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με αυτό γιατί η ύπαρξη πχ του ξενοδοχείου είναι κοινή γνώση. Το γεγονός ότι εσύ το έμαθες επειδή το είδες στο booking δεν παίζει ρόλο. Επίσης, το κείμενο αυτό καθαυτό "μπορείτε να μείνετε εδώ" είναι δικό σου.

Επισφαλές θα ήταν μόνο το να κάνεις copy paste (ή τέλος πάντων πολύ στενή παράφραση) κειμένων από πχ οδηγούς τρίτων, ή διαφημιστικά κείμενα, ή γενικά πράγματα που είναι προϊόν εργασίας αλλού. Το γεγονός πως το ξενοδοχείο Χ δέχεται κρατήσεις από το site Y δεν είναι κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...