takatakaros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σας! Έστω ότι έχω μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το περιεχόμενο κάποιου site και στο τέλος γράφω και ποιο είναι αυτό το site - πηγή. Θεωρείται παράνομο? Αν αντί για το περιεχόμενο , κάνω παραπομπή στο link του site θεωρείται κι αυτό παράνομο? Ευχαριστώ!
ziaba Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 χωρίς να ρωτήσεις? μπορεί να σου την πει ο άλλος άνετα
takatakaros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 χωρίς να ρωτήσεις? μπορεί να σου την πει ο άλλος άνετα Αυτό ισχύει και για τις 2 περίπτωσεις? Δηλαδή και στην περίπτωση που απλώς πω "για να μάθετε το τάδε πηγαίνετε σε αυτό το link" ?
overpower Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 χωρίς να ρωτήσεις? μπορεί να σου την πει ο άλλος άνετα Καμια σχεση. Μπορεις να βαλεις καποιο κομματι αρθρου με την πηγη στο τελος κανονικα.
rafinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε... Δεν μπορει να βαλει τιποτα πρωτοτυπο απο ξενο site αυτολεξη εκτος και αν μιλαμε για καποιο δελτιο τυπου ή κατι παρόμοιο.
GReaperEx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εξαρτάται τι εννοείς. Όλοι οι browsers "χρησιμοποιούν" περιεχόμενο ιστοσελίδων, αλλά δεν είναι παράνομοι. Παράνομο γίνεται όταν υπονοήσεις ή αφήσεις να εννοηθεί ότι το περιεχόμενο είναι δικό σου.
takatakaros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αυτό που θέλω να κάνω πχ είναι για μια πόλη έστω την Βαρκελώνη να έχω τα εξή: για τα ΜΜΜ ισχύουν αυτά κι αυτά ( από τον αντίστοιχο οασα της Βαρκελώνης ) μπορείς να φας στα τάδε εστιατόρεια ( tripadvisor ) μπορείς να μείνεις στα τάδε ξενοδοχεία ( booking.com ).
defacer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Αυτό που θέλω να κάνω πχ είναι για μια πόλη έστω την Βαρκελώνη να έχω τα εξή: για τα ΜΜΜ ισχύουν αυτά κι αυτά ( από τον αντίστοιχο οασα της Βαρκελώνης ) μπορείς να φας στα τάδε εστιατόρεια ( tripadvisor ) μπορείς να μείνεις στα τάδε ξενοδοχεία ( booking.com ). Δεν υπάρχει κανένα θέμα με αυτό γιατί η ύπαρξη πχ του ξενοδοχείου είναι κοινή γνώση. Το γεγονός ότι εσύ το έμαθες επειδή το είδες στο booking δεν παίζει ρόλο. Επίσης, το κείμενο αυτό καθαυτό "μπορείτε να μείνετε εδώ" είναι δικό σου. Επισφαλές θα ήταν μόνο το να κάνεις copy paste (ή τέλος πάντων πολύ στενή παράφραση) κειμένων από πχ οδηγούς τρίτων, ή διαφημιστικά κείμενα, ή γενικά πράγματα που είναι προϊόν εργασίας αλλού. Το γεγονός πως το ξενοδοχείο Χ δέχεται κρατήσεις από το site Y δεν είναι κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα