GiwrgosP- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Σκεφτομαι να μετατρεψω ενα παλιο pc που εχω σε ρουτερ εγκαθιστωντας του το pfsense. Υπαρχουν φθηνες λυσεις για adsl2+ modem για να βαλω πανω στον υπολογιστη και να εχω συνδεση στο internet; Επισης ο υπολογιστης εχει ενα pci-e μοντεμακι που εχει 2 υποδοχες για τηλεφωνικη γραμμη, μπορει αυτο να κανει την δουλεια του modem;
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το modem είναι dial up και δεν κάνει για DSL συνδέσεις. Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε modem/router, που σου έχει ξεμείνει εφεδρικό από κάποιον πάροχο, σε λειτουργία bridge mode ώστε να δουλεύει ως απλό modem και την κλήση ΡΡΡ να την κάνει το pfSense.
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το modem είναι dial up και δεν κάνει για DSL συνδέσεις. Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε modem/router, που σου έχει ξεμείνει εφεδρικό από κάποιον πάροχο, σε λειτουργία bridge mode ώστε να δουλεύει ως απλό modem και την κλήση ΡΡΡ να την κάνει το pfSense. εχω ενα ρουτερ στην ακρη το οποιο ειναι καπως προβληματικο (συγχρονιζει σε χαμηλη ταχυτητα). Θα με κρατησει πισω αυτο;
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Θα δουλεύει κανονικά απλά στην ταχύτητα που συγχρονίζει.
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Για τον συγχρονισμο ευθυνεται το μοντεμ και οχι το ρουτερ;
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Το modem κάνει τον συγχρονισμό. O router κάνει την κλήση ΡΡΡ οπότε παίρνουμε δημόσια ΙΡ και πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα