trospe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 na rotisw kati iparxei kana pdf i kana link me ta top linux commands? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 kalispera exo perasameno to ubuntu se partition sto c. H erotisi einai pos mporo na allajo tin dianomi pou exo perasmeni kai na pao se SUSE ? "eggatastasi apo pano"? i kati allo? eyxaristo gia ton xrono sas George Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 na rotisw kati iparxei kana pdf i kana link me ta top linux commands? google : unix unleashed Isws to kalytero vivlio gia unix pou vgike pote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 thnx 8a to psaxsw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 na rotisw kati iparxei kana pdf i kana link me ta top linux commands? http://vectorlinux.com/forum/viewtopic.php?t=37 an kai paratiro oti polla allazoun apo distro se distro, ostoso prepei na paradexto oti einai enas arketa kalos odigos protimo ta wiki pantos einai apisteyto poso polla mathaineis apo ekei mesa edit: einai kai akoma ena fovero site alla den thimame katholou pos na to vro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Για τις εντολες linux κοιταξτε εδω.Δειχνει τις man pages αλλα σε πιο user-friendly μορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Όταν κάνω sudo (π.χ. sudo gedit) μέσα από την κονσόλα μου κάνει το εξής: (gedit:8708): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed. Ubuntu 5.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δεν είναι τίποτα, μπορείς να το αγνοήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Thanks apoikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 αποίκος, μια ερώτηση: Σκέφτομαι να βάλω Ubuntu 5.10 στο laptop κι έχω τις εφής απορίες: 1) Θα αναγνωρίσει την κάρτα δικτύου (VIA lan) από μόνο του ? και 2) Υπάρχει κάποια έκδοση του DC++ που να παίζει σε Ubuntu ? Το laptop είναι 3 χρονών και το χρησιμοποιώ για "κατεβαστήρι". Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 κανείς ρε παιδιά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Έχω κι εγώ μια ερώτηση Σήμερα έβαλα ubuntu 5.10. Όμως δεν έχω καθόλου ήχο (κάρτα έχω μία Audigy 2). Πήγα στο σαιτ της Creative αλλά δεν βρήκα κάτι... ξέρετε τίποτα? ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει επαναληφθεί παρόμοια ερώτηση. ΥΓ. Επειδή είμαι εντελώς άσχετος... μπορείτε να μου εξηγήσετε αναλυτικά πως θα το φτιάξω...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trospe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 wizzy, Ic3m@N... Oles oi plirofories tou kosmou...vriskontai mprosta stin othoni sas.... Vevaia yparxoun kai oi periptwseis pou den mporeis na vreis tin lysi..(antikeimenika) wizzy: google > linux dc++ Ic3m@N: google > ubuntu audio configuration Think before u act....that makes real pro's.. Einai treloi aftoi oi rwmaioi!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 trospe, thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.